פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
חברים יקרים אחרי שהלכתי לשמוע היום מספר סאבים קניתי סאב 10'' של סרוין ווגה אני מבסוט תודה לכל העוזרים. לצערי הלך המצבר באוטו גם היום אבל כפרה מה שחשוב זה ששומעים סוף הדרך.
הודעה אחרונה מאת arikhous, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני נוסעת עוד כמה ימים לניו יורק ורציתי להביא משם.משתלם? עדיף להביא מהדיוטי פרי או בכלל לוותר ולקנות בארץ איזה מידה אני צריכה כך שזה בדיוק יתאים מדובר על טויוטה יאריס TS 2003 המקוריים של הרכב זה 4 קדמיים שאותם אני רוצה להחליף בנוסף הוספתי 9-6 מגבר וזוג מנחתים בלי פאנל נוסף(בטויוטה יש מקורי שלא ניתן להחליף רק להוסיף ולא הוספתי) אהה וזאת לא תהיה בעייה להתקין אותם בארץ נכון ?יסכימו להתעסק איתם בעלי מקצוע? ושאלה אחרונה לדעתכם זה שילוב טוב ?קומפננטים מגבר מנחת ו 9-6???תודה רבה עדי
הודעה אחרונה מאת shahar2003, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפני כמה ימים מישהו גילה לי על עוד כיוונים שיש למערכת הזאת... לחיצה ארוכה על לחצן AUDIO פותחת תפריט מעניין מישהו יכול לעזור בניתוח התפריט? יש שם כל מיני קילו הרצים ועוד... תודה אלעד.
הודעה אחרונה מאת biv_3, -
עזרה בבחירת מגבר
מאת mero- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בקרוב יהיה לי את הסאב של פיוניר ts - w1201dvc http://www.bilradiospesialisten.no/prod_detaljer.php?id=257 הסאב הוא "12. 500 וואט RMS 1000 וואט מקסימום (2X4hom) אני רוצה לקנות מגבר 4 יציאות חזק שידחוף וימצל את הסאב מ2 יציאות של המגבר, ומה 2יצאות האחרות אני רוצה לחבר זוג כומפוננט.(אני רוצה שהמגבר יהיה חזק אפילו אם ההספק שלו יותר חזק בהרבה משל הקומפוננט אני פשוט יוריד את הגאין ביציאות של הקומפוננט). התקציב שלי לא ברור כי אני מביא את המוצרים מארה"ב וזה יותר זול בהרבה אז תנו לי כל הצעה של מגבר טוב וחזק. תודה.
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רוצה להזמין מאתר בחו"ל או שהמשפחה שלי תשלך לי את זה בדואר אבל רציתי לדעת אם משלמים על המוצרים שהם מגעים לארץ מיסים או מע"מ. בגדול רציתי לדעת איך העשק אזה עובד אם זה משתלם או לא תודה
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יכול להיות שזה רק 4 אינץ' ? במקרה וזה באמת ככה מה צריכים לעשות כדי להכניס יותר גדולים ? בלי לפגוע בדלת.
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
למישהו יש אולי תוכנה לבניית תיבה לסאב??? זו תוכנה כזו שמזינים בה נתונים של הסאב וופר והיא פולטת נתונים על גודל התיבה הרצויה! תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני צריך לקנות מגבר, אני יפרט לכם מה שיש לי בינתיים: רדיו דיסק פיוניר 1530 45*4 ורמקולים של פיוניר 330 וואט 3 WAY עכשיו אני רוצה מגבר..... אני לא רוצה משהו יותר מדי יקר ואני לא מחפש משהו שיפוצץ לי את האוטו אני מחפש משהו נחמד ביותר אתם יכולים בבקשה לעזור לי בבחירת מגבר... אני סומך עליכם בקטע הזה כי אני לא מבין אז תודה רבה
הודעה אחרונה מאת mc_bige, -
component set - what to buy ?
מאת Guest gonen- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
component set: lanzar vb5.1 for 550 shekel or magnat bullpower 213 (5.25 inch) for 450 shekel ? i didnt hear the lanzar but i do like the sound of the magnat, not like others... go for the magnat or lanzar ?
-
סאב אקטיבי...
