פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
XETEC SPEAKERS
מאת רועי5- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם ידוע למי מכם אם ניתן להשיגם בארץ.
הודעה אחרונה מאת poko, -
מעבדי קול/אקולייזר... 1 2
מאת Guest gonen- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי פיוניר DEH 3450 http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4039_37856,00.html קומפוננט קידמי magnat bp 213 רמקולים אחוריים פיוניר 6*9 150W 3way. האם כדאי להשקיע במעבד קול כלשהו, מה האפקט שזה יתן לי ? האם זה יאפשר לי לסנן רק מיד באס לאחוריים ומיד-טרבל לקומפוננט ? זה למשל - שווה ? http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=12794 או שזה מספיק ? http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=12792
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. בטויוטה קורולה שלנו (2002,צורה קודמת) קיים רדיו דיסק מובנה מהחברה. מכיוון שהוא לא הכי איכותי בעולם לדעתי, ולא קורא MP3 כמובן, רכשתי מכשיר פיוניר MP3 וברצוני להרכיב אותו ברכב. שאלתי היא האם מישהו מכיר/יודע/בעל נסיון בהחלפת ה HU המקורי שבא עם האוטו ויוכל לתת לי טיפים מבחינת איזה חוט הולך לאיפה , במקום שאני אפתור את הבעיה בשיטת ניסוי ותהייה... בתודה מראש אייל
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי אפשרות לקנות אותםובמחיר טוב איך הוא ? אגב בצורה החיצונית הוא נראה מפלצת
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 0 תגובות
- 797 צפיות
אהלן, הידע שלי במערכות סאונד לרכב שואף ל0 (בדיוק כמו הידע המכני שלי ), אני מחפש "מערכת" לאוטו עד תקציב של 1500. כל מה שאני צריך זה מערכת רדיו-דיסק(שתקרא צרובים, לא צריך MP3) ו4 רמקולים, 2 מקדימה ו2 מאחורה. אני צריך משהו פשוט שישימיע לי מוזיקה באיכות סבירה (לא צריך משהו "שיפוצץ" בסאונד את האוטו ואת האוזניים של כל מי שבסביבה). אפשרי למצוא משהו כזה בתקציב שלי? אם כן, אז יש עדיפות לחברות כמו pioneer,sony וכו', העיקר חברה ששמעו עליה ולא איזה חברה עלומת שם. כמו כן גם המלצות למקומות לקנייה (אם לא באינטרנט, אז שיהיה באיזור חיפה והקריות[ושלא יהיה גנוב\יד שנייה]). תודה מראש
הודעה אחרונה מאת megapuzik, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרמקולים האלה שווים משהו ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=12510
הודעה אחרונה מאת dodo, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הציעו לחבר שלי לקנות רמקולים של מורל 9*6 120 וואט ומגבר מאגנאט ארבע ערוצים 500 וואט אינני יודע את הדגמים של הרמקולים והמגבר אך אלו לא דגמים חדשים המחיר שהציעו לו הוא 1000 שקל.... משתלם?!
הודעה אחרונה מאת שיקו 123, -
מפגשי אודיו 1 2
מאת arikhous- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אם אפשר לכתוב כאן לכולם מתי יש מפגשים? כל כמה זמן הם נערכים? איפה? תודה אריק
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
עצה בנושא סאב 1 2
מאת speedy- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם! בזמן האחרון החלטתי לקנות מערכת שמע לאוטו, ואני רוצה לשים בה את הסאב MTX Audio RFL152 ואני מתלבט עם לשים 2 כאלה ואיזה מגבר אני צריך ואיפה לקנות הכול, איזה תיבה צריך לבנות כי שמעתי שהסאב הזה שובר תיבות אז קיצר אני צריך קצת עזרה....
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
חידושים במורל
מאת jenia- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חידושים במורל http://www.moreleurope.com/products/car.htm
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן. נפתחה חנות חדשה של אביזרים במקום מגוריי, אז הלכתי לבדוק. מפרט ההצעה שהציעו לי : מגבר וולקנו 800W 4 Ch. 6*9 קליפורניה בום 280W 5 ways. סט קומפוננט 6.5" INOX סאב 12" 500W INOX הכל ב -2200 ש"ח ובעשרה תשלומים. כולל מע"מ והתקנה מה אתם אומרים ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 4 תגובות
- 886 צפיות
חבר'ה, יש לי שאלת ייעוץ קטנה: הציעו לי סאב בזוקה של סרווין ווגה 450 וואט+ מגבר קונקורד 2 ערוצים 500 וואט ב1000 ש"ח, האם זה כדאי??? (אני לא מחפש מערכת שתיהיה שיא האיכות, אבל חשוב לי שהיא תהיה דיי עוצמתית) איך הסאב הזה? ואם מישהו יודע כמה אינץ' הוא אז זה גם יעזור...(פשוט שכחתי לשאול) תודה רבה, שי.
