Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי רכב מסוג טויוטה קורולה שנת 97

ברצוני לנתק את הרמקולים המקוריים שבאו עם האוטו אבל אני פוחד לפצוח את כול הפאנל של הדלת שלא יפול לי בטעות החלון או משהו

צירפתי תמונה של הגריל של הרמקול על הדלת

עם אפשר לפתוח רק את הגריל ולא צריך לפרק את כול הדלת ויהיה אחרי זה אפשרי להחזיר את הגריל בלי בעיה....

http://www.pbase.com/image/19320969

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

צא מזה.

עד כמה שאני יודע, בלתי אפשרי להוציא את הרמקול בלי להוריד את הפאנל של הדלת כלומר - הפלסטיק.

לרוב זה כמה קליפסים עם אולי בורג או שניים.

אין שום חשש שיפול לך החלון או משו, רצוי אבל לזכור טוב מה עשית כדי שתעשה הפך בהרכבה. אם אתה עדיין מפחד - גש למתקין.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

ראלימן צודק,

מניסיון עבר פירוק הגריל בקורולה דורש פירוק של כל הפלסטיקה...

הדבר לא מסובך מידי,

ולא יפול לך החלון חס ושלום !!!...

אם אתה מעונין בהסבר קצר פחות או יותר...

צור קשר בפרטי!

ניר.

פורסם

חברים הרגע עליתי הייתי עד עכשיו עם האוטו ירדתי עם מברגה פירקתי את הדלת מצאתי שם רמקולים מקרטון קרועים חתיכות!!

הוצאתי אותם באותה הזדמנות שמתי ספוג לברזלים של הגלגל ספייר מאחורה הוצאתי ציוד מיותר וחיזקתי של כול מיני פלסיטיקים

אפילו את המספר של האוטו מקדימה ומאחורה!

חיזקתי את הרמקולים האחוריים שהיו קצת משחוררים!

ההבדל עצום!! כאילו מערכת חדשה!! אין הפרעות אין רעשים מוסיקה נטו

אני מבסוט!!!! :D:D

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• תוכן חדש...