פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם . יש לי מגבר jbl ב100 דולר מהדיוטי , הספק מדווח של 2.40 לא יודע כמה זה בגשר . אני רוצה עכשיו ליקנות סאב בתקציב של 700 שקל , כמובן שזה פיוניר 304 או 305 החדש יותר . השאלה שלי איך המגבר הפיצי שלי יעבוד עם אחד הסאבים האלה ואיזה סאב לדעתכם יותר כדאי ליקנות עם ידוע שהמחיר אותו מחיר .
הודעה אחרונה מאת eliad2, -
DLS VS MOREL
מאת basss- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה רמקולים איכותיים יותר למי ששמע את השניים מורל הייבריד או dls סידרת מגנזיום???
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
SPL או הגזמה?
מאת dodo- 3 תגובות
- 860 צפיות
http://www.cnn.com/2003/TECH/ptech/07/02/popsci.stereo.kill ? הוא בכלל לא יכול לנהוג באוטו ואין לו מקום לשבת שם בנוסף שהוא בכלל לא מסוגל לשמוע מוזיקה
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן אנשים... החלטתי לבדוק עד חברה אחת ממש לפני שאני מחליט איזה קומפננטים לקנות, רציתי לשאול את דעתכם לגבי קומפננטים של דרגסטר לגבי שני סוגים אחד הוא רמה אחת מעל אבל גם יותר יקר מן הסתם לכן היתי רוצה לשמוע את דעתכם על שניהם אז הדגם הראשון הוא: DSE-562 - שזה הדגם הראשון והדגם השני שנמצא גם סידרה מעליו הוא: DSX-552 - שני הזוגות הם בגודל "5.25 והם הולכים להיות מחוברים למגבר אלפין וי 12 MRV-F504 מקורי ככה שעוצמה לא חסר רק נותר האיכות, עמידות ומחיר מומלץ לצרכן כמובן אני ישמח לראות תגובות שלכם תודה רבה רבה, יותם וייס.
הודעה אחרונה מאת yotam-w, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני רוצה לקנות את הסאב פיוניר 1000W DVC 2 X4 Ohm עכשיו אני לא מבין איך לחבר את היציאות של המגבר עליו. נגיד שיש לי מגבר של: 2X 100 RMS 4Ohm ובשתי הום הוא מוציא: 2X 200 RMS 2Ohm עכשיו אני רוצה לחבר את המגבר לסאב שהמגבר יוציא 200 RMS מכל יציאה ב2 הום. איך מחברים את היציאות של המגבר לסאב? תודה.
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הציעו לי שלושה סוגים של קומפוננטים הראשון HED-1602 של סרוין וגה השני FNP-2614 של רוקפורד השלישי הסט קומפוננט של ליטינג אודיו בולט אני שומע מוסיקה ראפ והאוס מה הכי עדיך מבין כל הקומפוננטים ???? תודה רבה לכם..
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מערכת : http://62.219.12.195/uziradio/display_cd_radio.asp?ModelID=34 האוטו הוא חיפושית משופצת משהו עצבני, עכשיו אין מגבר ואני יכול לחבר למערכת רק 4 רמקולים אז השאלה שלי באיזה רמקולים צריך להשקיע יותר?? ועוד שאלה חשובה היא אם זה משנה שהרמקולים האחוריים יהיו ביצה?? בינתיים מה שתכננתי לשים זה ככה: רמקולים קדמיים: http:// http://www.pioneerelectronics.com/pe/product/detail/0,,2076_4067_37946,00.html רמקולים אחוריים: http://www.pioneerelectronics.com/pe/product/detail/0,,2076_4069_35255,00.html מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אם למישהו יש נסיון אישי עם הרמקולים אז תגידו בבקשה מה ההבדל ביניהם באמת?! ואיך הם? TS-D160R: http://www.pioneerelectronics.com/pe/product/detail/0,,2076_4067_37946,00.html TS-A1680R: http://www.pioneerelectronics.com/pe/product/detail/0,,2076_4075_38291,00.html
הודעה אחרונה מאת BOOM, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הציעו לי קומפוננט של ליטינג אודיו 75 אר אמ אס אבקש דעות עליו האם זה קומפוננט שווה ואיך הצלילים שלו כעקרון אני שומע ראפ וטראנס הכי הרבה האם אני יהנה ממנו תודה רבה אדר
הודעה אחרונה מאת SPL, -
סאב של JBL!!
מאת mooch- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. האם מישהו מכיר סאב של JBL GT 1200 E האם הוא שווה 900 שח
הודעה אחרונה מאת Alfa156 GTA, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום עכשיו קיבלתי חזרה חיפושית שעברה שיפוץ אוברול רציני מאוד... עכשיו, אני רוצה להתקין בה רמקולים איכותיים למערכת של פיוניר שיש לי כבר כמעט 5 שנים בעקרון יש לי כבר 2 רמקולים של Blaupunkt שאני מתכנן לשים אותם מאחורה,אז אני רוצה לקנות 2 רמקולים קדמיים רציניים לא קומפוננט! + שני טוויטרים (עדיף של פיוניר אבל לא חובה) התקציב הוא בערך 1000-1200 ש"ח ואני צריך לדעת מה אני קונה עד מחר בבוקר אז אם יש לכם רעיונות בבקשה תפרסמו את הדגם של הרמקול או לינק בנוסף אם יש לכם רעיונות איפה כדאי להתקין את הרמקולים הקדמיים בחיפושית ולא בדלתות, זה יעזור מאוד תודה * הכותרת נערכה, פעם הבאה שתינתן כותרת שלא תעיד על תוכן ההודעה, ההודעה תמחק.