תיבת push & pull
מאת dodo- 5 תגובות
- 970 צפיות
בתוכנה לבניית תיבות שהורדתי ראיתי אפשרות לתיבת push &pull מהסקיצה התמונה ניתן לראות שני סאבים זהים חולקים בנפח של אותה תיבה רק שאחד מהם מקבל את המינוס והשני מקבל את הפלוס (אחד מושך אחד דוחף) רציתי לשאול אם מישהו מכם התנסה עם סאבים בפורמט הזה? ומה היתרונות חסרונות בשימוש בשיטה זו? וגם רציתי לשאול כיצד נסגר המעגל בן הסאבים?
הודעה אחרונה מאת dodo, -
- 1 תגובות
- 864 צפיות
יש לי רדיו דיסק KENWOOD 2023 ויש לי אפשרות לחבר צ'ינג'ר האם יש אפשרות להוציא מהחיבור של הצינג'ר שני RCA ולהפוך אותו לכניסת אודיו פשוטה? אולי מישהו יודע למה שייך כל פין בחיבור?
הודעה אחרונה מאת NEED4SOUND, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מי שזוכר את השרשור הגדול שפתחתי בזמנו וההתלבטות שלי לגבי מאזדה 6, אז קצת התקדמתי בתחום וכבר קיבלתי הצעות קונקרטיות לשדרוג המערכת. אשמח לשמוע דעתכם על ההצעות הנ"ל. הרכב שקיבלתי הוא בליסינג, כך שבניה של HU נוסף בתא הכפפות ושינויים מבניים דומים לא מתאפשרים מבחינתי, כלומר התנאי הראשוני היה שימוש בHU הנוכחי. קיבלתי שלוש הצעות: 1. החלפה של הרמקולים הקיימים בדלתות (קדמיות ואחוריות) לרמקולים 6.5" וזהו - שיפור קלוש. ועכשיו ההתקנות היותר משמעותיות: 2. החלפה של הרמקולים בסט קומפוננטים. דלתות קדמיות רגיל ודלתות אחוריות רמקול בדלת, וטויטר במדף אחורי. (1690*2) - סאב 8" - קומפקט אינור (אני לא בטוח לגבי השם) - לתא מטען (960) - מגבר לייטנינג אודיו SCH עלות - (210…
הודעה אחרונה מאת eyalron, -
ברשותי רדיוטייפ ישן של דנון שמעלתו העקרית, צליל מאוד משובח. מגרעתו קליטת FM עלובה. האם נתן להוסיף מגבר קליטה ( אנטנה על הגג ), ואם כן איפה ניתן להשיג.
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברה מישהו יודע אם אפשר להוסיף ואם כן איך ?
הודעה אחרונה מאת #יניב#, -
-
טוויטר Dls
מאת Xantia- 1 תגובות
- 910 צפיות
האם קיימת אפשרות לקנות טוויטר t25 dls או t20 (או זוג) בנפרד?בקומפוננט ps6 שלי טוויטר אחד שרוף
- 2 תגובות
- 945 צפיות
שתי מגברים זהים שמספקים לבאס 200WRMS ויש לי שתי סאבים זהים שכל ההבדל ביניהם זה בהספק שלהם ... אחד מהם הוא 200WRMS והשני 500WRMS ... אני אחבר לכל אחד מגבר ... איזה מהם ישמע יותר חזק ? איזה מהם יותר מדוייק ? תודה !
- 0 תגובות
- 941 צפיות
הציעו לי רמקולים של פיוניר 6x9 דגם tse-6990 240W , אם מישהו מכיר את הדגם שירשום איך הוא מבחינת באס איכות וכו'. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת peretsof, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
משפחתי רכשה את המאזדה 3 החדשה וכשלקחתי אותה מהחברה הם אמרו לי שאסור לי להפעיל במערכת דיסקים צרובים שזה פוגע בקרן לייזר של המערכת ושזה יכול לגרום לכול המערכת לההרס ושבנוסף לזאת זה יבלע את הדיסקים מה אתם מציעים לי לעשות כי אני לא מתכוון לקנות דיסקים מקוריים..... והאם מהירות הצריבה משפיעה על איכות הדיסק ועל איזה מהירות כדי לצרוב??? תעזרו בבקשה אני לא יודע מה לעשות
הודעה אחרונה מאת kim23, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת על כמה פונקציות שאני לא מבין וקראתי עליהם בחוברת.. SFEQ XM EQ-EX ASL נוסף לזה קראתי שאפשר לכוון אקווליייזר של CUSTOM כלומר לשני אנשים.. איך עושים את זה כי אני לא ראיתי שמדבר י לזה בחוברת.. נוסף לכך קראתי באתר של פיונייר על AGN-AUTO GAIN CONTROL זה מתכוון אוטו' או שאני צריך להדליק מאיפשהו את הפונק'. תודה על העזרה..{ואם אפשר הסבר מפורט על כל דבר}
הודעה אחרונה מאת #יניב#, -
- 1 תגובות
- 878 צפיות
איך המערכת שמגיע עם האוטו ? אפשר להחליף לה רמקולים ולחבר לה מגבר? ואיך היא במקור אם מישהו שמע ?
