פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי שאלה. עדיין לא מעשית אבל אני מתחיל להשתעשע על זה. ברכב שלי קיימת מערכת מקורית של מזדה. אני די מרוצה ממנה אבל מה שחסר לה זה קצת באס. חשבתי להתקין סאב קומפקטי (מאחר ואין לי הרבה מקום), וכמובן מגבר קטן בשבילו. לשאלות: 1. מהו גודל הסאב המינימאלי שאפשר להשיג היום? אני מדבר למשל על גודל של 1/4 5 אינץ' למשל. האים בכלל דבר כזה שווה משהו? (לא לשכוח שאני לא מחפש לפוצץ את האוטו אלה להוסיף מעט באס למערכת האנמית, משהו) 2. אני כמעט בטוח שאין לי יצאת למגבר מהמערכת, אבל ראיתי (כנראה פה בפורום) אפשרות לחבר ליציאות הרמקולים הקיימים (בעזרת מנחת או משהוא כזה) ולחבר למגבר הסאב. אם יש כזו אפשרות, איך אפשר לעשות את זה? 3. האים אני חייב תיבה לסאב כזה קטן? האים אפש…
הודעה אחרונה מאת שיקו 123, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה יותר מתאים לסאב: "Pioneer TS-W1241DVC 12 הסאב הוא: 500 wrms 1000w max מגבר: Power 501bd - Rockford Fosgate 300 watts RMS x 1 at 4 ohms 500 watts RMS x 1 at 2 ohms או מגבר: Power 1001bd - Rockford Fosgate 500 watts RMS x 1 at 4 ohms 1000 watts RMS x 1 at 2 ohms תודה.
- 2 תגובות
- 781 צפיות
בזמן האחרון יש לי בעיה במערכת אני לא זוכר את הדגם אבל זה הדגם אם הפנל הנופל ואם העיגול לכוון ווליום טוב והבעיה שלי היא כזאת כל פעם כשאני מדליק רדיו אז כל משהו דקה המערכת מצפצפת זה משהו בתפריט אני חושב אבל אני לא יודע אם מישהו יודע מה הבעיה אני אשמח אם יעזרו לי תודה
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
נתונים לתיבות
מאת mero- 3 תגובות
- 919 צפיות
איפה אפשר למצוא נתונים לתיבות של הסאבים של פיוניר?
הודעה אחרונה מאת biv_3, -
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למישהו יש הצעות ? בתקציב של עד 2000 ככה , עדיף פחות ... אאחחיי יהיה בקרוב בארה"ב .. שווה לחכות ? יש משהו ספציפי שיחפש ? תודה !
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שמים את זה בחדר אקוסטי על הקירות........
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לפני כמה ימים גיליתי שחנות המפעל של מורל היא ממש ממש קרובה לאיפה שאני גר.. רציתי לשאול אותכם אם שווה ללכת לבקר שם וליקנות ישר מחנות המפעל.. ואיך המוצרים בכלליות של מורל? איך המגברים הסאבים וכו...אם בכלל הם מייצרים את כל זה.. ???
