פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
איך אפשר שלא להינות מזה ?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם!! ברצוני לקנות מגבר שיש לו רמוט לסאב..ויש כאלה למי שלא יודע. מישהו יכול להמיץ לי על מגברים כאלה?? תודה.
תמליצו לי על מערכת 1 2
מאת Honda- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז ככה אני רוצה סאב,מגבר ורמקולים משהו מפוצץ יש לי כבר מערכת MP3 ועם יש לכם להוסיף עוד משהו אז בבקשה אאהה והתקציב עומד על 5500 -6 מקסימום תודה
- 3 תגובות
- 918 צפיות
מישהו יכול להסביר מהו ההבדל המהותי בין שני הדגמים (אם קיים) כי יש הבדל במחיר. האם המערכת שווה משהו???
הודעה אחרונה מאת #יניב#, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ככה כותבים את זה, לא? הקיייצצררר. אני אצל אחד שאני מכיר באוטו, סקודה. הבן אדם יש לו INOX 12 אינץ עם ארגז מפלצתי. הבן אדם שם על עוצמה 10 ברדיו דיסק כל האוטו רועד. על עוצמה 15 העיינים מאבדות פוקוס, פשוט מדהים! אי אפשר להתמקד על משהו למשל הספרות בשעון או איזה שורה של כתב... הסאב עוצמתי ביותר, מאוד פאנצ'י אבל לא מדיוק. בשיר DIE ANOTHER DAY של מדונה הסאב לא הצליח להבדיל בין הבאסים ולכן התקבלה עירבויה של באסים שלא קשורים בכלל לשיר. הסאב פשוט זז באקראיות מוחלטת ויותר הרעיש מאשר עזר לשיר. סתם שתדעו --------------------------------------------------------------------------- עידכון: לאחר חודש תמים שהמערכת הפציצה, האוטו חנה בחוף בקריות וכ…
הודעה אחרונה מאת mordi, -
- 0 תגובות
- 909 צפיות
האם זה יותר זול וכדאי בכלל? אני יודע שחברות מסויימות ממש לא כדאיות שם אבל חשבתי על דברים יותר איכותיים לכיוון אודיסון או הסדרות הגבוהות של פוקאל או אמבי קווארט שווה? ולמישהו יש אתרים עם מחירים ?
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
שלום רב! יש לי רדיו דיסק deh-3100r של פיוניר. יש בו רק יציאת RCA אחת (אחורית) שמעתי שמועה שיש אפשרות לעשות לו יציאת RCA נוספת (קדמית) - במעבדת אלקטרוניקה. מישהו שמע על כאלה דברים? אם כן, איפה עושים וכמה זה עלול לעלות? (אולי שווה בכלל לקנות HU חדש) תודה מראש, טל.
הודעה אחרונה מאת טלר, -
- 4 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום חברים מישהו זוכר איך משנים את התדרים של הרדיו לתדרים של הארץ ? ניתקתי את המצבר ואני לא זוכר איך עושים את זה תודה
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 2 תגובות
- 980 צפיות
1. קומפוננט זה רק לקדמת הרכב ? 2. תפתרו לי סופית שאלה שכל אחד אומר לי משהו אחר - איפה כדי לשים את הרמקולים הטובים ? מקדימה או אחורה ? ואיזה מהם להגביר ? 3.מה עדיף ? שתי מגברים של 2 ערוצים או אחד של 4 (שזה ההבדל היחיד .. השאר זהה, כלומר השתי מגברים שווים בהספק לאחד של 4). 4. שווה באמת לקנות רדיודיסק MP3? 5.מה אתם אומרים על מוראל דוטק 6 ? 6.איך להתאים הספקים בין המגבר לסאב ? כמה מתאים לכמה ? איזה סכנות יש ? אני מצטער על כל השאלות אבל אלה כל השאלות שיש לי וחבל לפתוח נושא על כל אחד. תודה תודה תודה !!