מאת Guest gonen- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
דוגמא: http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/radio_milano/ ברור שחוסך בהוצאות, טוב למי שלא רוצה לתפוס מקום בבגאז'. והאיכות ? (לא של זה ספציפי אלא כל דגם שלא יהיה)
הודעה אחרונה מאת שיקו 123, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
המכשיר הוא של קנווד והוא לא היה בשימוש בערך 3 חודשים. כי היה איזה סיבוך עם הצ'יינג'ר אז שמתי בנתיים מכשיר חלופי.. אז עכשיו שלחתי אותו סופסוף לתיקון אצל איזה מכר של אבא שלי שמתעסק בזה,והאיש אומר שהוא לא מצליח לפרוץ את הקוד,ואם הוא באמת לא יצליח אז אני יכול לזרוק את המכשיר לפח. אז השאלה שלי היא האם יש דרך כלשהי לפרוץ את הקוד של המכשיר או פשוט לדעת את הקוד? אולי קנווד ישראל? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת SaCKeR, -
מה זה מנחת ?
מאת Guest gonen- 3 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
מה זה מנחת ? פעם ראשונה אני נתקל במושג- מישהו יכול להסביר ?
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כל פעם שאני צורב מדיה מוזיקלית על הדיסקים האלה הם טובים לשתיים שלוש פעמים של השמעה במערכת ולאחר מכן הם נהרסים לגמרי, הם מפיקים מאין הד זוועתי כזה של תרדים גבוהים ונמוכים יחדיו ומבטלים כל אפשרות לשמיעת מוזיקה גם חבר שלי חווה אותה בעיה בדיסקמן שלו עם הדיסקים האלה (אני דיברתי על המערכת ברכב) רצתי לשאול אם עוד מישהוא נתקל בתופעה הזו?
הודעה אחרונה מאת mooch, -
האוזן האנושית 1 2
מאת Guest gonen- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
האם למישהו יש מושג על תחום התדרים שמסוגלת לקלוט האוזן האנושית ? או שמא זה בעצם תחום התדרים שמסוגל המוח האנושי לתרגם ?
כן כן... מה לעשות... נמעס לי כבר מלשמוע רק היפ-הופ והאוסים כל היום... ובא לי קצת לשמוע דברים אחרים. הבעיה היחידה היא שאין לי מושג בשמות של טראנסים טובים בסגנון של Infected Mushroom וכאלה... אולי מישהו יכול לכתוב כאן כמה שמות של שירים טובים וחזקים?? בערך 10-15 שירים! תודה מראש
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 0 תגובות
- 867 צפיות
נזכרתי בת'רד מצחיק שקראתי לפני הרבה זמן...... ת'רד חרטא אבל משהו טוב... דיברו בו על זה שתדר התהודה של וגינה הוא 33Hz, משהו טוב אהה בקיצור אנשים כיוונו את התיבות הפתוחות שלהם טיפה נמוך מזה.. ל30hz בערך, ונתנו לבחורות לשמוע test tone של 30hz או מוסיקה עם באס נמוך... הרבה מהם התלהבו ורצו מערכת דומה באוטו שלהם. בקיצור אני נקרעתי. יאלללה כולם לכוון תתיבות ל 33Hz!!!
- 4 תגובות
- 958 צפיות
אז ככה... קניתי רמקולים במרכז באינטרנט. Explosion EP-9770 400W יש לי סוברו אימפרזה והחורים במתחת מאחורה קטנים מידי. אני יודע שיש אפשרות להרחיב את החורים? יש דרך אחרת אולי? חבל על הכסף אם אני לא אשים אותם...
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניין לדעת איך זה שהמגברים שלהם מוצאים יחסית כל כך הרבה וואט והמחיר שלהם נמוך, והאם ההספק שרשום הוא באמת נכון. http://www.millionbuy.com/bosrip995.html חוץ מזה איך הם בגדול
רמקולים קופצים???
מאת עדי- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני חודש פחות או יותר רכשתי רמקולים 6*9 של חברת JVC 240או 260W עליהם נמצא בד אקוסטי על מנת להסתיר אותם ובזמן שאני שומעת על ווליום גבוה הם מקפצצים להם ממש רואים את זה לא נראה לא הגיוני מה אתם אומרים? יכול להיות שהווליום יותר מידי גבוה עבורם ?זה הורס אותם? תודה עדי
הודעה אחרונה מאת עדי, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לדעת מהי העלות של מגבר זה Audison VRx4.300
הודעה אחרונה מאת jenia, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן רציתי להגיד שאחרי ששמתי (עם עזרת dodo) דיינמאט האוטו בהחלט מרגיש אחרת ונשמע אחרת לגמרי אבל המראות עדיין רועדות (פלסטיק ) אז אני רוצה לשים גם עליהן דיינמאט. האם זה פרקטי?