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי רכב מסוג פיאט פונטו שנת 97 אני רוצה לקנות מערכת קומפלט לאוטו ואני צריך ייעוץ בקשר לרכיבים כרגע אני רק בשלבים של התעניינות...אני ממש לא לחוץ על זה ואני לוקח את הזמן אז בואו נתחיל בדרישות המינימליות מהמערכת עצמה קודם כל התקציב עומד על 5,000 שקל כרגע...אוליי בעוד חודש אני יוכל להוסיף עוד 1000 - רדיו דיסק קורא אמ פי 3 -קומפוננט לקדימה -מגבר לקומפוננט -סאב של סרווין ווגה בלבד על זה אני לא מוכן להתפשר!!! -ומגבר לסאב עכשיו יש לי כמה בעיות וכמה דברים שאני לא ממש מבין אוליי אתם תוכלו לעשות לי סדר בראש בפיאט פונטו אין מקום בדלת לרמקולים איך אני פותר את הבעיה הזאת?... ודפדפתי פה בפורום בכמה עמודים וראיתי שהרבה אנשים אמרו שבכלל עדיף לשים …
הודעה אחרונה מאת o_yeshula, -
מתח מהמצבר ... 1 2
מאת RADI- 23 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בדקתי מידע על מגבר שהמליצו פה עליו ושמתי לב שיש לו הספקים מסויימים ל12V ול14.4V הנתונים ל14.4 היגיוניים ול12V נמוכים מאוד ... יחסית למחיר ... אז מה נכון ומה יהיה אצלי באוטו ? http://iweb.alpine-usa.com:7777/pls/admn/item_info?p_item_name=MRV-F450&p_category=40&p_subcategory=130&p_main=10
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי סאב אינפיניטי 10 אינץ' והוא ללא תיבה! נכנסתי לאתר שנותן לי מידות לסאב המסוים הזה והאלו הנתונים שהוא הביא לי: vb=31.369 (ft f3=38.25 hertz fb=33.27 hertz ואלו הנתונים שאני הזנתי: qts=0.29 vas=73.00 fs=26.00 מישהו יכול להגיד לי בבקשה איזה מידות אני צריך לסאב! אני ממש לא מבין בזה כלכך--את הנתונים הוצאתי מהאתר של אינפיניטי עצמה! בבקשה תעזרו לי--- אני עומד להרכיב את המערכת ואנלא יודע מה לעשות עם הסאב הזה! תודה מראש!!!!
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
קראתי פה כמה הודעות בנושא וממש לא הבנתי מה זה אם מישהו יכול להסביר מה זה ואיפה אפשר לרכוש
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי יש לי סאב-וופר ברכב ואיכשהו הוא נקרע באמצע (נהיה חור קטן) ועכשיו הוא קצת מרעיש שהוא פועל. אפשר לאטום חור כזה וזהו? הלך הסאב? לירן
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 0 תגובות
- 875 צפיות
הולה, במערכת המקורית ברכב של הוריי (307) ישנה בעיה מציקה, כל פעם ששומעים רדיו ישנם רעשים כאלה של קליטה לא 100%, אפילו שאני נמצא במרכז - אני שומע רעשים. בעבר היתה לנו אותה בעיה ברכב הקודם (לאנטיס), אשר נפתרה ע"י המוסך - שם טענו שהחיווט (בהתקנה מקומית) לא הותקן נכון (???). הגיוני ? איך אפשר לפתור את זה בפיג'ו ? כי בלובינסקי לא מצליחים לסדר את זה. אמנם נושא טיפשי ואולי לא כ"כ קשור לפורום הזה - אבל מציק... תודה, הראל.
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
זהו מגבר 4 ערוצים מחברת LOGIC מדגם PLX44 ורציתי לדעת עם 1300 ש"ח זהו מחיר סביר או מוגזם למגבר זה
הודעה אחרונה מאת shahar2003, -
מה זה אומר אני לא כל כך מצליח להבין נגיד 2 רמקולים של 50w אר אם אס שארת עם 85db ואחד עם 90db אז מי מהם יהיה יותר חזק?
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
למישהו יש ניסיון עם הסאב הזה? הלכתי לשמוע "סאב" היום .. זה ביחיד משום שהגעתי רק בסוף היום והאנשים רצו ללכת הביתה אז יצא לי לשמוע רק את הרוקפורד הזה .. אני רוצה לדעת מה אנשים פה חושבים עליו. ואיך הוא לעומת המחיר שלו .. ואם למישהו יש השוואה בינו לבין סאב אחר - הכי טוב
- 0 תגובות
- 859 צפיות
אני אישית שמעתי ממספר אנשים שטענו כי המשטרה מביאה קנסות על DVD ברכב... זה נכון ? גם כן שמעתי שיש הצעה להוציא לגמרי את ה DVD ברכב מחוץ לחוק... עד כמה נכונות השמועות הנ"ל ?, האם שוטר שעוצר אותי עם DVD פועל יכול לתת קנס כל שהוא ?
