Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה צריכה לעלות לי מערכת טובה עם איכות טובה שאני אוכל להגביר לעוצמה חזקה ועדיין לשמוע באיכות טובה? יש לי עד 1000 שח לפאנל ו1000 שח לרמקולים,

עדיף בפחות(700-900)....

אני בן 16 ו7 חודשים ואני רק מתחיל ללמוד נהיגה אבל אני רוצה לתכנן את התקציב שלי...

אולי חלקכם מכירים אותי מפורום YNET....

תודה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ארבע רמקולים...

הכי חשוב האיכות.... במה עדיף יותר להשקיע?

נגיד פאנל באלף וב600 רמקולים או ההפך?

תודה.

פורסם

לדעתי כדאי להשקיע יותר ברמקולים אבל עדיין לא כדאי לך לקנות רדיו דיסק שלחברה סינית לא מוכרת. תקנה רדיו דיסק פשוט עם שם ושיהיה לו לפחות הספק של 45X4 (זה חשוב לך בעיקר אם אתה לא מתכוון לקנות מגבר כמו שהבנתי)

פורסם

1000 שקל לפאנל - תוכל לקנות נגן סידי פשוט וטוב של קנווד או פיוניר (לא סגור על זה) בפחות... או יד שניה של דגם יותר רציני... אבל אז 1000 שקל לא מספיק.

ופחות מ-1000 שקל ל 4 רמקולים ? חפש איזה קנווד או פיוניר או כל חברה אחרת בעצם ותקנה

בלי מגבר זה לא כזההה משנה.

על איזה אוטו זה יהיה ?

פורסם

יש אפשרות שאני יקנה 205 או אונו רק אם יהיו מציאות....

אבל רוב הסיכויים שאני יקנה 106.....

לא חשבתי על מגבר.....

חשבתי לקנות פאנל של קנווד או פיוניר יד שניה בסביבות ה-800-900 שח

ו4 רמקולים בסביבות האלף שקל....

• תוכן חדש...