Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לפני כשבועיים קניתי הד יוניט חדש של פיוניר, הדגם - Premier DEH-750MP

דגם לא רע בכלל, שומעים טוב. עכשיו מקצת התעניינות במערכת, התחלתי לעבור על כל אפשרויות הכיוונים השונים.

מספר שאלות לי אליכם, האנשים שמבינים קצת בחלוקת הצלילים של המערכת, מסקרנות וגם אולי לקבל המלצות כיצד לטפל בזה.

1. Sensor ASL.

מה זה? מה מומלץ?

2. FM Level.

נציין שזה מתחיל ממינוס 4 עד לפלוס 4, ככל שמעלים, העוצמה עולה ולהיפך.

3. יש לי אפשרות לקבוע את רמת התדרים:

Low, Mid, High

כולם היו על 0, כלומר לא מינוס ולא פלוס.

היום כשהייתי בחנות התקנות שיחקו לי עם זה והעלו לי את ה"High" לפלוס 4 ואת ה"מיד" לפלוס 3. את ה"low" העלו לפלוס 1.

4. יש בנוסף אפשרות לשחק עם הטרבל והבאס. היה על פלוס 1 שניהם.

5. יש אפשרות לחתוך את התדרים. עד איזה תדרים יעבוד הסאב, ומאילו תדרים ה-HPF, כלומר הצלילים הגבוהים. אציין שהסאב היה עד 80, וה-HPF מ-80.

היום שיחקו לי עם זה העלו לי את הסאב עד 125, ואת ה-HIGH הורידו לגמרי, מה שגרם לסאב להשתולל לחלוטין.

טוב, אני לא זוכר כ"כ עוד מה היה, אבל אם אתם מכירים אפשרויות נוספות לכוון לצליל טוב יותר, אז דברו.

נציין שיש לי מגבר 4 יציאות שמחובר לאחוריים קנווד וסאב פיוניר. גם על המגבר יש אפשרויות לכוון לרמקולים את ה-HPF ואת ה-LPF

ושליטה בסאב שכוללת גם באס בוסט.

אם למישהו פה יש זמן ורצון טוב לעזור קצת, הוא מוזמן. יצא קצת ארוך, אבל כל תשובה וכל התייחסות תעזור ותתקבל בברכה.

אבירם.

פורסם

טוב אחי הכיוונים האלה יעשו רק בעזרת השמיעה שלך איך שאתה אוהב את זה יש כאלה שמעדיפים באסים חזקים ויש ההפך שמעדיפים טרבל גבוהה זה תלוי בך תכוון לבד

פורסם

כמובן. אבל הרבה דברים שמשפיעים על איכות הצליל, גורמים לרמקולים צווח יותר או פחות, ועוד ועוד...

ובכלל שאלתי גם בקשר לכמה דברים שאני לא מבין את משמעותם.

פורסם

האפשרות עם המינוס 4 ופלוס 4 זה רמות שמיעה - להתאמת כל הLEVELS של כל הSOURCES,

שלא תעבור מרדיו וCD ותקבל בום הבדל בעוצמה (אגב דבר שהיה בVDO לפני 5 שנים כסטנדרט )

ואת השינויים בתדרים עדיף תשאיר למגבר וברכב תשאיר הכל/ רוב על FLAT.

זאת דעתי.

האלפא

פורסם

דיי כבר אתה והvdo ששלך צא מהסרט של זה

בסדר הבנו שהם היו חזקים פעם אבל עכשיו הם ברמה כמו של כולם ואפילו טיפה פחות אז חלאס

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

מה הייתי עושה בלעדיך,

מעולה פעם הבאה שאני יצטרך עצה אני ידע למי לפנות.

ואם כבר VDO, נכון נגיד שאתה בדיוק שומע בפול וויליום, ממש חזק, והגעת הביתה וכיבית את המערכת,

פעם הבאה שתדליק אותה היא תתחיל מוויליום נמוך ולא בזה שהשארת אותו.

(שוב גם זה פטנט מלפני כמה שנים )

8)

• תוכן חדש...