פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
שאלה על הספקים ... 1 2
מאת RADI- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
בשביל מערכת די טובה עם עוצמה בינונית פלוס איזה הספקים אתם ממליצים - למגבר 4 ערוצים שיתחבר לזוג רמקולים וסאב , כמה הספק שיהיה לקדמיים , כמה לאחוריים וכמה שיהיה לסאב. אני מדבר על הספק מקסימלי, לא אר-אמ-אס. תודה !
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 0 תגובות
- 995 צפיות
בדשבורד של המאזדה 6 יש אופציה להוספת כונן מיני דיסק (או טייפ לחלופין).. אני חושב להוסיף את הכונן בסוכנות.. אני לא יודע מה מחירו- אני משער שבסביבות ה-1500 ש"ח.. השאלה שלי למי שמבין (כי אני ב-md ממש לא מבין) : קודם כל האם זה כדאי? אני הבנתי שיש נגנים ישנים שקוראים רק דיסקים עם קיבולת נמוכה ויש חדשים שקוראים עם קיבולת גבוהה.. זה נכון??? כל מידע יעזור יעזור לי מאוד... בתודה......
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רוצה להתקין רמקולים 6*9 והבעיה היא כזאת: רואים אותם, גונבים אותם. ואני לא מצליח לחשוב על פתרון. אבל הנה כמה אופציות: המגש האחורי - נראה לי פתרון גרוע, כי זה בולט נורא. והבדי הסוואה האלו למיניהם רק מקשים את במצב, הם גורמים לגנב לחשוב שמי יודע מה מתחבא שמה מאחורה. הדלתות מאחורה - נראה לי הפתרון העדיף מכולם, אבל הבעיה היא לקדוח חור בפח שיתאים לגודל..... אפשרי? כדאי? להניח את הרמקולים בבגאז' בלי לחבר אותם לכולם - מצד אחד התקנה פשוטה, מצד שני רוב הצליל ייבלע בבגאז', וגם יש סיכוי שהם יעופו יזוזו יירעדו כי הם לא מקובעים לכלום. תעזרו לי, אובד עצות.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה המצב גברים ???? מקווה שהיתה לכם שבת טובה אני רוצה לאטום את הדלתות ב 307 יש איזה חומר שאפשר לקנות בחנות לחומרי בנייה או משהו בסגנון חוץ מהחומרים היקרים של דימונד לדוגמא ? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת YUVAL B, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מניח שהשקה של רכב כמו המזדה 3 החדשה לא הכי מעניינת את כולם כאן (גם אותי האמת, אבל מסיבות אחרות) אבל הדבר הראשון שצד את עיני זה המערכת האינגראלית שלה, חובבי הסטריאו רואים בזה בוודאי סיוט אמיתי .
הודעה אחרונה מאת שח_מט, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה אני רוצה מגבר 4 ערוצים חדש והשניים שהכי נראו לי עד עכשיו זה ה DLS ששמעתי אותו הוא פשוט מדהים והאיכות שהוא הוציא היא חבל על הזמן והgenesis שגם אותו שמעתי והוא ממש דייק ( אגב אני מתכוון לארבע ערוצים שלהם, לא מהסדרה החדשה ) .... אז מה אתם אומרים עלייהם ? תודה נ.ב שמתם לב שהם דומים בדגמים שלהם ובעיצוב ??? ... אותו מגבר ?
