Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רמקולים

Big-Ben
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

עכשיו קיבלתי חזרה חיפושית שעברה שיפוץ אוברול רציני מאוד...

עכשיו, אני רוצה להתקין בה רמקולים איכותיים למערכת של פיוניר שיש לי כבר כמעט 5 שנים

בעקרון יש לי כבר 2 רמקולים של Blaupunkt שאני מתכנן לשים אותם מאחורה,אז אני רוצה לקנות 2 רמקולים קדמיים רציניים לא קומפוננט! + שני טוויטרים (עדיף של פיוניר אבל לא חובה)

התקציב הוא בערך 1000-1200 ש"ח ואני צריך לדעת מה אני קונה עד מחר בבוקר אז אם יש לכם רעיונות בבקשה תפרסמו את הדגם של הרמקול או לינק

בנוסף אם יש לכם רעיונות איפה כדאי להתקין את הרמקולים הקדמיים בחיפושית ולא בדלתות, זה יעזור מאוד תודה

* הכותרת נערכה, פעם הבאה שתינתן כותרת שלא תעיד על תוכן ההודעה, ההודעה תמחק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה דחוף כי עד מחר בבוקר אני צריך לשלוח פקס עם הדגמים שאני צריך ואי אפשר יותר מאוחר

אז תסביר את זה בהודעה ואל תכתוב נושא :

" דחוף מאוד" עם 200 סימני קריאה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול להסביר בבקשה למה אתה לא רוצה קומפוננט?

אתה כתבת שאתה רוצה רמקולים + טויטרים , קומפוננט זה כמעט אותו הדבר רק באיכות צליל הרבה הרבה יותר טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרוב הקומפוננטים צריך מגבר אבל אם אתה יודע על קומפוננט איכותי ללא מגבר אז זה אפילו יותר טוב תמליץ על דגם בבקשה

דרך אגב המערכת היא 4x45w דגם DEH-P4100 של פיוניר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרוב הקומפוננטים צריך מגבר אבל אם אתה יודע על קומפוננט איכותי ללא מגבר אז זה אפילו יותר טוב תמליץ על דגם בבקשה

אם כבר אתה בונה מערכת טובה אז כדאי להתקין קומפוננט , אולי בעתיד תוסיף מגבר .

אני יכול להמליץ לך על חברות ולא על סדרה מסויימת כי אני לא מכיר את כולן.

אתה יכול לבחור קומפוננט של אחת מהחברות הללו : מורל , רוקפורד , סרוין וגה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצאתי שני קומפוננטים של סרווין וגה שנראים לי מתאימים, אם מישהו מכיר ויש לו נסיון איתם או דעה אז דברו

http://shop.store.yahoo.com/discountsonline/cervegv265sp.html

או - Cerwin-Vega IT-6.02

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצאתי שני קומפוננטים של סרווין וגה שנראים לי מתאימים, אם מישהו מכיר ויש לו נסיון איתם או דעה אז דברו

http://shop.store.yahoo.com/discountsonline/cervegv265sp.html

או - Cerwin-Vega IT-6.02

אני יכול להגיד לך שלדעתי הדגם ששמת בקישור ממש טוב ביחס למחיר שלו....

אני מאוד מרוצה ממנו (גם בלי מגבר)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...