פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הוצע לחבר שלי נגן DVD עם מסך של PYLE במחיר שנשמע לי קצת מוגזם... 5800 שקל... ז"א כל החבילה בתמונה + הוא מקבל מצלמת רוורס + הוא מקבל איזשהו טיונר שמאפשר לו צפייה בערוץ 1+2... מה שעוד יותר הצחיק אותי זה שזה בכלל יד שניה... ממישהו שהרכב שלו הושבת... מה אתם אומרים? עובדים עליו בעיניים?
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לאחר התקנת הרדיו דיסק החדש שלי(לבד ) גיליתי שהאנטנה לא מחוברת כראוי. כלומר אין רצף בין הכבל שלה ליד המערכת לאנטנה עצמה(continuity) שאלותי הם: כמה עולה אנטנה חדשה + כבל כמה יעלה התקנה אם אני לא מצליח לבד? ואיפה ניתן לעשות את שני השאלות האלו (קניה והתקנה) באיזור רעננה.
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכול חברי הפורום אם אפשר לקבל המלצות לרמקולים קדמיים טובים כי הרמקולים הקדמיים שלי הם של האוטו והם קרועים אני מדגיש רמקולים ולא קומפוננטים כי קומפונטטים זה להוסיף עוד מגבר ועוד התקנות ועוד כסף... ככה שאני מעדיך רק רקמולים! עם זה עוזר אז יש לי רדיו דיסק סוני 50X4 מגבר V12 MRV-F504 4 יציאות - חמוד TS-W304C 600W - סאב אחוריים 220W פיוניר בתודה מראש לכול העונים!
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי רכב מסוג טויוטה קורולה שנת 97 ברצוני לנתק את הרמקולים המקוריים שבאו עם האוטו אבל אני פוחד לפצוח את כול הפאנל של הדלת שלא יפול לי בטעות החלון או משהו צירפתי תמונה של הגריל של הרמקול על הדלת עם אפשר לפתוח רק את הגריל ולא צריך לפרק את כול הדלת ויהיה אחרי זה אפשרי להחזיר את הגריל בלי בעיה.... http://www.pbase.com/image/19320969
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
מחירים בקנדה?
מאת mooch- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם! האם מישהו יודע איך המחירים בקנדה??זולים,יקרים??? יש לי דוד שנוסע משם ויכול להביר לי רדיו דיסק.......אם מישהו יודע על הנושא צרו קשר.
הודעה אחרונה מאת mooch, -
- 3 תגובות
- 901 צפיות
כמה שאלות : 1)איך קוראים באנגלית "לממסר פחת" שמגן על המגבר ברכב ? באנגלית כמובן 2) מישהו מכיר מערכת קומפוננט 3WAY 5.25 4 1 הכוונה למערכת נפרדת בעלת רמקול 5.25 מידריינג 4 אינץ טויאיטר 1 אינץ חפשתי באינטרנט ולא מצאתי כזה יצור....... 3) כבל RCA איך אני יכול לדעת מה האורך שאני צריך ? 4) "קבל" Capacitor האם כדאי להתקין ? מה התפקיד שלו ? ומה ההבדל בינו לביין "ממסר פחת"
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 0 תגובות
- 938 צפיות
הציעו לא.ח.י הקטן מגבר קנווד 1023. מחיפוש באינטרנט הבנתי שהוא 4 ערוצים כפול 300 (בטח לא rms). המגבר נשרף כשחובר למערכת ועבר תיקון. האם זה מגבר טוב ואמין? האם יש משמעות לעובדה שעבר תיקון לגבי אמינות בעתיד? הבנתי שדגם זה כבר לא מיוצר ולכן לא מצאתי מחירים של חדש. כמה שווה לשלם עליו? תודה לכל מי שיכול לעזור
הודעה אחרונה מאת אסף, -
Alpine CDA-9815 1 2
מאת רפי- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הייתי מעוניין במידע לגביי המפלצת הזאת. יתרונות, חסרונות, המלצות , נסיון אישי וכל מה שעולה לכם בראש. שמעתי גם שצריך לחבר את המערכת למצבר. יש אישור לכך?