קומפוננטים
מאת RACEPAK- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם האם אפשר להרכיב מערכת מסאב מגבר וקומפוננטים בלבד, ללא 9*6 ?? לא מזמן היתי אצל מתקין מערכות והציע לי לעשו התקנה כזאת.. ואם כן מה אתם אומרים על: MB QUART DSC 213 5.25 קומפוננט ROCKFORD FOSGATE RFP4215 15" סאב ביינתיים בקשר למגבר אני עוד לא יודע כי איין לי נתונים מדוייקים על ההספק שלהם.. מה אומרים
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
יעוץ לגבי קומפוננט
מאת Guest gonen- 5 תגובות
- 932 צפיות
הגעתי לחנות מסוימת, אני לא מכיר את המוכר, אף פעם לא קניתי/התקנתי אצלו. התעניינתי לגבי קומפוננט, הוא שאל - בתור התחלה תגיד לאיזה רכב ואיזה גודל רמקול - עניתי - BMW 316 שנת 87 גודל רמקול 5.25. התגובה הייתה: יש לי בדיוק את הסט שאתה צריך. הבחור מוציא לי סט של PIONEER עם הלוגו הישן, על הקופסא מודפס גם BMW, צורת הרמקול זהה לזה שמותקן לי ברכב (5.25 30W 2WAY) פרט לעובדה שהוא FULL RANGE (חלק של קומפוננט). רגישות הרמקולים - 88db, עוצמה - 80W MAX ו 30W נומינלי, תחום תדרים אני לא זוכר במדויק. אצלי ברכב מותקן ר.ד של פיוניר 50*4 W, ללא מגבר. לשאלתי אם הסט יעבוד בלי מגבר טוב, הוא אמר שהסט אינו מתוכנן לעבוד עם מגבר. ביקשתי לראות סטים אחרים הוא אמר שאין על מה לדבר, זה…
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרמקולים נמצאים בדלתות ואלו רמקולים בצורת ביצה אך לא במידה 9*6 האוטו שנת 98 אם זה משנה משהו.... תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת twhyman, -
סדרות של MB
מאת חכם חנוכה- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום מה דרוג הסדרות של MBQUART בין ה REFERENCE וה DISCUS?
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
נידלקתי על מגבר של לאנזר vibe-411 600w מודל 2004.ולמגבר הזה יש כפתור שליטה על סאב ליד הנהג. אני ככל הנראה סגור על המגבר. אז מה אתם אומרים עליו במחיר 1200 ש"ח. תודה
הודעה אחרונה מאת pavelpolo, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ובכן אני מתלבט בשאלה האם להחליף כרגע את ה 6X9 שלי לשני זוגות של 6.5 שיהיו על המגש האחורי בבניה עם תיבות לרמקולים, או להוסיף עוד זוג של 6X9... עכשיו מקדימה יושב לי זוג קומפוננט של L.AUDIO כאשר אני מוסיף לזה בקרוב מאוד בניה נוספת מפיבר של עוד זוג במידה יותר קטנה... כנראה יהיה 4"... רציתי לדעת מה יהיה עדיף לי במגש האחורי מבחינת סאונד והשלמתו לקדמיים, אני יודע שלא צריך בעקרון אחוריים, אבל אני מסוג האנשים שאוהבים ווליום, בצורה מוגזמת לחלוטין! ואיכות כמובן, עד כמה שאפשר (עד שמתעוות הסאונד )... אז רציתי לדעת מה יותר כדאי, 6X9 או 6.5.. מכל הבחינות שאפשר.
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 4 תגובות
- 973 צפיות
אז ככה זכיתי במכרז ב-170 ש"ח בזוג רמקולים 5.25" סט קומפוננט ושתי טוויטרים כל זה של חברת california boom עכשיו לא נראה לי שזאת חברה משהו אבל רשום עם סאונד שלא שמענו בחיים שלנו לא משנה חרטה... השאלה שלי האם זה רמקולים קדמיים וא אחוריים ?? ומה ההבדלים בין קומפוננט ורגיל תודה מראש
הודעה אחרונה מאת שיקו 123, -
- 18 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
יש לי מכשיר פיוניר 750MP והגעתי לאתר שלהם הצלחתי להוריד אבל אני לא מצליח להעלות אותם למכשיר יש למישהו מושג באיזה פורמט הם צריכים להיות.
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב אחרי מדידות אני צריך סאב שטוב לתיבה קטנה ככל האפשר משהו כמו 20 ליטר ואם אפשר טיפה פחות אז עדיף אשמח לשמוע איזה סאב אני צריך כי אני רוצה לסיים עם הסיפור הזה כבר אחרי מיליון מחשבות
הודעה אחרונה מאת EyalR,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 502 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- יצחק מכירות
- nir eli
- הרקוליטו
- itaysamurai
- hans
- Froyne
- גולדן191
- discoTD5
- Nrodri
- yuvk
- פינדר