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם למישהו יש דעה חיובית או שלילית לגבי המסך הנ"ל נא לתת אותם כאן , פשוט ברצוני לרכוש אחד לרכב. בנוסף מחיר למסך 6.8 חשמלי מלא. (מי שיש הצעות נא לתת אותם כאן). ואם יש למישהו DVD לא יקר מידי להמליץ נא לתת פרטים כאן בבקשה. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה ,אם יש מישהו שיש לו מכר בחו"ל , או מישהו שאמור לטוס , יש לי נתונים של פרוססור אמרקאי -ואני צריך את המקביל האירופאי מדובר בפרוססור לשינוי תדרי רדיו ,שפשוט אי אפשר להשיג בארץ סביר להניח שיהיה אפשר להשיג אותו באר"הב ,ואולי גם באירופה . אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי
הודעה אחרונה מאת riji, -
- 1 תגובות
- 960 צפיות
אני מעונין לירכוש קומפוננט דוטק של מוראל התקשרתי לאיזה חנות בפתח תיקווה והם הציאו לי 1300 ש"ח פלוס התקנה מה אתם אומרים ? אם מישהו יכול להמליץ על חנות יותר זולה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת arikbaron, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ששלוווםםםםםםם חבר ביקש לברר איפה בארץ אפשר להשיג תפאנל הזה :http://store.yahoo.com/millionbuy/aitoyk960.html זה בעצם פאנל מיוחד לקורולה החדשה שמאפשר להחליף לכל HU אחר ולא דפקה של היצרן,השאלה איפה אפשר להשיג את זה בארץ ומה המחיר? תודה...
הודעה אחרונה מאת SaCKeR, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
על ה-2XS של AUDIOCONTROL יש שתי נורות ביקורת של הזרם הנכנס 1V או 3V. איך יכול להיות, שכשההד-יוניט היה פיוניר מסכן ה-1V הייתה נדלקת, ועכשיו עם הד-יוניט של CLARION שכתוב עליו בגדול 4V (דגם 615), אף אחת מהן לא נדלקת ! הייתכן שאני לא מקבל אפילו וולט מסכן אחד מHU כזה ?? יכול להיות שכבל ה-RCA דפוק, למרות שהוא חדש לגמרי (כבל ROCKFORD נחמד) ? לבעיה השניה... מקדימה יש לי כרגע קומפוננט דוטק 5.25, שהותקנו למטה בדלתות. הבעיה היא שאין לי מיד-בס ! מרגישים אותו רק שיורדים לקצת מעל הרמקול - יש שינוי ענקי ומורגש ! עולם אחר. איך אפשר לפתור דבר כזה ? האם מיקום הרמקולים יותר גבוה יפתור את הבעיה (עוד פעם לחתוך את הדלתות...) ?
הודעה אחרונה מאת נעםבב, -
- 3 תגובות
- 983 צפיות
איזה מערכת יש לכם באוטו ? והכי חשוב כמה השקעתם? רק אמת
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ובכן לאחרונה ראיתי שפיוניר יצאו בסדרה חזקה מאוד לסאבים שלהם... ז"א לא עוד 600 וואט צעצוע. אלא סאבים מאוד רצינים מבחינת הספק וכו'. האם יש כאן מישהו ששמע את הסאבים של 1000 וואט או 2000 וואט שלהם ? ויכול לתת חוות דעת בעניין ? האם זה עוד פעם צעצועים כיביכול או שהם נותנים 1000 !?!? והלאה....
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 0 תגובות
- 783 צפיות
רציתי לדעת האם אני יכול להתקין קומפוננט 5.25 בפולו 1996 שלי
הודעה אחרונה מאת Felix-DeSouse, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://linearteam.proboards12.com/index.cgi?board=winisd&action=display&num=1063193736
הודעה אחרונה מאת jenia, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רדיו דיסק PANASONIC דגם: CQ-DP383 אני יודע שטחנו את הנושא הזה עד דק בפורום וקראתי את כל ההודעות עליו, לכן יש לי שאלה אחרת... האם אני לא יכול למצוא אותו במחיר יותר זול בארץ או שבדיוטי פרי באמת מוכרים אותו במחיר טוב יחסית ? האם אני יכול למצוא משהו שמתשתווה או מתעלה באיכות באותו מחיר בארץ ? תודה רבה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת oO צינגלה Oo, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=MSA4000&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64 למה אם לסאב הנ"ל יש 4 ערוצים אני יכול לחבר אליו רק 2 רמקולים או סאב ? זה פשוט לא מסתדר לי ... ושאלה נוספת - האם אפשר לחבר שתי סאבים למגבר יחיד עם שתי ערוצים ? ושאלה אחרונה - מה בדיוק הקבל והנגדים ? אני רוצה רק הסבר קצרצר. תודה רבה רבה !!!
