Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הבנתי באודיו לא מדהימה אז נא לסלוח לי.

השאלה - סט קומפוננט 5 ורבע. מה מומלץ?

יש אפשרות לקנות בדיוטי פריי האם עדיף? או שההיצע שלהם :? ועדיף לקנות בארץ?

דגמים מומלצים \ חברות מומלצות?

התקציב 100-130 דולר. או תמליצו על משהו עדיף משמעותית בנניח טיפה יותר אולי

ילך...

אם זה משנה, כרגע הם יהיו לבד, בעתיד יתווספו 6 על 9. מה זה בעתיד? לא יודע... לא אני קובע (רכב לא שלי.. משפחה!)

תודה לעונים!

גיא.

פורסם

טוב בוא נתחיל בעובדות .. שהתקציב של 100-130 דולר זה לא תקציב בשביל קומפיננט מומלץ במיוחד .. אני אפילו לא מצליח לחשוב על סידרה זולה של חברה מומלצת שיגיע לסכום הזה.. הדבר היחיד שעולה על דעתי זה משומש-יד שניה

נמשיך בזה שלא רואים בזוג קומפיננט קידמי כחיסרון .. זה לא שבגלל שהם לבד אז זה לא בסדר וחייבים להוסיף להם .. אני מאמין שאנשים פה ימליצו לך במקום להשקיע גם על 6 על 9 וגם על קומפיננט .. אז לוותר על התקציב של ה6 על 9 ולהביא קומפיננט יותר איכותי.

ובשביל שידרוג בעתיד.. זה למצוא מגבר 2 ערוצים יד שניה או משהו בשביל שירים קצת את הקומפיננט .. וזהו פחות או יותר הרעיון שאני מסוגל לחשוב עליו

אם למישהו יש רעיון אחר......

פורסם

טוב חיפשתי קצת פרטים על הרמקולים האלה.. לא ממש מצאתי משהו מיוחד חוץ מזה שהם 50 אר אמ אס וזה יחסית מכובד אם זה נתונים אמיתיים

לי אישית אין שום ידע על הרמקולים או הסידרה הזאתי .. תשאל בפורום אם למישהו יש ניסיון

אבל בשורה התחתונה זה סירווין וגע... ניסיון רע איתם ... עדיין לא שמעתי

השאלה אם התמורה שווה למחיר שלהם

ובהקשר לשאלה שלך אם לקנות בדיוטיפרי או לקנות בארץ .. זאת שאלה של התקנה. מי מתקין לך את זה.. האחריות. מי נותן לך אותה.. ועד כמה השירות יהיה מהיר ואמין כשתזדקק לו..

לפחות ככה אני עושה את החישובים שלי כשאני קונה ציוד.... ובסוף כמובן מסתכל על העלות של מוצר ומוודא שזה לא יהיה חריג אם בכלל ..

פורסם

יחסית מכובד? יחסית למה? ומה זה בכלל מעיד על הרמקול? התשובה היא: כלום!

רמקול קונים בראש ובראשונה לפי איך שהוא נשמע, אם כבר מסתכלים על נתונים אז ההספק שהוא יכול לעמוד בו בדר"כ הוא הנתון האחרון שעליו מסתכלים.

אני לא אוהב אתה צליל של סרווין וגה, אפשר לנסות במחירים האלה את מורל, MBQ וDLS.

• תוכן חדש...