פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יש למישהו מושג אם לשמעון מ"סאונד בלאסטר" יש אתר שבו אני יוכל להתרשם מהתקנות שלו? או אולי מישהו יוכל לפרסם תמונות של התקנות שלו... (נעזרתי בחיפוש...לא הלך לי ) תודה רבה לעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי מכונית די ישנה שיש מצב שתוך שנים אחדות כבר נחליף אותה, אבל בכל זאת אם אני קונה מערכת ורמקולים ומחליף מכונית אני פשוט אוכל להעביר אותם למכונית החדשה לא? בכל אופן במכונית שיש לי כרגע הסאונד ממש מעפן, ככה שאני צריך גם רמקולים וגם מערכת... אני רוצה משהו איכותי אבל לא בפול כסף... כמה רמקולים בד"כ קונים במצב כזה? 2 מאחורה ו 2 מקדימה מינימום? מערכת עם דיסק זה הסטנדרט היום לא? מה ההבדל בינה לבין טייפ? אני אישית משיג את כל השירים שלי ב MP3, וכל איזה שבועיים שומע סט אחר של שירים, אז איזה סידור כדאי לי לעשות? מערכת שקוראת MP3 זה בטח יקר מדיי, אז אולי כדאי מערכת שיכולה לקרוא CDRW ? כמה כזאת עולה? - שאני אוכל לצרוב טראקים שוב ושוב על אותו דיסק... ומה זה …
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 0 תגובות
- 928 צפיות
אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על חנויות שמתקינות רדיו דיסק ורמקולים לרכב, חשוב לי שזה יהיה באזור חולון=אם זה ראשלצ או תל אביב, אבל באזור חולון.... ושלא יעלה יותר מדי ההתקנה ושההתקנה תיהיה נקייה ובלי בעיות.... תודה רבה מחכה לתשובות
הודעה אחרונה מאת mc_bige, -
Power Base USA
מאת Itsik-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו שמע עליהם?, הם אמורים להיות משהו יוקרתי וטוב ולמיטב הבנתי הם דיי חדשים בשוק. האתר שלהם זה http://www.powerbaseusa.net וזה כל מה שאני יודע. בכל אופן, קניתי רמקולים 6X9 שלהם, אם למישהו יש אז חוות דעת תתקבל בשמחה.
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
חבר'ה יש לי שאלה: למישהו יש את הסאב הזה של פיוניר?? מכיוון שנראה לי שקניתי זיוף, אבקש לדעת אם למישהו יש סאב כזה כדי שיהיה ניתן להשוות ביניהם............ על הסאב שלי כתוב על הממברנה באנגלית VCCS , ובכל חיפוש שעשיתי בגוגל על הסאב הזה ראיתי שרשום על הממברנה IMPP...... משהו פה מוזר...... תודה, שי.
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים , אני בברוך , אמא טסה לחול עוד שבוע והיא תוכל להביא לי רדיו מהדיוטי פרי , הצרה היא שבשום במוקם לא מצאתי רשימה עדכנית של מה שהם מחזיקים , אז אם מישהו פה יודע מה בדיוק הם מחזיקים מרדיו-דיסקים שמשמיעים MP3 אני אודה לו מאוד על העזרה ... אם יש לכם חווות דעת כלשהי או ניסיון אישי אם אחד הדגמים המדוברים אני אשמח לשמוע . 1) ההודעה כתובה בזכר לשם הנוחות בלבד ופונה לנשים וגברים כאחד 2) עקב מגבלות תקציב , אני נאלץ להתעניין רק בדגמים סביב 200$ . 3) לא מעניינים אותי מכשירים שלא משמיעים MP3 , יש לי כבר אחד כזה ואני חולה עליו .
הודעה אחרונה מאת audi_tt, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני יודע שהמגבר הזה הוא לא משהו רציני (זבל סיני וכו') אבל השאלה אם כדאי לקנות אותו ב-150 שקל עם כל החוטים שצריך. אני לא מתכוון לחבר אל המגבר הזה סאב, בעתיד הקרוב. האם כדאי?
