פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
מבקש המלצה לרמקולים קדמיים 5.25" לפיג'ו 205. הכוונה היא להרכיב מערכת שמע סבירה (דרישות: צליל נקי מרעשים), על-ידי החלפת ה-HU (כרגע רדיו-טייפ JVC מעפן) במשהו מבית טוב של 4x45-55 וואט, החלפת הקדמיים והוספת 6x9 מאחורה (יש חורים). כן, קראתי את חומר הרקע בפורום בעיון רב. ברור לי שעדיף מגבר. ברור לי שעדיף קומפוננט. ברור. אין כסף. אין כוח להתעסק עם זה. מוכן להתפשר בשמחה על סאונד נקי (כלומר בלי קחחחצחצחחצצצחח) וכיפי. משומש מתאים לי מאוד. גם חדש בסדר. טווח מחיר גג 500 ש"ח לקדמיים. ממש, אבל ממש, עדיף פחות. אם יש למישהו הצעות, הארות והערות בקשר לכל שאר מה שציינתי, ממש אשמח לשמוע. תודה רבה לכולכם.
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה המצב אנשים,אני צריך קישור למערכות לרכב שנמכרות בדיוטי פרי,פשוט ניסיתי למצוא ומשום מה מצאתי רק באתר של סאקל והיו שם רק איזה 2 רדיו דיסקים מצ'וקמקים של פיוניר וזה לא נראה לי הגיוני. העניין הוא שמישהו אצלי טס לחו"ל ואני רוצה שהוא יביא לי מהדיוטי פרי את ה- DEH-P7500MP ואני לא מוצא אותה שם וכמה היא עולה. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי רציתי לשאול מה מידת הרמקולים הקידמיים בפולו שנת 96 , ואיך משפיע המיקום המוזר שלהם ( בדש-בורד) ?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
סאבים חזקים! 1 2
מאת joker2k- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש סאבים חזקים, ואיכותיים עכשיו שאני מדבר על חזקים זה לא פיוניר 600\800 אלא סגנון קייקר 400\800 עכשיו יש את קייקר שאני מתלבט לגביו, יש לכם עוד הצעות ? שני הסאבים הולכים לשבת על שני פאנצ'ים 400.4 ז"א לכל סאב יש 4 יציאות שמתחברות למגבר. אני צריך הצעות לעוד סאבים בסגנון הנ"ל!. ואם אפשר עם מחירים וכו' ללא תיבה כמובן! ערומים.... בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הקרדיט למקס-טיוניג. תעלו תמונות של המערכות שלכם, ונראה....
הודעה אחרונה מאת eliad2, -
- 0 תגובות
- 938 צפיות
מגבר פיוניר GM-X362 וסאב 12 אינץ' 450 וואט (סביר להניח 150 וואט RMS) בתיבה ב1000 שקל? חדש! מהחנות
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק קנווד 2023 וקניתי לפני כיומיים קניתי דיסקמן MP3 שאמור להגיע אלי במשלוח בימים הקרובים,שאלתי אם יש ישנה אפשרות לחבר את הדיסקמן אל הרדיו דיסק, לא נראה לי שיש לרדיו דיסק כניסת AUX אם לא מה ניתן לעשות בנידון? אודה לכם על תגובות ועצות
- 4 תגובות
- 936 צפיות
הציאו לי מגבר חדש של סוני xm-405wqx מה אתם אומרים עליו?המגבר הזה הוא 5 יציאות. או שעדיף לנזר?
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ביקרתי ב"משינה" ו"דרייב אין" בחדרה , שתי חנויות אוודיו . חיפשתי פיוניר 304 כדי לישמוע על המגבר שלי , בראשונה לא היה אז שמעתי איזה באזוקה מוזרה 10" שעל הקופסא היה כתוב : red attak tube 30 ועל האלמנט audio.. משהו במילה אחת בכתב מחובר , לא זוכר בידיוק . הבזוקה עבדה טוב עם המגבר שלי , היה הרבה באס מאוד בומי אבל מעייף וקצת מרוח . בחנות השנייה לא היה במלאי את הפיוניר ולא היה מה לישמוע ששווה. המסקנה היא שאני מחפש פיוניר 304 כולל קופסא והתקנה עד 750 שקל איפה אני יכול לימצוא???? בבקשה תעזרו לי!
