Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. קומפוננט זה רק לקדמת הרכב ?

2. תפתרו לי סופית שאלה שכל אחד אומר לי משהו אחר - איפה כדי לשים את הרמקולים הטובים ? מקדימה או אחורה ? ואיזה מהם להגביר ?

3.מה עדיף ? שתי מגברים של 2 ערוצים או אחד של 4 (שזה ההבדל היחיד .. השאר זהה, כלומר השתי מגברים שווים בהספק לאחד של 4).

4. שווה באמת לקנות רדיודיסק MP3?

5.מה אתם אומרים על מוראל דוטק 6 ?

6.איך להתאים הספקים בין המגבר לסאב ? כמה מתאים לכמה ? איזה סכנות יש ?

אני מצטער על כל השאלות אבל אלה כל השאלות שיש לי וחבל לפתוח נושא על כל אחד.

תודה תודה תודה !!

פורסם

על כל השאלות האלו יש ת'רד אם לא יותר שהיית יכול למצוא במנוע החיפוש, אבל בשביל להקל על עצלנים שכמותך. בבקשה:

1 בעקרון כן, יש אנשים שמתקינים גם באחורי הרכב ובקורות האמצעיות

2 מקדימה, מקדימה

3 משתנה - מבחינת התחממות יש למגבר אחד יותר צלעות ושטח פנים אבל לפעמים שני מגברים קטנים יתנו הספק יותר חזק בגלל שאין נפילת מתח בחיבור של הכבל למגבר.

4 לא יודע, מה שאתה חושב על פורמט MP3 ועל האיכות שאתה מקבל ממנו

5 יש לי דוקט אני מבסוט, אחלה קומפוננט, תמורה נהדרת למחיר.

6 איפה השאלה? ההספק שהמגבר נותן, פלוס ההספק שהרדיו דיסק נותן ויש מלא פקטורים שאני לא מבין בהם.

פורסם

יותר מדי :lol: ...

תודה רבה !! אבל עדיין יש לי כמה שאלות:

4.אני מאוד אוהב את הפורמט הזה אבל שמעתי שלא כל הנגנים יכולים לעבור בספריות וגם זמן הסיפוק והחיפוש הוא ארוך ומייגע ולכן לא כדאי.

5.בכמה קנית את הדוקט ? התקנת לבד ? אם לא אז כמה עלתה ההתקנה.

6.השאלה שלי באמת היא האם הערכים צריכים להיות מדוייקים - 500 וואט לסאב של 500 (סתם דוגמא) או כדי שלא אתאמץ צריך פחות ... אבל אז לא אין סכנה שסאב ישרף ... אתה מבין אותי ?

• תוכן חדש...