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת mordi, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דגש על SQ.... ומחיר שפוי. תודה מראש רון
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי סוני זה אם הפנל השחור ניגמר לי המצבר ועכשיו הוא מקבש קוד ואני לא מוצא אותו מישהו יכול לעזור לי???
הודעה אחרונה מאת mordi, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עוד לא חיברתי אותם עדיין... הרמקולים הם Peerless 3 way 300W http://www.yellowstore.co.il/yp/product.asp?pc=42749 מה אתם אומרים עליהם?
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה אני רוצה לבנות משהו ליקר מדי לרכב השנייה והתקציב עומד על 4000 -4500 שקל אני חשבתי על : רדיו דיסק או חדש פיוניר ב 1200 ככה או משומש משהו יותר טוב כמו 7400 וכ'ו קומפוננט JBL או לאנזר או MB Q סדרות נמוכות ובינוניות מגבר 4 ערוצים של לאנזר או משהו כזה וסאב שיכנס בתקציב וישמע טוב ( עדיף איכותי ועמוק על חזק ולא מדיוק ) תשחקו אם התקציב ותציעו תודה חברה ויום טוב לכולם .........
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא שאני מעוניין להרכיב רמקולים שיש לי בבית בתוך הרכב, פשוט יש לי שאלה. יש לי רמקולים שמחוברים למחשב (שני רמקולים וסאבוופר), אני חייב לציין שאני מאוד מרוצה מאיכות ומעוצמת הרמקולים. יום אחד ראיתי את הנתונים והופתעתי, הרמקולים מפיקים 8 וואט RMS והסאב מפיק 16 וואט RMS כאשר הוא בגודל של 6.5" בתוך תיבה קטנה (20X20X20 ס"מ, אם אני לא טועה). רציתי לדעת איך רמקול בגודל של 6.5" בהספק של 16 וואט RMS משמש כסאב בבית, אבל רחוק מאוד עם נתונים כאלה מסאב לרכב. האם אני יכול לקחת שני רמקולים של 6.5" מחברה טובה לשים אותם בתיבה ולקרוא לזה סאב? סליחה על הבורות בנושא, ותודה לעונים.
קנית רדיו דיסק-המלצה 1 2
מאת mooch- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכלום ובמיוחד לאיל{ראית את הט'רד הקודם-בני זונות!!!} אני אצטרך לקנות מע' חדשה{אחרי שדפקו לי את שלי} כך שאני צריך המלצות להד שיהיה של MP3 {אם אני משפר אז כבר למשהו טוב!} בעיקרון אני מעדיף של פיונייר כי היה לי לפני זה והוא היה נורא טוב אבל אם יש לכם להציע משו אחר-בכיף, אין עוד תקציב מוגדר אבל אני מאמין שלפחות 2000 שח{לא מעודכן כרגע במחירים של הד יוניטים} כך שתרביצו פה הצעות ואם אפשר גם מחירים... תודה רבה!!
