Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההבדלים בין סט קומפוננט ורמקולים רגילים...??

dj_liran
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אז ככה זכיתי במכרז ב-170 ש"ח בזוג רמקולים 5.25" סט קומפוננט ושתי טוויטרים

כל זה של חברת california boom עכשיו לא נראה לי שזאת חברה משהו אבל רשום עם סאונד שלא שמענו בחיים שלנו לא משנה חרטה...

השאלה שלי האם זה רמקולים קדמיים וא אחוריים ??

ומה ההבדלים בין קומפוננט ורגיל

תודה מראש

picture.aspx?idx=952b1a95f93f4c8d9dadbe22337869d8
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קומפוננט משמש בדרך כלל כסט קדמי, לא יצא לי להיתקל בהרבה שמתקינים מאחורה, לפי פורומים שונים ולפי הניסיון האישי אך החדש שלי, הקדימה זה מה שחשוב...

האמת שמעניין אותי לדעת מה הרמה של הקליפורניה בום האלה אז תן קצת חוות דעת לאחר שתתקין...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תרצה יותר מידע על קומפננטים

תשתמש בחיפוש של הפורום

הנושא הזה נידון הרבה מאוד פעמים

כל זה של חברת california boom עכשיו לא נראה לי שזאת חברה משהו אבל רשום עם סאונד שלא שמענו בחיים שלנו לא משנה

אכן אתה צודק זאת באמת חרטה של חברה :twisted:

אז אל תצפה ליותר מדי מהם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר להשים קומפוננטים מאחורה. בדרך כלל אנשים שמים סט דומיננטי וחזק מקדימה, וסט חלש מאחורה.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתקנו אותי אם אני טועה

אבל לפי מה שאני הבנתי הוא ניסה לשאול מה ההבדל בין קומפיננט לרגיל - בעצם לרמקול רגיל ?

אז אם זה נכון - קומפיננט בנוי מרמקול שנותן מידבאס וטויטר שנותן תדרים גבוהים

והוא בא עם קרוסאובר פאסיבי שתוחם תדרים בשביל הרמקול ובשביל הטויטר

ההבדל בין המצב הזה לבין רמקול יחיד שנותן FULL RANGE זה שמיים וארץ.. הבמת צליל עם קומפיננט נשמעת הרבה יותר "רחבה"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...