הודעה אחרונה מאת eliad2, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. הציעו לי את הסאב הנ"ל במחיר של 800 שח האם הוא טוב ואיזה קופסה עדיפה בישבילו כי יש גם בקופסה אטומה ובקופסה עפ פורט? לינק מצורף: http://www.rockfordfosgate.com/ez2/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10060204&CategoryDesc=Speakers - Raw drivers/separates או שעדיף את הסאב הזה שעולה 900 שח של JBL http://www.discount24.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/discount24/de/-/EUR/PRO_DisplayProductInformation-Include;sid=dRUKqjgVX-IKFAeTkkwAnqQfvU-pH-i89Ac=?param=ProductID%3dY3kKNJsTb8cAAADz1ERT%2eAwY%26thumbnails%3dyes אם יש לכם להציע סאבים נוספים עד 1000 שח אשמח לישמוע,הדגש שלי הוא שהסאב יהיה בקופסה מקורית אבל אם אין גם טוב.
הודעה אחרונה מאת שיקו 123, -
חברת "Mystery" 1 2
מאת Enzo- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם! מישהו שמע על החברה הזאת? קראתי כתבה על החברה והיה כתוב שם שהם מייצרים ציוד איכותי מאוד במחירים זולים יחסית, בגלל שיווק מצוין. החברה ממוקמת בארה"ב(לתשומת לב אנשים שקונים שם ציוד). האתר שלה: http://www.mysteryaudio.com/ [/url]
- 3 תגובות
- 932 צפיות
בסוכניות של VW מציעים קומפוננט שלהם .. לא זוכר את הדגם אבל אני מניח שאת הבסיסי ביותר ... איך ליד המורל דוטק ?
הודעה אחרונה מאת Alfa156 GTA, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בקשר לדגם VIBE410 איך החברה? בהשוואה לפיוניר? תודה מראש שניר.
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לכל החובבי מוזיקה - כימעט קיבלתי היום דוח משוטר בגלל מוזיקה חזקה עוד מישהו נתקל בתופעה???
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם ג'נסן נחשבים לטובים במשהו? הוצע לי מונובלוק שלהם (אני מתעתד לחבר אותו לסאב) במחיר לא רע... לצערי אין לי שם של דגם ואני די מודע לבעייתיות של השאלה... אבל בכל זאת.. כהתרשמות כללית - יש לי מה לחפש שם או להתרחק? ואגב, אם כבר, המלצות למגברי מונו יתקבלו בהערכה... (התקציב הוא לא גבוה ויש מקום ליד שניה) רון. -הסאב יהיה כנראה פיוניר 252F... מההודעות הקודמות-
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים יקרים יש לי זוג רמקולים קצת יותר גדולים מ6 על 9 של החברה הזאת : ADDZEST דגם SRE 500 מישהו אולי מכיר או יכול להגיד לי מה האיכות שלהם ? הרמקולים בנויום בתוך קופסת פלסטיק מיוחדת עם אולטרא פנימית .
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה, לפני כשבועיים קניתי הד יוניט חדש של פיוניר, הדגם - Premier DEH-750MP דגם לא רע בכלל, שומעים טוב. עכשיו מקצת התעניינות במערכת, התחלתי לעבור על כל אפשרויות הכיוונים השונים. מספר שאלות לי אליכם, האנשים שמבינים קצת בחלוקת הצלילים של המערכת, מסקרנות וגם אולי לקבל המלצות כיצד לטפל בזה. 1. Sensor ASL. מה זה? מה מומלץ? 2. FM Level. נציין שזה מתחיל ממינוס 4 עד לפלוס 4, ככל שמעלים, העוצמה עולה ולהיפך. 3. יש לי אפשרות לקבוע את רמת התדרים: Low, Mid, High כולם היו על 0, כלומר לא מינוס ולא פלוס. היום כשהייתי בחנות התקנות שיחקו לי עם זה והעלו לי את ה"High" לפלוס 4 ואת ה"מיד" לפלוס 3. את ה"low" העלו לפלוס 1. 4. יש בנוסף אפשרות לשחק עם הטרבל והבאס…
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין במגברים שלהם איך החברה הזאת ? ועם יש למישהו את האתר שלהם תודה ויום טוב יובל ....
