Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה...

eladr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב רדיודיסק aiwa 40*4, רמקולים קדמיים קנווד 180W, אחוריים סתם פשוטים בנתיים אודיו ליין 300W וקדימה גם טוויטרים פשוטים שמחוברים על החיווט של הרמקולים הקדמיים.

הבעיה שלי שאני מנסה לעלות עליה כבר מלא זמן היא שכאשר האוטו מונע אני לא יכול להגביר ולשמוע בעוצמה. ברגע שאני מגביר יש לי רעשים מן "פאקים" כאלה שמחייבים להנמיך אבל ממש להנמיך. כשהאוטו עומד ולא מונע אין את הבעיה אשמח אם תוכלו לעזור לי...

אהה דרך אגב, חשבתי להחליף את הרדיודיסק לפיוניר deh-1550 זה עם התצוגה הכחולה נדלקתי עליו והוא גם זול יחסית מה אתם אומרים??? יכול להיות שהרדיודיסק הוא הבעיה???

פורסם

אני יענה לך בקשר לשאלה השנייה על הפיוניר...

זה הדגם הכי חדש של פיוניר בסדרה הזולה...

יש לי אותו באוטו(בעיית ההיבהובים..זכור..) הוא אחלה לא מצריך ידע בכל מיני פיצ'רים למינהם אם אתה מחפש רק לשמוע ולהנות ממוזיקה כמו כל אחד רגיל אז אני ממליץ לך עליו

נ.ב מגיע עם אחלה נרתיק לפנל....חחחחחח

חג שמח

• תוכן חדש...