Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מערכת כדאי לקנות?

kdog
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי מכונית די ישנה שיש מצב שתוך שנים אחדות כבר נחליף אותה, אבל בכל זאת אם אני קונה מערכת ורמקולים ומחליף מכונית אני פשוט אוכל להעביר אותם למכונית החדשה לא?

בכל אופן במכונית שיש לי כרגע הסאונד ממש מעפן, ככה שאני צריך גם רמקולים וגם מערכת... אני רוצה משהו איכותי אבל לא בפול כסף...

כמה רמקולים בד"כ קונים במצב כזה? 2 מאחורה ו 2 מקדימה מינימום?

מערכת עם דיסק זה הסטנדרט היום לא? מה ההבדל בינה לבין טייפ?

אני אישית משיג את כל השירים שלי ב MP3, וכל איזה שבועיים שומע סט אחר של שירים, אז איזה סידור כדאי לי לעשות? מערכת שקוראת MP3 זה בטח יקר מדיי, אז אולי כדאי מערכת שיכולה לקרוא CDRW ? כמה כזאת עולה? - שאני אוכל לצרוב טראקים שוב ושוב על אותו דיסק...

ומה זה החיבור הזה שאפשר לחבר דיסקמן עם חוט לתוך הטייפ? איך זה הולך והאם זה יתאים לי או שזה סתם מעפן?

אני מוכן להשקיע משהו כמו 1500, זה מספיק בשביל הכל כולל הכל?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואו דוד עשית לי כאב ראש עם כל השאלות אבל אני אנסה לענות לך

1500 שקל זה מעט כסף למערכת, אבל אפשר להסתדר.

יש בפניך שתי אפשרויות:

א. האפשרות הקלה - קנה סט זבל סיני מאחד אתרי המכרזים באינטרנט וקבל סאונד סביר ביותר (רדיו דיסק אמ פי שלוש לא מוכר ב700 שקל וב800 הנותרים קנה רמקולים לקדימה ולאחורה)

ב. האפשרות היותר מסובכת - קנה ציוד משומש - אותו דבר כמו למעלה רק שהציוד יהיה יותר איכותי רק יד שניה.

לבחירתך

תום

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשרות נוספת - מערכת ב 850 עד 1000 של חברה מוכרת ללא MP3,

(כל הרדיו דיסקים קוראים CDR ואני מאמין שאלה של החברות המוכרות לא יעשו שום בעיה עם CDRW)

וב 320 ש"ח קומפוננט קדמי של MAGNAT, כמובן שיש סטים נוספים שאתה יכול למצוא שיכנסו לתקציב...

אם ישאר 200-300 ש"ח אתה יכול להוסיף איזה אחוריים לא יקרים מדי שיוסיפו לעומק הבאס (שהקומפוננט לא יספק בצורה מיטבית...)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשקיע את כול הכסף בהד יוניט ("מערכת") שקוראת MP3.

ותשים רמקולים אח"כ.

ד"א למחירים פה בפורום יש נטייה להיות מצוצים מהאצבע.

קופוננט של מגנט עולה כ-500-600 שקל.

קח בחשבון שזה כולל עלויות התקנה, מע"מ וכו'.

בכול מקרה אני לא ממליץ על ציוד משומש, ובייחוד לא על רדיו-דיסקים "במחיר מדהים של 9.90!".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מותק...

מצוץ או לא...

אני לפני שבועיים קניתי קומפוננט של מגנט בחנות (לא בתחנה מרכזית או משהו כזה...) ב 320 ש"ח טבין וטקילין.....

רוצה לראות את הקבלה ????

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מותק...

מצוץ או לא...

אני לפני שבועיים קניתי קומפוננט של מגנט בחנות (לא בתחנה מרכזית או משהו כזה...) ב 320 ש"ח טבין וטקילין.....

רוצה לראות את הקבלה ????

כולל התקנה?

(ואני לא מבין ל-א_חי יש צנזורה ולמותק לא?!)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק כדי שתדע חבריקו שCDRW זה הכי גרוע להשמיע במערכת בגלל מכוון שהדיסק עצמו לא תומך בסטריאו ולא יכול להוציא סטריאו ככה שלא ממש כדי שתשתמש בו עצה שלי מנסיון עם הדבר הזה לפחות כרגע כדי לך פשוט לצרוב דיסקים רגילים ולא להתקמצן... בקיצור איכות הסאונד שיוצאת מהדיסקים האלה היא מונו בלבד... וחלק מהמערכות לא תומכות בזה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק כדי שתדע חבריקו שCDRW זה הכי גרוע להשמיע במערכת בגלל מכוון שהדיסק עצמו לא תומך בסטריאו ולא יכול להוציא סטריאו ככה שלא ממש כדי שתשתמש בו עצה שלי מנסיון עם הדבר הזה לפחות כרגע כדי לך פשוט לצרוב דיסקים רגילים ולא להתקמצן... בקיצור איכות הסאונד שיוצאת מהדיסקים האלה היא מונו בלבד... וחלק מהמערכות לא תומכות בזה

השטות הכי גדולה ששמעתי בחיי :!:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השטות הכי גדולה ששמעתי בחיי :!:

:lol:

מעניין איפה הוא שמע את זה???

מה שכן הייתה יכול להגיד זה שהמרווחים בין "הבורות" מדוייקים פחות,זה יכול לגרום לטיפה עומס על המערכת.אבל ככל שאני חושב על זה,זה נשמע יותר ויותר מפגר!

לפותח הת'רד,לך על ההצעה הראשונה של תום. 8)

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שמותק לא מצונזר

320 ש"ח לא כולל התקנה - אני מתקין לעצמי. אחרי שבעם הקודמת התקינו לי את הטוויטרים בצורה חובבנית, ללא קבל לביטול ההתנגדות (שירדה מ4 אוהם ל 2) והייתה לי סכנה של שריפת אחד הרכיבים...

חוץ מזה שגם עם התקנה זה נניח 420 ש"ח... זה עדיין לא מתקרב ל 500-600...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שמותק לא מצונזר

320 ש"ח לא כולל התקנה - אני מתקין לעצמי. אחרי שבעם הקודמת התקינו לי את הטוויטרים בצורה חובבנית, ללא קבל לביטול ההתנגדות (שירדה מ4 אוהם ל 2) והייתה לי סכנה של שריפת אחד הרכיבים...

חוץ מזה שגם עם התקנה זה נניח 420 ש"ח... זה עדיין לא מתקרב ל 500-600...

420 זה מאוד קרוב ל-500...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנטה היקר

500-600 יכול להיות 510 ויכול להיות גם 599

בכל מקרה 420 זה יותר נמוך, ובן אדם עם תקציב מוגבל ישמח על כל 10ש"ח פחות שהוא יכול להשיג משהו טוב...

ה 80-90 ש"ח של ההפרש הזה הם התחלת החיסכון לשיפורים שהוא ירצה בעתיד,

זה אולי עניין של חודש ואולי של שנתיים ואולי גם יותר אבל בסוף הוא ירצה לשפר... :p

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצה שלי : תקנה רדיו דיסק MP3 של חברה מוכרת בלבד! רצוי פיוניר.

יש מבצע עכשיו בדיוטי פרי - דגם DEH-3550MP ב200 דולר.

קניה משתלמת וכדאית.

בשאר הכסף קנה סט קומפוננט , אפשר גם של פיוניר. לא חייבים להשתולל...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...