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נגיד שהחברה והסוג והכל זהה ההבדל היחידי הוא בגודל הרמקול ... האם יש הבדל בצליל או במשהו אחר ? אותה שאלה לגבי סאב וופר ? ככל שהוא יותר גדול הצליל חזק\עמוק\חד ? תודה
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 4 תגובות
- 958 צפיות
טוב במזל טוב הוצאתי רישיון, אז הגיע הזמן לשפר את המערכת באוטו..... רדיו דיסק יש כבר.... אני עכשיו רוצה להתחיל לקנות רמקולים. מגבר יבוא בהמשך.... אני ירשום כאן כמה דוגמאות לרמקולים...תגידו לי אם זה שווה את המחיר או בכלל שווה את הקנייה, בהנחה שאני לא הולך לפוצץ את הרמקולים ולשמוע בקולי קולות, אלא עדיין גבוהה אבל בטעם טוב הנה האתרים: 1. http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=TS-A6910&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61# 2. http://www.lanzar.co.il/details.asp?id=460&lead_id=&look= 3. http://www.lanzar.co.il/details.asp?id=532&lead_id=&look= 4. http://www.lanzar.co.il/details.asp?id=531&lead_id=&look= 5. http:/…
הודעה אחרונה מאת Kiryati, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, הבנתי באודיו לא מדהימה אז נא לסלוח לי. השאלה - סט קומפוננט 5 ורבע. מה מומלץ? יש אפשרות לקנות בדיוטי פריי האם עדיף? או שההיצע שלהם ועדיף לקנות בארץ? דגמים מומלצים \ חברות מומלצות? התקציב 100-130 דולר. או תמליצו על משהו עדיף משמעותית בנניח טיפה יותר אולי ילך... אם זה משנה, כרגע הם יהיו לבד, בעתיד יתווספו 6 על 9. מה זה בעתיד? לא יודע... לא אני קובע (רכב לא שלי.. משפחה!) תודה לעונים! גיא.
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך הערכת מחיר לגבי התקנה של הד יוניט של פיוניר 2550 ורמקולים 6X9 TS-A 6988 300W הם יהיו מותקנים על פיג'ו 205 GR כמו כן בד אקוסטי, מגש או ניסור על ה"מגש" שיש עכשיו, חיווט אחורי כי לא היה מותקן כלום בעבר וכו וכו... כמה אתם חושבים התקנה כזו אמורה לעלות?? תודה רבה!!!
הודעה אחרונה מאת Kiryati, -
- 0 תגובות
- 941 צפיות
http://www.jlaudio.com/evolution/XR653CS.html JL Audio XR653-CS 6.5" 3-way component system אני רוצה להתקין אותם ב S40 עם מגבר של JL 500.5 האם כדאי לקנות אותם או שיש לדעתכם תחלופה טובה יותר אני יכול להשיג את זה ב 300 דולר בתודה עמי
הודעה אחרונה מאת ex5101, -
- 6 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יש לי רעשי רקע שהיציאות של הרדיודיסק מוציאות והציעו לי לקנות ולהרכיב משתיק RCA . מוכר לכם הדבר? זה שווה משהו או שאני סתם כך אבזבז את הכסף?
הודעה אחרונה מאת שיקו 123, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
טחנו כאן את הנושא הזה המון, אבל לא מצאתי את מבוקשי. אם אני מזמין מגבר שעולה 270$, אבל בעל החנות (יהודי) מוכן לשלוח איתו קבלה ששילמתי 150$, כמה מכס אני אשלם ? הם מחשבים את זה לפי הקבלה או המחירון של אותו המגבר בארץ ? בקיצור, הקבלה המזוייפת תתן משהו ?
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 0 תגובות
- 888 צפיות
זו הפעם השנייה שאני פונה אליכם אנשים טובים. לMB75 NAKAMICHI, נתקע הצ'יינג'ר כבר פעם שלישית. נא המלצתכם לבעל מקצוע משובח שיוכל לתקן לי אותו כך שיחזיק יותר משבועיים, כבפעמים הקודמות. בקיצור אני צריך "ספץ". ולא אני לא מוכן לותר על הסאונד המדהים שלו. * הכותרת נערכה, שים כותרת שתעיד על תוכן ההודעה להבא.