- 2 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ברשותי פג'ו 205, אני רוצה להתקין מערכת אבל לא משהו רציני... בלי מגברים וסאבים וכל הדברים האלה.... אני טס ובדיוטי פרי קונה בינתיים רק הד יוניט: pioneer 2500R - 200$ עכשיו ההתלבטות מתחילנה... אני שוקל אם להוסיף להד יוניט עוד רמקולים 6X9: kenwood -M6930 - 100$ או לקנות איזה רמקולים משומשים או 6X9 או 180W 3WAY או קומפוננט מה אתם מייעצים לי לעשות? התקציב לרמקולים הוא עד 500 שח אז.. או בדיוטי פרי את הקנווד או משהו משומש בארץ או קומפוננט... תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת YUVAL B, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מתכוון לקנות רדיו דיסק פנסוניק מהדיוטי השאלה אם גונבים את ההד יוניט בלי הפאנל כי אני מתכוון לקחת אותו איתי אני יכול לקנות אותו בנפרד ? למה אי אפשר לעשות אותו דבר עם הפאנל ואם לא זה ולא זה אז למה בכלל לקחת את הפאנל איתי הביתה הרי אין לי מה לעשות איתו אחרי שגונבים את המערכת ? תודה על התשובות
- 1 תגובות
- 888 צפיות
http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=15229
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי היאריס שלי מגיעה עם מערכת קבועה כזאת שאי אפשר לפרק רדיו דיסק ו4 רמקולים קדמיים. אני מעוניינת לשדרג אותה בגבול הטעם הטוב... לפי מה שהבנתי אין צורך להוסיף מערכת נוספת(למרות שיש מקום) אלא שסאב ומגבר יעשו את העבודה ובמידה שאני יהיה מעוניינת להוסיף זוג רמקולים אחוריים המליצו לי להחליף גם את הקדמיים מכיוון שהם חלשים המליצו לי להוסיף מגבר וסאב בלי להוסיף/לשנות את הרמקולים אני ממש לא מבינה בתחום הזה מה דעתכם ? פרט נוסף הוא שאני לא רוצה להתחיל לפרק את כל הפלסטיקם ברכב ולחבר דברים שלא יראו טוב (לפרק את הדשבורד ולהחליף רמקולים)למרות שהמוכר אמר שהעבודה נקייה ולא ירגישו בהבדל תודה עדי
הודעה אחרונה מאת עדי, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, פרצו לי לרכב וניסו לגנות לי אותו, אבל לא הצליחו כי הוא עם ברגים מהדשבורד. בקיצור גנבו לי את הפאנל של הרדיו, מה עושים? כמה בכלל עולה פאנל כזה? תודה רבה רבה.
- 1 תגובות
- 976 צפיות
לפני שאני הולך לבנות את התיבה החלטתח למדוד שוב את הבגאז' וראיתי שמבחינת העומק התיבה לוקחת המון מקום אז חשבתי להוריד את העומק מ36 סמ ל25 ופשוט להרחיב אותה כי מבחינת הרוחב אין בעיה , חישבתי כך שהנפח לא ישתנה וישאר 40 ליטר, השאלה עם זה ישנה . הורדתי את התוכנה winisd אבל אני לא מבין את הנתונים ולפי איזה מידה הוא נותן את הגודל . אם מישהו יכול לעשות את זה בשבילי זה יהיה אחלה. הכוונה לתיבה סגורה , כשהעומק לא יעלה על ה25סמ. כשהחומר יהיה כנראה mdf 17 mm . הסאב הוא kenwood kfc w 3000
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני כמעט תמיד שם עד הסוף טרבל ובאס זה תמיד תלוי ברמקולים אבל בד"כ חצי או יותר
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
כרגע יש לי באוטו סאב 1 של פיוניר 600 וואט, אני רוצה להוסיף עוד סאב חשבתי על הפיוניר 800 וואט. האם לדעתכם מומלץ לערבב 2 דגמים שונים של סאבים למרות שהם אותו חברה ומאותה סידרה רק הספק שונה?
- 0 תגובות
- 867 צפיות
פעם ראשונה שאני רואה רמקולים לרכב של JBL! מישהו שמע על הדגם JBL 300LBL 3W ? הוא אמור להיות 300W ובאיכות מאוד טובה. מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. יש לי 2 מכוניות בבית... באחת (שלי) המערכת מותקת : הדיוניט קנווד מגבר. רמקולים אחוריים. העברתי את הרמקולים האחוריים ואת המגבר לאוטו השני.. (דלקן)... העברתי + מהמצבר לבאגז מצד ימין. העברתי רימוט מהקנווד ואר סי אי מצד שמאל לקחתי הערקה מאחד החורים בדפנות של הבאגז חיברתי את הכל .. המגבר עובד- יש "אור".. אני מחבר את הרמקולים ואני שומע המון רעשי רקע. ובמאוד חלש את מה שמנגן ההדיוניט .. רציתי לשאול ...... איפה יכולה הבעיה להיות ? זה יכול להיות בעיה בחשמל ? בעיה בערקה ? שומעים ממש ממש ממש חלש את השיר וכימעט ולא שומעים.. ועם המון רעשים אם למישהו יש רעיונות איפה בעיה מסוג זה יכולה להיות .... אשמח מאוד לקבל עזרה.. תודה !