הודעה אחרונה מאת shainin, -
בניית וולט מטר
מאת SPL- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לילה טוב אני מעוניין לבנות/לקנות וולט מטר בעל מסך גדול שיראה את צריכת המגבר בוולטים+אמפרים ולמקם את המסך בתא הנוסעים. מישהו שמע פעם על קיט כזה או יודע איפה אפשר להשיג קיט לבנייה של דבר כזה? עמית
הודעה אחרונה מאת SPL, -
שאלה על קבל 1 2
מאת שי .מ.- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מבחינה תאורתית בלבד, אם אני אוסיף קבל של 1 פאראד למערכת,אבל לא קבל יעודי לרכב, כלומר לא קבל מהסוג שמוכרים במיוחד למערכת ברכב אלא "סתם" קבל מחנות אלקטרוניקה, אבל שיש לו בדיוק את אותם הנתונים של הקבל שכביכול אמור להיות יעודי לרכב, האם העבודה שהקבל הזה יעשה היא אותה עבודה שקבל שכביכול אמור להיות במיוחד לרכב יעשה??? ובפשטות, האם יהיה הבדל בין 2 סוגי הקבלים, בהנחה שלשניהם יש אותם הנתונים, רק אחד הוא סתם מחנות אלקטרוניקה והשני הוא קבל שניקנה בחנות למערכות סטריאו לרכב??? תודה, שי. השאלה כמובן מתייחסת לקבלים שעובדים על אותו מתח של 12V.
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סוכנות הרכב מציעה לי את הדגם של פנסוניק CQ-DP383 ב 1550 כולל התקנה. לאחותי יש PIONEER דגם DEH-P3550MP שעלה 1690 כולל התקנה. (שניהם כוללים שלט) מה כדאי לקנות מבין השניים? או שעדיף דגם אחר ? תודה רבה !!!
הודעה אחרונה מאת SaCKeR, -
- 0 תגובות
- 974 צפיות
האם תיבה סגורה של 30 ליטר מתאימה לסאב של פיוניר(305 800 watt)?
הודעה אחרונה מאת ofir106, -
- 2 תגובות
- 905 צפיות
איך הקומפוננט של קנווד דגם KFC-101C 4 אינץ 90 וואט
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת האם צריך לשלם מכס על מוצרים שעלו בחול פחות מ 200 דולר ?
הודעה אחרונה מאת Y, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מחפש לקנות סאב בשביל האוטו (פיאט בראבו) התא מטען של האוטו דיי קטן אך האוטו הוא כמו תיבת תהודה היה לי לפני כמה ימים סאב" 10 או "12 של קנווד משהו לא חדש אבל הייתי דיי מרוצה ממנו - משמע מעוניין במשהו יותר טוב אם ניתן.... הסאב היה של חבר שלי והייתי צריך להחזיר לו אותו התקציב הזה הוא לסאב בתיבה.... אשמח לקבל המלצות! תודה, גל. נ.ב. הסאב צריך להיות בהספק מינימלי של 500 וואט
הודעה אחרונה מאת SPL, -
שירטוט מעגלים
מאת שי .מ.- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
למישהו יש אולי שרטוט של מעגלים לבניית קרוסאובר לטוויטר ולמיד-באס?? תודה, שי.
הודעה אחרונה מאת o_yeshula, -
מגבר blaupunkt 1 2
מאת rozenda- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מה אתם יודעים עליו? 4 way. הציאו לי אותו ב-1400 שקל כולל התקנה כמה תשלומים שאני רוצה שווה?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
pioneer gm-x 924 4 channel amplifier טוב בואו נתחיל מזה שהיתי רוצה לקבל חוות דעת מהפורום על המגבר הנל ? איך הייתם מגדירים את הרמה שלו ? איכות שלו ? עוצמה שלו ? זה בתנאי שיש לכם ניסיון איתו כמובן .... אז הבעיה היא כזאת . חבר שלי התחיל לשמוע רעשים בצד אחד ברמקול האחורי של האוטו ניסינו הכל מבחינת חיווט .. הפכנו RCA וכו .. תמיד הרעש היה קיים באותו הצד ובREAR טוב.. אז אמרתי שאין פה הרבה אופציות כי בעיה בפאנל זה לא יכול להיות. (כי הפרונט תקין) חשבתי אולי על הרעיון של רעשים מהכבל חשמל. וגם זה נשלל משום שהוא לא מתקרב לשאר החיווט .. חשבתי אולי על הערקה אבל שוב הגעתי למסקנה שזה רק בצד אחד מאחורה אמרתי אולי הרמקול עושה בעיות .. העברנו אותו לצד השני .. והוא עובד מצוי…
הודעה אחרונה מאת שיקו 123, -
בניית פיבר
מאת joker2k- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איפה ניתן לבצע בניית פיבר ברמה גבוהה ? אם ישנם טווח מחירים למישהו , ומקום בעל שם ודוגמאות נא לציין בבקשה פרטים. בתודה מראש .
