Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה ב900 שקל...

מה אתם אומרים על המחיר שווה או לא?

מהי רמת הקומפננט ? איכותי ? וכ'ו...

תודה, יותם וייס.

פורסם
חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה ב900 שקל...

מה אתם אומרים על המחיר שווה או לא?

מהי רמת הקומפננט ? איכותי ? וכ'ו...

תודה, יותם וייס.

זהו הדגם הכי פשוט של סרוין ווגה, לדעתי לא מומלץ... (יש דגמים אחרים מומלצים)

ביחס למחיר, אתה יכול לקנות במחיר הזה מורל מילניום או DLS basic

אז תחליט מה אתה מעדיף...

פורסם

תודה רבה אני בהחלט חושב שאני יילך על המורל רק רציתי לדעת אולי מה המחיר המומלץ שלהם מורל מילניום 5...

תודה, יותם וייס.

פורסם

מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על החברה הזאת ? כמו מדינה .. כמה זמן קיימים .. דברים כאלה .. כי אני ממש סקרן בקשר אליהם ...

תודה :twisted:

פורסם
מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על החברה הזאת ? כמו מדינה .. כמה זמן קיימים .. דברים כאלה .. כי אני ממש סקרן בקשר אליהם ...

תודה :twisted:

http://www.morel.co.il/

קריאה מהנה

פורסם

תודה Y !

יש לי עוד שאלה - האם ההבדלים בין המילניום לדוטק גדולים מאוד ?

ואני רואה שיש גדלים ... למה אין הבדלי מחירים ביניהם ? ואם כל הגדלים מתאימים לי לאוטו איזה גודל לקחת ?

תודה !!

פורסם

RADI מניסיון שלי אישי עם מורל מילניום ......... וואלק אין לי מילים טובות להגיד בנושא של מורל מילניום. אז אני אישית ממליץ לך לדלג עליהם ולעבור לדוטק .. כי לפי מה שראיתי להרבה אנשים יש פה ניסיון חיובי איתם

פורסם

תגידו אנשים מה אתם אומרים על קופננטים מחברת Dragster ?

הייתי רוצה לדעת מה אתם אומרים על הדגם DSE562 איכותי, סאונד, מחיר וכ'ו...

וגם על הדגם DSX552 שזה דגם שהוא רמה אחת מעליו אבל הייתי רוצה לדעת כמה ההבדל יהיה משמעותי וגם מה הבדלי המחירים.

תודה רבה, יותם וייס.

• תוכן חדש...