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 6 תגובות
- 968 צפיות
רציתי לשאול. כרגע אחת המכונית שאני נוהג בהן בלי טויטרים מה עדיף.. להשאיר את הקרוס במצב הזה ? או שיישמעו יותר טוב אם אני יוסיף את הצלילים הגבוהים ? (השמיעה מאוד עמומה בלי הטויטרים)
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם אני לא אמצא את מבוקשי באינטרנט אני פשוט אבוא למפגש ביום שבת ואכריח את כולם להראות לי מה עושים! מואהאהאהאההא! קיצר... יש למישהו מושג איך לתכנן את ההדבקה? על מה לשים דגש? האם כדאי להשאיר את העיגול עץ שמחזיק את הוופרים בדלת (מתאמים מ 5x7 ל-6 אינץ')? לשים גם על העיגול עץ דיינמאט?? יש אתרים בנושא אולי? תודהההה!!!
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לפי מה שאני מבין boss זאת חברה ישראלית...זיוף של bose... האם זה נכון..?.. ולשאלה השניה שלי... חבר שלי טוען שהוא קנה מגבר של bose ב2700 ש"ח מהחנות חדש..מגבר 4 יציאות 1000 וואט...אני לא יודע עליו יותר פרטים כי הוא בעצמו לא יודע...כך שאם אתם יודעים על מה מדובר באמת אשמח לשמוע מה דעתכם על מגבר זה... תודה מראש עופר [/b]
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מכיר פורומים כאלה חוץ מאוטוסאונד והפורום של האתר?
הודעה אחרונה מאת עופר א, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני כשבועיים נפרצה ה-106 xsi שלי. הפנל היה איתי אבל הרמקולים (פיונר 6960 3way 240w) נגנבו... מאוד הייתי מרוצה מהרמקולים, מהעוצמה ומהאיכות. השבוע אני רוצה לקנות רמקולים חדשים לקנווד 2020 ורציתי לדעת אם כדאי לקנות בדיוק מה שהיה, או קנווד kfc 6979 4way 240w? או לקנות בכלל רמקולים אחרים... חשוב לציין שלא היה מגבר... תודה, משה.
יש לי ברכב רדיודיסק aiwa 40*4, רמקולים קדמיים קנווד 180W, אחוריים סתם פשוטים בנתיים אודיו ליין 300W וקדימה גם טוויטרים פשוטים שמחוברים על החיווט של הרמקולים הקדמיים. הבעיה שלי שאני מנסה לעלות עליה כבר מלא זמן היא שכאשר האוטו מונע אני לא יכול להגביר ולשמוע בעוצמה. ברגע שאני מגביר יש לי רעשים מן "פאקים" כאלה שמחייבים להנמיך אבל ממש להנמיך. כשהאוטו עומד ולא מונע אין את הבעיה אשמח אם תוכלו לעזור לי... אהה דרך אגב, חשבתי להחליף את הרדיודיסק לפיוניר deh-1550 זה עם התצוגה הכחולה נדלקתי עליו והוא גם זול יחסית מה אתם אומרים??? יכול להיות שהרדיודיסק הוא הבעיה???
הודעה אחרונה מאת MR GT, -
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רדיו דיסק אם פי 3 עד 1300 שקל מצאתי את : 1 סוני CDX-MP40 2 בלאופונקט MP3000 3 רוקפורד FF9120 האם כדאי לקנות אחת משלושת המכשירים האלו? או שיש הצעות?
הודעה אחרונה מאת Y, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מוכר רדיו-דיסק של בלאופונקט, אך לא יודע פרטים...(טוען שגיסו קנה בארה"ב, אך לא מעוניין במכשיר!...)אומר שהמכשיר חדש בקופסה, פנל נשלף וכו'. אין כמובן אחריות... האם כדאי להתעסק עם מכשיר מפוקפק שכזה, אפילו אם הוא חדש? המחיר די זול, יש לציין. האם יכול להיות מצב שהמכשיר לא מתאים לישראל? ומה מונע ממנו להשתמש בו? מה דעתכם? משהו חשוד כאן?
הודעה אחרונה מאת עופר א, -
מערכת ל-AUDI A3 1 2
מאת iceman- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
תראו אני חדש בעסק ואני ממש אוהב את כל הקטע של המערכות, אבל אני אגיד לכם ת'אמת אני לא מבין כל כך.... אם תוכלו תנו לי כמה טיפים לבחור מערכת טובה, מה אני צריך לחפש, איך אני יודע אם סאב הוא איכותי וחזק, ומגבר וקומפוננטס ובכלל מה עוד צריך.... תודה אדם.