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 3 תגובות
- 966 צפיות
מה ההבדל בין L7 10 אינץ' לבין L5 12???? מה עדיף???? ואיזה מגבר צריכים כדי להרים את הדבר הזה?.?..
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 3 תגובות
- 853 צפיות
שלום לכולם, שמי אורן- ידידה שלי עכשיו בניו יורק -אני מעוניין להביא מגבר משם (להזמין דרך חנות באינטרנט ולשלוח לה את זה....) אני מתלבט בין כמה מגברים.... אולי אתם תוכלו לעזור לי מכיוון שאין לי הרבה ניסיון אני בחרתי את המגברים לפי ההספקים שלהם וכמובן החברות (עד כמה שאני מבין ויודע ) 1- http://www.purecaraudio.com/product.asp?0=200&1=216&3=213 2- http://www.purecaraudio.com/product.asp?0=200&1=229&3=373 זה בינתיים מה שמצאתי שעניין אותי, הדרישות שלי מהמגבר: א- 100*4 RMS ב -4 אוהם (לפחות). ב- שיהיה לו קרוס טוב (אני לא כל כך מבין, אבל אני רוצה קרוס עם הרבה אופציות שאני לא יצטרך להוסיף קרוס חיצוני!). ג- שיהיה אמין, לא יתחמם וכו' (אני מב…
הודעה אחרונה מאת o_yeshula, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי ברכב HU של פיוניר מדגם 1430R, 4X45 רציתי לשאול מה העוצמה הכי חזקה של רמקולים 6X9 שכדי לחבר למערכת מבלי להוסיף מגבר, ושיהיו אפקטיביים כמובן? עוד משהו, האם מומלץ לחבר קומפוננטים מקדימה ללא מגבר?
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי סאב jloudio 12w6 ואני מעונין לחבר לו מגבר מונובלוק או 2 יציאות בגישור. לפי מה שהבנתי(תקנו אותי אם אני טועה..) הסאב הוא 300w.r.m.s . איזה מגבר "ירים" אותו הכי טוב לדעתכם ? ובאיזה עוצמה רצוי שהוא יהיה? (מי שמוכר מונו בלוק שיפנה אלי בפרטי).
הודעה אחרונה מאת magic_2, -
- 2 תגובות
- 936 צפיות
מישהו יודע אם אני יכול לבטח את המערכת בלבד ללא ביטוח לאוטו ????
הודעה אחרונה מאת arikhous, -
- 1 תגובות
- 763 צפיות
לי יש ברכב רדיו מינידיסק שאבא התקין.. אני רוצה לשים רדיו דיסק אבל אבא לא הכי מסכים (הוא בקטע של המינידיסקים וזה..)... השאלה שלי היא האם מישהו מכיר נגן רדיו דיסק מינידיסק? יענו שילוב קטלני של שניהם ביחד.... או האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אחד כזה....
הודעה אחרונה מאת SaCKeR, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניין במערכת הכוללת יחידת אם, שני רמקולים, ומגבר...סאב וופר לא כרגע בגלל בעיית חוסר מקום בתא המטען אני מעוניין בהצעות לגביי איזה רמקולים לקנות איזה הספקים ואיזה הספקים של מגבר..אני מעוניין להרכיב מערכת איכותית שאני אוכל לקבל צליל יפה וגבוה אבל לא בצורה שכל העיר תשמע אותי...תנו לי הצעות איזה הספקים אני צריך ואיזה חברות מומלצות... תודה
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.bazooka.com/productAutoPassiveBTsRX.asp?id=157
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מגבר לרכב שיסחב סאב ושני רמקולים איזה אתם מציעים לי? משהו טוב... עזבו מחיר לא יקר אבל גם לא זול משהו אמין וחזק
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה דעתכם על המגבר הזה? http://www.netactive.co.il/product.php?item=1541&cat=166&ref=zap שווה את המחיר, או שיש משהו יותר איכותי במחיר דומה?
הודעה אחרונה מאת אופיר, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה עדיף ברמקול מקדימה רמקול חזק של פיונר 200WALLT הוא שקומפוננט של פיונר120WALLT שניהם דגמים חדשים תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו אולי מכיר איפה ניתן להשיג רשת צפופה לסאב וואפר?אני לא מתכוון לרשת הרגילה עם החורים המרובעים אלא לרשת עם חורים עגולים וקטנים בתודה מראש. * הכותרת נערכה, הקפד לרשום כותרת שתעיד על תוכן ההודעה!
הודעה אחרונה מאת alpine,
-
מי מחובר 14 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,218 אורחים (הצג רשימה מלאה)