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מארק אלדרידג' הוא מתחרה SQ ותיק, תמונות של הרכב שלו לעונה הנוכחית אפשר לראות פה: http://www.teamgates.org/mark_eldridge.html רכב נוסף שיכול לעניין רבים הוא "החיה": http://www.teamgates.org/bronco.html
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ומה המחירים למטר אם ידוע...? תודה. דודי.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 0 תגובות
- 916 צפיות
שלום ברשותי אודי a6 משנת 95 ורציתי שתיעצו לי מה לקנות לה הכל כולל רמקולים סאב ומגבר חוץ ממערכת כי יש לי צ'ינג'ר של סוני * הכותרת נערכה, להבא כתוב כותרת אשר תעיד על תוכן ההודעה.
הודעה אחרונה מאת trance man, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי סאב שהוצאתי מהאוטו שלי,של FOCAL. הסאב הוא 11 אינטש (קוטר מוזר....) ואני רוצה להעביר אותו לאוטו אחר. באוטו הקודם היתה לו תיבת קאסטום- אבל בעתידי אני רוצה לבנות את התיבה לבד. שאלתי היא כזאת: אין לי מושג איזה דגם זה.מאחור,על המגנט כתוב 27H. וזהו.... על פי המתקין שהרכיב לי אותו,זה סאב שעובד על תיבה אטומה. השאלה היא כזאת: 1 קודם כל- אני עומד לקנות מגבר נוסף שיזיז רק את הסאב. על הסאב אין שום איזכור להספקים (ואין לי את הניירת שהגיעה איתו)- מה ההספק הרצוי להזיז סאב כזה??? 2 מה נפח התיבה הרצוי? מישהו מכיר את הסאבים האלה ויודע? 3 התיבה חייבת להיות אטומה? או שאפשר עם PORT? תודה לכל העונים.
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! 1. ברכב שלי מסוג הונדה סיויק מותקן מגבר 50 וואט שני ערוצים - מחובר לשני רמקולים קניתי עכשיו מגבר 4*225 ואני רוצה להוציא ממנו 900 וואט לסאב וופר 12 אינץ' גם 900 וואט מקסימלי ( 450 RMS), מה דעתכם על זה? 2. אם אני מחבר את המגבר השני אני צריך קבל לחבר? 3. בהתקנה הקודמת שמו לי פיוז בגודל מסויים בקבל פלוס, האם אני צריך להגדיל את הפיוז? תודה!
הודעה אחרונה מאת mordi, -
בחירת מגבר
מאת pavelpolo- 2 תגובות
- 864 צפיות
היום הציעו לי מגבר של logic 800 וואט.מה אתם אומרים על המגבר מבחינת האמינות?(ישרוף או לא). ואיזה מגבר טוב אפשר לקנות ב 1200 ש"ח?
הודעה אחרונה מאת pavelpolo, -
- 0 תגובות
- 920 צפיות
שלום לא מזמן נתתי המלצה בפורום על הרמקולים של באזוקה RS690 http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=239 אז אחרי ניסיון איתם רציתי להגיד שהרמקולים עם איכות שמיעה מצויינת ועם עוצמה רצינית אבל כניראה שהאמינות שלהם מאוד יירודה בפחות מחודש כבר נשרפו להם 3 פעמים הקבל של הטויטר .. אז רק רציתי לתת את הניסיון שלי איתם. אז אני חושב שאני חוזר לנקודה הראשונה.. שאני בלי רמקולים 6 על 9 .. ובלי סאב אז אם למישהו יש פה ניסיון עם טוב עם רמקול 6 על 9 או סאב.. יש לי פחות או יותר תקציב של 2000 שקל בשביל שניהם .. אשמח לשמוע (המגבר שלי יכול לתת עד 200 אר אמ אס לסאב אז לקחת את זה בחשבון) תודה!