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב קודם כל מישהו יכול להגיד לי כמה יעלו המוצרים האלה כולל מיסים ודמי משלוח? יעזור גם אם תגידו לי איפה בדיוק זה כתוב באתר כדי שאני ימנע משאלות כאלה בעתיד Pioneer Premier DEH-P750MP http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13452 Cerwin Vega VEGA-124 http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=10552 מה אתם אומרים על הסאב? הוא חזק יחסית?...על ה HU אין בכלל מה לדבר...מכשיר מדהים עכשיו יש משהו שאני לא מבין...100 וואט RMS לקומפוננט זה נחשב הרבה? כי אני רגיל למשהו כמו 300 וואט או 250 וואט RMS ברמקולים שהם לא קומפוננט...עד שאני בא לקנות קומפוננט אני רואה מחיר 1200 שקל ועוצמה עלובה של 100 וואט RMS…
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רציתי ייעוץ בנושא הרמקולים בקידמיים בסוזוקי בלנו .. בבלנו הפלסטיקה יחסית עבה מה שמשאיר את הרמקול טיפה עמוק בתוך הדלת.. והוא נימצא ב"90 מעלות" זאת אומרת שהוא בקו מקביל עם הדלת .. רציתי לשאול אם האיכות של השמיעה תהייה גבוהה יותר אם השיפוע של הרמקול יהיה בזוית לכיוון הגובה ? זאת אומרת במקום שהוא יהיה "|" קו מקביל אז יהיה "\" בזוית.. ועוד שאלה לגבי הפלסטיקה... אם אני אוכל להוריד את ה"עומק" של הפלסטיקה ולגרום לרמקול להיות יותר החוצה מאשר פנים הדלת .. זה גם יוסיף ? אם מישהו יכול לתת הערות ועיצות בנושא אשמח לשמוע ..
הודעה אחרונה מאת YOSY_baleno, -
- 2 תגובות
- 975 צפיות
שלום לכולם, דבר ראשון רציתי לשבח את המכשיר deh p3550mp של pioneer. מכשיר מצויין, קורא מהר דיסקים עם mp3 ומשמיע אותם באיכות טובה ללא קפיצות ובעיות כמו שראיתי במכשירים אחרים. תאורה קריאה ונוחה. מומלץ הייתי מאוד מעונייו לדעת אם מישהו שמע את הקומפוננט הזה: http://62.219.12.195/uziradio/display_speaker.asp?ModelID=43 של פיוניר, והאם אתם ממליצים לקנות אותו ומהו מחירו בארץ ?
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נגן MP3 לרכב,ונתקלתי בנגן הזה http://www.rockfordfosgate.com/sourceunits/ (נא לבחור 9220 לבד משום שהאתר אינו מאפשר קישור ישיר). בארץ המחיר שלו עומד על 3,800 ש"ח אצל וואלה! אך כנראה תהיה לי הזדמנות לבקש ממישהו שטס לניו יורק לקנות אותו שם עבורי. השאלה אם הוא שווה את זה? או שעליי לחפש נגנים אחרים. ראיתי שבעלי הדגם הנחות יותר ה RFX9120 לא מתלהבים ממנו ואומרים שהוא בזבוז..מישהו יכול אולי להעיד על הנגן הזה? חשוב לציין שאינני אודיופיל לכן דקויות לא ממש מעניינות אותי,חשוב לי אבל שהוא יהיה אמין מכיוון שאני מאבד את אופציית האחריות ברגע שאני אייבא אותו מניו יורק. המצלות לנגנים אחרים גם יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת Xantia, -
עזרה בהרכבת מערכת 1 2
מאת The Duke- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני מעוניין להרכיב מערכת ברכב ומבקש את עזרתכם התקציב שלי הוא 2500 +/- ש"ח. חשבתי על מגבר 4 ערוצים בתקציב של 1500 ועוד 1000 לקומפוננט. ביצעתי חיפוש וקראתי לא מעט על מגוון חברות ברור לי שבתקציב הנ"ל אני לא אשיג את ה-TOP אני מחפש משהו טוב ואמין שאפשר להנות מהמוסיקה. אשמח אם תעזרו בתודה מראש מיקי
