Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה... קניתי רמקולים במרכז באינטרנט.

Explosion EP-9770 400W

סט 4 רמקולים איכותיים לרכב Audiogods · מסדרת Harmonic Series היוקרתית · שני רמקולים קדמיים עגולים · 3.5 אינץ' בעוצמה של 120W ו-33FR · ושני רמקולים וודסטוק אחוריים אובליים 6X9 אינץ' 3WAY · בעוצמה מדהימה של 600W · רמקול איכותי לתדרים גבוהים היחיד עם PP מרכזי לתדרים נמוכים · Dome Tweeter בטכנולוגיה חדישה של ריכוז והרצת צליל. מגנט בסגסוגת

יש לי סוברו אימפרזה והחורים במתחת מאחורה קטנים מידי.

אני יודע שיש אפשרות להרחיב את החורים? יש דרך אחרת אולי?

חבל על הכסף אם אני לא אשים אותם...

פורסם

אולי בטווח הקצר תחתוך קצת את המגש לצורך audiogods אבל בעתיד יהיה לך הכנה ל 6*9 כשתרצה לעלות ברמה לרמקולים של חברה אמיתית...

האופציה הנוספת היא לצבוע את האודיוגודס בכחול לזרוק אותם לים ולקנות רמקולים אחרים במידה שתתאים לרכב (מה שהיית אמור לברר טרם הקניה) וכך לא תצטרך לחתוך...

אתה גם יכול לנסות למכור אותם למישהו...

ד"א כמה הם עלו לך ?

פורסם
יהיה לך הכנה ל 6*9 כשתרצה לעלות ברמה לרמקולים של חברה אמיתית

א) אם כבר אתה רוצה לעלות ברמה... שכח מ6*9.. כל מה שרמקולים כאלה מסוגלים לעשות זה רעש ולא מוזיקה. אני ממליץ על רמקולים קומפוננט 2 חלקים של חברה טובה כמו MB QUARTZ או FOCAL או MOREL ותשקיע את הכסף והסיבה לכך היא שזה מה שעושה את המערכת. תשים את הרמקולים האלה מקדימה כי זה איפה שאתה יושב ומשם צריך לשמוע... לא מהמדף האחורי. תקנה להם גם מגבר טוב של חברה טובה כדי להפיק מהם את כל מה שהם מסוגלים. הצליל והאיכות תהיה פי 1000 יותר טוב מכל זוג 6*9 שתתקע מאחורה. הסיבה שאמרו לך שבזבת את הכסף שלך זה בגלל שבמכרזים באינטרנט רוב האנשים שמוכרים את הדברים שלהם מגזימים בקשר למוצרים ואז אנשים שלא כל כך יודעים מה הם קונים מתבאסים. ברור הרי שזה שמכר לך אותם לא רצה אותם... מעניין למה.

אין מה לעשות...באס זה ההההדדדבברררר

• תוכן חדש...