הודעה אחרונה מאת NEED4SOUND, -
מאזדה 6 - מערכת שמע 1 2 3
מאת eyalron- 32 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
הפנו אותי לכאן בפורומים אחרים (אמרו לי לבקש סיוע מpoko) נסעתי במאזדה 6 החדשה ואני שוקל לקחת אותה בליסינג. הבעיה היחידה שיש לי זה עם המערכת שמע האורגינלית שלה, שלא ניתנת להחלפה. הן בסוכנות והן אצל מתקין מערכות קיבלתי תשובה שאין מה לעשות. לא איכפת לי לוותר על השליטה מההגה השאלה אם אפשר לעשות שם משהו אחר אשמח לשמוע רשמים. האם אפשר להסתפק בזה? או שכדאי לותר בגלל זה על הרכב ולקחת רכב אחר. (אני אוהב לשמוע מוזיקה באיכות ברכב... ככה שזה אלמנט חשוב מבחינתי בבחירת הרכב) האם מישהו יודע על דרך כן להתקין מערכת יותר טובה מהמקורית ברכב, חבל לי לעבור ממערכת לא רעה שהיתה לי ברכב הקודם (מגברים, טוויטרים וכו) למערכת בינונית ומטה אשמח לשמוע דעות או עצות. תודה
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ראיתי מגבר של magent והמחיר שלו לא גבוהה והוא בעוצמה טובה. רציתי לדעת מה דעתכם על מגבר זה ועל החברה בכלל? המגבר הוא: http://www.caraudiodirect.co.uk/product_info.php?products_id=2700&tab=2 תודה.
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם קיימים מקומות בהם ניתן לבדוק את ההספק אשר מוציא מגבר כלשהוא? כוונתי לבדיקת מגבר אשר הלקוח מביא מהבית, ולא לציוד אשר בחנות. האם מישהו שמע על מקומות כאלה? האם בכלל זה אפשרי? אם כן, אשמח לשמוע על מקומות בצפון הקרוב לחיפה. תודה.
הודעה אחרונה מאת biv_3, -
פיוז במגבר...
מאת yotam-w- 2 תגובות
- 879 צפיות
אני חושב שהלך לי שנשרף הפיוז במגבר שלי... אני משוכנע כמעט לגמרה... יש לי שתי שאלות בנושא אחת זה האם כל פיוזים זהים בכל המגברים הכוונה היא אם אני יכול ללכת מחר לחנות החשמל הקרובה ולבקש פיוז שמתאים למגבר של אוטו ויתנו לי מה שאני צריך. והשאלה השנייה היא ממה זה יכול להגרם (ואני רוצה לציין שיש לי בעיות עם האזעקה באוטו שקשורות לחשמל של המנורות באוטו) מה שחשבתי בעצמי שיכול להיות שעולל את זה אם לא אשמח לשמוע כיצד זה קורה בכל אופן אני מחכה לתגובות שלכם, תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מגבר 5 ערוצים של Xetec, אני לא יודע בדיוק מה הדגם אך נאמר לי שההספק שלו הוא 50x4 ו-180x1, מה העלות הממוצעת של מגבר כזה? בקשו ממני 4500 ש"ח עליו, האם המחיר בסדר? מה האיכויות של המגבר בהשוואה לROCKFORD ודומייהם? תודה רבה ואודה לכם על התגובה המהירה משום שמחר אני צריך לתת תשובה. תודה.
הודעה אחרונה מאת magic, -
נפח תיבה לסאב
מאת ofir106- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בניתי תיבה אטומה לסאב של פיוניר(305 800watt) ,על פי הנתונים של הסאב התיבה צריכה להיות בנפח של 42 ליטר (פלוס מינוס 10% סטיה). על פי מידות חיצוניות של התיבה הנפח הוא 44 ליטר, אך כאשר חישבתי על פי מידות פנימיות של התיבה הנפח יצא 30 ליטר. אני צריך עזרה בבקשה , שמישהו יאשר שאכן מודדים את הנפח עפ"י המידות החיצוניות של התיבה.. נ.ב. עובי העץ שממנו נבנתה התיבה הוא mdf 19 מ"מ. תודה.
הודעה אחרונה מאת ofir106, -
מחפש גלאי ראדר
מאת דודו- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעונין לקנות גלאי ראדר במצב טוב והעיקר אמין
הודעה אחרונה מאת ex5101,
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,720 אורחים (הצג רשימה מלאה)