הודעה אחרונה מאת שיקו 123, -
שידרוג מערכת ברכב 1 2
מאת פוראנר- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום חברים, אבקש את עצתכם. הרכב שלי הוא טויוטה פוראנר, נוסע בעיקר בשטח אבל הדרך הלוך וחזור תהייה יותר נעימה עם מערכת משופרת. המערכת הנוכחית בסיסית: רדיו טייפ JVC חיבור לדיסקמן עם MP3 בכניסה של הצ'יינג'ר מגבר עם 2 יציאות לרמקולים הקדמיים סט קומפוננט רמקולים אחוריים, כנראה 9X6 עם מגבר מקורי של הרכב (הרכב ארוך יחסית). כאמור, הרכב נוסע הרבה בשטח, והציוד צריך להתמודד עם קפיצות ואבק. אני מעוניין לשדרג בתקציב מינימלי. קודם כל, HU שקורא MP3- אין לי סבלנות להתעסקות עם הדיסקמן, ואני שומע בעיקר MP3. לגבי HU, הדרישות הן: MP3, אמין ועמיד, רצוי ווליום רוטורי, קליטת רדיו טובה. מחרתיים קרוב משפחה יהיה בדיוטי פרי, ראיתי שיש שם מכשיר של פנסוניק 200$: ht…
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שתי שאלות: רציתי לדעת האם יש לגנב סיבה כלשהי לגנוב את המערכת כאשר הפאנל אצלי, כלומר, האם אני יכול להיות בטוח שלא יגנבו לי את המערכת כשהפאנל אצלי ? האם החיבור בין הפאנל למערכת הוא ייחודי ? ושאלה נוספת היא לגבי קומפוננט של pioneer, אשמח לקבל חוות דעת לגביהם )מומלצים, לא מומלצים(... , ואם תוכלו לתת לי את הדגמים המדוייקים והספקים אודה לכם. תודה מראש. :
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
א כל שלום לכולכם אני דיי חדש פה בפורום.. עכשיו לעניין זמן מה אני מתעניין במערכת לאוטו..הלכתי קניתי תמערכת של קנווד 7020 לפני כמה ימים ואני רוצה להחליף אותה בפיוניר 7500mp עכשיו התקציב שלי בערך 5000 ואני רוצה לשים גם סאב ומגבר.. ותאמר שאני לא מבין בזה כ-ל-ו-ם לכן אני רוצה פה את עזרתכם בקשר למגבר ולסאב אני לא רוצה להביא משו לא איכותי ושיבעס אותי לשמוע.. ועוד שאלה אחת אחורנה.. מה ההבדל בין שתי המכשירים האלה חוץ מהמחיר.. http://www.pioneerelectronics.com/pe/product/detail/0,,2076_4039_1986137,00.html http://www.pioneerelectronics.com/pe/product/detail/0,,2076_4041_2006488,00.html בתודה למי שעוזר דרור
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 1 תגובות
- 750 צפיות
שלום! יש לי לנטרה 98 ואת הרמקולים המקוריים של האוטו, עם רדיו טייפ. אני מבקש שתמליצו לי על מע': -מערכת MP3 עדיפות לפיוניר -ורמקולים קדמיים ואחוריים עם מגבר -בינתיים בלי סאב -תקציב:יש עד 5,000 אבל רצוי פחות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת eladmi, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה, היום התקנתי רמקולים קדמיים פיוניר 150 וואט (בצבע כחול כזה) מקדימה. לפני זה היו לי רמקולים מסריחים 120 וואט (אמריקן סאונד נראה לי). הבעיה היא שאני לא שומע הבדל ניכר בשמיעה בקדמיים בלבד. חשוב לציין שהרמקולים לא יושבים עד הסוף בתוך הדלת, אלא יש להם מין פלסטיקים קטנים שמחוברים על הבורג אשר מרחיקים אותם מהדלת (כי הם מפריעים לחלון) אם אני ישים הגבהות מעץ ויאטום את הרמקולים טוב טוב, נראה לכם שישמעו יותר טוב? ועוד שאלה, איך הפיוניר 150 וואט 6.5" נראה לי, שווים 250 שקל???
הודעה אחרונה מאת YOSY_baleno,
-
מי מחובר 24 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 803 אורחים (הצג רשימה מלאה)