הודעה אחרונה מאת nissan, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בחיפושי באינטרנט אחרי מידע על הסאבים של jl audio נתקלתי בביקורת על ה12w7 ובין השאר נאמר שאמנם ה xmax שלו מרשים אבל זה פחות חשוב כי מה שחשוב לעוצמה זה כמות באויר שהסאבים מצליחים לדחוס והוא טען ש2-3 סאבים עם xmax קטן יותר מצליחים לדחוס יותר אויר כי עד שהגדול נע פעם אחת הלוך וחזור הם עושים זאת 2-3 פעמים ובסך הכל דוחסים יותר אויר ומכך הם יותר עוצמתיים(הוא המליץ להעדיף 2-3 סאבים w3 אוw6 שלjl audio(-מה דעתכם
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הולך להיות ברשותי מגבר של רוקפורד 851X הנתונים שלו זה 110 watts RMS x 4 at 4 ohms 215 watts RMS x 4 at 2 ohms 425 watts RMS x 2 in bridged mode at 4 ohms במידה ואני מגשר 2 ערוצים מהמגבר לסאב, על איזה עוצמה של סאב אני יכול ללכת.. האם סאב של 250 Rms דוגמת S-12.4 של סרווין ווגה אשר מקסימום Rms זה 250 ינוצל במיטבו? או שאני יכול גם ללכת על סאב יותר חזק דוגמת Vega 124 (גם של סרווין ווגה) אשר מקסימום Rms הוא 300..? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת SaCKeR, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי ! כמו שכתבתי בהודעה אחרת ביום ראשון אימא שלי מקבלת בע"ה את האוטו החדש. סיאט איביזה 2004. קיבלנו מתנה רדיו דיסק של LENCO. אני בטוח שזה רדיו דיסק הכי פשוט (ששווה אולי 800 שקל...) רציתי לשאול מה דעתכם על הרדיו דיסק הזה ואם מישהו מכיר את האיכות של LENCO ברדיו דיסקים לאוטו... סער
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בעיה ברדיו דיסק-הוא חדש,יש לי אותו כחודש בערך ,היום פתאום התחיל בעיה, שפשוט אחרי שהוא מגיע לvol 20 ומעלה יש רעשים מוזרים שבאים מכל ארבעת הרמקולים. שבדרך כלל העוצמה נקיה עד vol30. אין לי מגבר. מה לעשות? אודה על עזרה מכם.
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
השבוע גילתי שהגומי העוטף את הממברנה של הסאב שלי {פיוניר 12" די יישן אבל עושה את שלו} נפתח בכמה איזורים{לא משהו כ''כ רציני} עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם במשך הזמן הגומי יפתח לגמרי ואולי הממברנה תעוף?{למרות שלא נראה לי סביר אבל בכל זאת..} או שיש את האפשרות הפשוטה להדביק את האיזורים שנפתחו הבנתי שסילקון שחור יעשה את העבודה... לכל מי שיש רעיון הוא יתקבל בברכה. תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת oron70, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי הד יוניט פיוניר 8400 שיוצאים ממנה 3 קבלים rca אחד לקומפוננט אחד לסאב ואחד לרמקולים האחוריים. עכשיו הבעיה שלי היא שפתאום הפסיקו לעבוד הרמקולים בצד ימין גם הקידמי וגם האחורי וזה לא יכול להיות בעיה בrca כי זה שני קבלים גם לאחורי וגם לקידמי... הרמקולים הקדמיים והאחוריים לא יושבים על אותו מגבר למישהו יש מושג מה זה יכול להיות??? יש לי חשש שזה בעיה בהד יוניט וזה הכי מבאס אותי!!!! * שימו לב, להבא הודעות בעלות כותרת כגון "בעיה קשה" "תיכנסו פנימה" ושלל פנינים ימחקו ללא כל אזהרה. לא קשה לשים כותרת נורמאלית תשקיעו 5 שניות ותכתבו אחת כזו. ההודעה נערכה*.
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 2 תגובות
- 806 צפיות
הנה לינק למפרט שלו http://lanzar.com/itempage.asp?model=VBW12 האם למישהו יש ניסיון איתו? איך הסאב הזה? שווה את ה 600 שקל חדש(ללא תיבה)?
הודעה אחרונה מאת maxim, -
סאב ביאריס?
מאת mayrun- 1 תגובות
- 942 צפיות
אהלן.. יש פה איזה מישהו שהתקין סאב בתא המטען (הקטן) של היאריס? תא המטען שלה קטן בשביל זה? תודה
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 3 תגובות
- 889 צפיות
אם אני לוקח שתי פלוסים ושתי מינוסים שמחוברים להד יוניט ומחבר את שתי הפלוסים לפלוס של הרמקול ואת שתי המינוסים למינוס של הרמקול.... זה יתן לי 90 וואט לרמקול (45*2)?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שמעתי דעות מעורבות על מוצרים של סוני ... http://sm.crutchfield.com/cgi-bin/S-Z7LoRUWa1Lv/ProdView.asp?s=45&c=3&g=110&I=158XM2165&o=m&a=0&cc=01&avf=N http://sm.crutchfield.com/cgi-bin/S-rtTFuul1OOk/ProdView.asp?i=158L101P5&id=morephotos&a=0&s=45&cc=01&g=67600#morephotos
הודעה אחרונה מאת ראלימן,