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 4 תגובות
- 894 צפיות
שלום אני צריך את עזרתכם! דרוג סדרות המגברים מה בא לפניי מה: SERIES A,Z SERIES,Q SERIES,TYPE RS,VA SERIES תודה
הודעה אחרונה מאת The Duke, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חוות דעת על סאבים של BAZOOKA ? התמורה שווה את המחיר ? (יחסית גבוה לסדרות נמוכות של רוקפורד - פיוניר - סרווין - מגנט) שמעתי את הסאב המשולש שלהם (2000 שקל פלוס).. תותח תותח אבל זה לא הטווח מחירים שאני מעוניין בו .. (מדבר על משהו יותר זול ) עד 1500 שקל ככה.. יש למישהו ניסיון איתם ? ובאותו נושא.. ראיתי איפהשהו סאב בצורה של כספת. כן כן כספת הוא עשוי מMDF אבל מצופה באיזה חומר שנותן לתיבה להראות כמו חיספוס שכזה ובפרונט של האלמנט יש 2 שרשראות מוצלבות .. בקיצור עיצוב שחבל על הזמן ..... יש למישהו מושג באיזה סאב מדובר או אם זה בכלל סתם תיבה שלא מותאמת לסאב ספציפי ?
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולכם.. לפני כ שבועיים וחצי קניתי רדיו דיסק מדגם Pioneer 750mp עכשיו אני רוצה להוסיף סאב + קומפוננט מקדימה + מגבר התקציב שלי הוא 2000 עד 2800 עכשיו תייעצו לי מה לקנות או איך להרכיב מערכת שכזו בתודה למי שעזר.. דרור..
איך לשים את הסאב ? 1 2
מאת YUVAL B- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רציתי לדעת עם זה משנה עם לאן פונה הסאב עצמו לכיוון הבאג'ז או לכיוון המושבים ? תודה יובל
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 0 תגובות
- 825 צפיות
היי מזל טוב לי - קניתי פולו . אני כנראה יתקין היבריד 4 אינץ במיקום המקורי של הרמקולים - אין מקום למשהו יותר גדול עכשיו אני מבין שבשביל "להשלים" את הבאס שיהיה חסר לי בגלל המידות הקטנות של הרמקולים עדיף לי לשים סאב קטן ? ( תקנו אותי אם אני טועה או לא מדייק). אני ישמח לשמוע עצות לסאבים שיתאימו לי ,, כמו כן הסבר לפי מה אני אמור לבחור את הסאב . אני כנראה יביא אותו מחול . התקציב שלי אליו יהיה באיזור 200 דולר.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת איך הסדרה.. זה שהיא יקרה מאוד אני כבר יודע.. ויש לי הצעה דיי מפתה הבנתי שזאת אחת הסדרות הכי טובות היום שקיימות... איכות עוצמה, המחיר שהציעו לי הוא 1800 ש"ח... חדש דנדש עם אחריות... כדאי ?
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם, אני רוצה לבנות תיבה לסאב, הסאב הוא MAGNAT SUPREME 3000 הורדתי תוכנה לתיבות סאבים ואני לא מצליח לעבוד איתה. אם תוכלו לעזור לי אני יתן לכם את הנתונים של הסאב ותחשבו לי תיבה (עדיף סגורה אם זה אפשרי) תודה. fs/hz 29 re/ohm 2.8 qms 5.2 qes 0.33 qts 0.31 vas/liter 131 xmax/mm 8 spl/db 93
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת מה המחיר של הבד הזה?? ומישהו פה דיבר על ספריי דבק מגע?? יש לו שם?? כמה הוא עולה?{פעם ראשונה שומע על כזה דבר.}
הודעה אחרונה מאת EyalR,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 767 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- DareDevil
- itzik123
- shahar188
- itaysamurai
- pasat04
- flytomars
- אריה שאג
- llaavvii
- צוק
- Cherniy Bumer
- pooh-bear