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 1 תגובות
- 878 צפיות
לאחר סידור הרעשים באוטו באחר צהוריים משעמם במיוחד הכנסתי את הרדיו דיסק חזרה למקומו. בגלל סבך החוטים העצום מאחורה הייתי צריך כמה פעמיים לסדר את כל העסק ולהזיז אותו כדי שהרדיו דיסק יכנס ישר. הקיצר אני מנסה להכניס בכוח , לא עוזר, אז אני פשוט מוציא את הרדיו דיסק קצת ודוחף במכה, ככה כמה פעמים. עד המכה ה5 בערך שהרדיו דיסק פתאום הפסיק להגיב, אההההה! שרפתי את הרדיו דיסק !צעקתי אחוז אימה (קצת היסטרי , לא? ) אבל רגע, יש פיוז כזה, זה קופסה שחורה שמחוברת לרדיו דיסק שיש בה מסנן רעשים ,עלק, ופיוז. הפיוז בסדר גמור אז איפה לעזאזל הבעיה. ואז נזכרתי שהבעלים הקודמים של האוטו תיקן את האוטו והרס חצי מהחשמל באוטו. אז ראיתי שיש כבל פלוס ומינוס שמוביל ישירות למצבר, עקבתי אחריו …
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי לפני כשבוע התקנתי מגבר של PPI בכל אופן השאלה שלי האם זה הגיוני שהוא יתחמם (לא מהשמש כמובן) יש לי אחריות כך שאין בעיה אם הוא לא בסדר אז מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
לאחר בביקור בביתו של אחד מחברי הפורום הבכירים( השם שמור במערכת.תרתי משמע... ) והאכזבה הרבה מהסט אפ הביתי . מאוד מסקרן אותי מה יש לכל אחד מכם בבית, ולראות האים יש קשר בין שני הדברים. מה שאולי מוביל להנאה ממוסיקה כמוסיקה, או רק כתחביב מבחינת בניות ושיפורים באמצעות הסיפוק שניתן לקבל אותו רק בהתעסקות ברכב ולא לקבל משהו מוגמר לבית... אז ככה : רמקולים קדמיים B&W 604 S3 מגבר סטריאו NAD C370 קומפקט דיסק NAD 521 ריסיבר SONY 840 דיוידי אלטקס בן 4 ועדיין עושה מלאכתו ( המועטה) ... סנטר+ אחוריים וורפידל .
הודעה אחרונה מאת ko3, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה ההבדל בין Cerwin Vega HED1502 וCerwin Vega HED1602 ? והאם הם יותר טובים מהמורל מילניום ? אה ועוד שאלה - יש לי תקציב של 4000 שקל ואני רוצה ... סתם סתם צוחק ... ביי ביי
הודעה אחרונה מאת Y, -
- 0 תגובות
- 758 צפיות
לאחר בדיקות ומחשבות ברצוני לבחור מגבר 1. RF דגם power551x 2. ppi דגם pcx440 המגבר מיועד להפעיל סט קומפוננט וסאב של canton, ה-HU בינתיים עד שיהיה תקציב KENWOOD
הודעה אחרונה מאת אבי007, -
גנבו לי את המערכת!!! 1 2
מאת mooch- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם...... אני מבואס לאללה!!! סוף כל סוף אני יוצא לאזור ת"א ובמאצע רחוב הומה אדם{ליד מועדון המוסד} פרצו לי לאוטו!!! מה שהכי מצחיק שזה אחלה מקצוענים! כשניגשתי אליו האוטו היה נעול עם אזעקה ושום דבר לא פרוץ{כנראה ניטרלו לי את האזעקה-מישהו יודע איך הם עושים את זה??} בקיצור "ניקו לי את הל הרכב!! מזל שהשאירו את הקומפוננטים ולא נגעו בהם,וגם שברו לי את הדיבורית!!
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 1 תגובות
- 945 צפיות
רציתי לדעת על הדגם VB6.1 אם למישהו יש נסיון עם הדגם הזה, או עם דגם דומה של לנזר, והאם 700 שקל זה מחיר טוב עבור הדגם הספציפי? ואם אתם ממליצים לוותר, על איזה קומפוננט טובים אתם ממליצים, בסביבות המחיר הזה? כל דבר שקשור יוכל לעזור. תודה. ** ממש מתנצל על כפילות ההודעה, בעיה באקספלורר **
הודעה אחרונה מאת נעםבב,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,013 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נולד לליסינג
- davemustaine87
- Nico62
- lishaina
- AmitGo
- Yuvalino
- PASHUT
- amosbmw
- amlh
- itzik123
- Aviady001
- thema832