הודעה אחרונה מאת dragonflight, -
- 2 תגובות
- 898 צפיות
לפני כמה ימים לצערי הרב גנבו לי את המערכת מהאוטו, , ורציתי לקבל ממכם אם אפשר חוות דעת לגבי השלמת החסר: אני לא מחפש את הטופ שבטופ ואשמח אם תתייחסו לרמה שציינתי בערך. מה דעתכם על הרדיו דיסק של pioneer מדגם DEH 155 0, האם הוא דגם חדש או ישן והאם הוא שווה במחיר של 750-800 ש"ח )חדש. ( אם הוא דגם ישן אשמח שתתנו לי דגם ברמה דומה אך חדש - 4*50 . לגבי קומפוננט - גם של pioneer קיבלתי הצעה לגבי דגם Ts- c1785 )יכול להיות שאני טועה בדגם( אבל זה היה 170W ( . במחיר של 450-500 ש"ח. אם אתם יודעים על קומפוננט אחר של פיוניר אפילו במחיר אחר מומלץ יותר, א דגם חדש יותר אשמח לשמוע. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת calaway, -
- 13 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום, יש לי כרגע רדיו טיפ של סוני ברכב. לפני כמה ימים קיבלתי רדיו דיסק של קנווד (דגם 2016) ורציתי להתקין אותו. אבל מה... נתקלתי בבעיה. קיבלתי אותו בלי הכבלים והפלאג שמחבר בין המכשיר לרמקולים ולחשמל. מסתבר שהפלאג של סוני שונה מהפלאג של קנווד... מישהו יודע כמה אמור לעלות לי לקנות את הפלאג + חיבורים? תודה על העזרה...
שאלות לגבי מגבר
מאת WRX- 7 תגובות
- 952 צפיות
יש דבר כזה מגבר ששולט על הסאב? אם כן, אז עם שלט או דרך המגבר? כמה בערך עולה מגבר 5 ערוצים? 1500-2000 ש"ח זה מספיק?
הודעה אחרונה מאת WRX, -
המלצה לסאב SPL
מאת SPL- 1 תגובות
- 832 צפיות
אני הולך לשדרג את המערכת שלי בזמן הקרוב חשבתי לקנות סאב/סאבים לSPL א. מה אתם אומרים על הסאבים של לאנזר בכלליות לאומת פיוניר ב. מה עדיף 2 סאבים של לאנזר 500 RMS כל אחד או 2 סאבים של פיוניר 400 RMS כל אחד - מבחינת סאונד ועוצמה. ג. הצעות לסאבים אחרים עד 1000 שקל הם הולכים לרוץ על מגבר של לאנזר 4 יציאות 1000 וואט. תודה
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמו מחברים לכבלים גדולים כמו 2-4 G ( כבל כוח ) ואיזה כבלי RCA אתם ממליצים ? ולא לכתוב כבל ב 30 שקל כי יש לי עכשיו כאלה תודה יובל
הודעה אחרונה מאת YUVAL B, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו פה משתמש במגברים שלהם אולי? נתנו לי הצעת מחיר (אני מחליף מגבר) 3800 עליו (4x75)... וגם הוסיפו גיחוך כשאמרתי להם שאני מגשר שני ערוצים שלו לכל ערוץ של המורל הייבריד 6 שלי כי טענו שאף קומפוננט לא מגיע יותר מ 75 אר אמ אס. אני כבר יודע שהבן אדם טועה ובגדול... אבל הוא מדבר אליי כאילו אני זה שלא מבין. קיצר... חוות דעת למגברים של ג'ייאל ? או של 300.4 ספציפית? תודה רבה! גמר חתימה טובה
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המחיר זהה: 800 שקל. לבלאופונקט יש פנל מתהפך, ולטעמי הוא נראה טוב יותר. מה דעתכם? מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת edan82, -
מחירים של לנזר
מאת mooch- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! מישהו יודע מה המחירים של לנזר הדגמים שנעים בין 410-430 איפה אפשר לקנות אותם באזור הצפון ואם מישהו מוכר אחד כזה אנא שלחו הודעה! נ.ב הייתי רוצה לדעת אם הם עומדים בהספקים שרשומים עליהם?
הודעה אחרונה מאת mooch, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמה צריכה לעלות לי מערכת טובה עם איכות טובה שאני אוכל להגביר לעוצמה חזקה ועדיין לשמוע באיכות טובה? יש לי עד 1000 שח לפאנל ו1000 שח לרמקולים, עדיף בפחות(700-900).... אני בן 16 ו7 חודשים ואני רק מתחיל ללמוד נהיגה אבל אני רוצה לתכנן את התקציב שלי... אולי חלקכם מכירים אותי מפורום YNET.... תודה.
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי מערכת סטריאו עם 4 רמקולים: 2 סראונד ו2 רגילים אז הכנסתי לאן שצריך תקבלים אז אני שומע רק מתוך 4 רק 3 רמקולים 2סראונד ו1 רגיל... מה לעשות שיעבדו כולם..??
הודעה אחרונה מאת דניאל14,
-
מי מחובר 34 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,075 אורחים (הצג רשימה מלאה)