הודעה אחרונה מאת שיקו 123, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי זוג רמקולים 6X9 על המגש מאחורה.. אני מחפש בד שחור\אדום בשביל לחפש אותם.. שמעתי על בד אקסוטי, מה זה? ואיפה אפשר להשיג כזה דבר?
הודעה אחרונה מאת shahar2003, -
עברתי היום בכל הנגריות של אשדוד ואין של 19ממ הכי עווה זה 17ממ . האם זה באמת דבר נדיר כזה? יש סיכוי שיש את זה בהנום סנטר?
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות נגן MP3 לאוטו בסביבות ה- 700 שקל חייב לקרוא צרובים וחייב לקרוא קבצים בכל האיכויות(BIT RATE) המליצו לי על הנגן הזה http://www.tapuz.co.il/tapuzForum/main/Forumofferspage.asp?Id=207 מה דעתכם ? ללכת עליו או לקחת משהו אחר ? תודה מראש על העזרה.
הודעה אחרונה מאת Buga_man, -
כבלי אודיו
מאת orirami- 1 תגובות
- 762 צפיות
שלום לכולם, הכל התחיל כשלפני כשבועיים פרצו לי לרכב וגנבו רדיו דיסק וזוג רמקולים אחוריים. רק עכשיו אני מבין איזה עבודה חאפרית עשו לי בהתקנת המערכת - מי שרוצה את שם המתקינים שיצור איתי קשר בדואר הפרטי. אני רוצה להחליף את כבלי האודיו שרצים ברכב, ברדיו דיסק החדש יש קונקטור לחיבור רמקולים עם כבלים קצרים דקים ופשוטים - האם כדאי להתחבר עם הכבלים לי לכבלים האלה או איכשהו לנסות לייצר קונקטור עם כבלים טובים יותר. תודה, רמי
הודעה אחרונה מאת biv_3, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האוטו הוא פיאט אונו, שנת 94 - אם זה משנה בכלל. כרגע ברכב ישנו סאב 12" פיוניר, 2 רמקולים אובליים של קנווד + טוויטרים עלובים + מגבר שאת שמו לא אציין מפאת בושה(נו טוב, קליפורניה בום - תודות לאחי). הגעתי למסקנה שחסרים לי רמקולים קדמיים ושאני הולך להעיף את הטוויטרים לאלף עזאזל לטובת זוג רמקולים מקדימה, אך כעת נתקל אני בבעיה. בפיאט אונו יש מיקום ל2 רמקולים בדש-בורד, אם כי אני לא רואה שום דבר לקבע שם רמקול בצורה כך שלא יווצרו רעשי לווי. יש למישהו המלצות בנוגע לזוג רמקולים איכותיים ? המלצות בנוגע למיקום הרמקולים ? חוץ מהדש בורד? אני מוכן גם להוציא עוד כמה מאות שקלים(עד 700 שקל) על סט קומפוננט - הצעות ? ושכחתי לציין שההד יוניט הוא רדיו דיסק של קנ…
הודעה אחרונה מאת biv_3, -
- 1 תגובות
- 976 צפיות
http://www.soundstormlab.com/html/AMPLIFIERS.html שלום לכולם!! האם המגבר V420.2 טוב והאם הוא שווה 1000 שח חדש.
הודעה אחרונה מאת Itay, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לקבל חוות דעת על מגבר proton ca-231 בעל הגבר של 75W לכל ערוץ (בעל 2 ערוצים.[/b] אני יכול להשיג אותם ב-150 ש"ח האם שווים את זה? *הדחוף שהיה בכותרת שלך, מיותר!
הודעה אחרונה מאת ערן.מ, -
מצאתי את הקצר
מאת eliad2- 0 תגובות
- 822 צפיות
קצר מטומטם שניגרם ביגלל התקנה לקויה - יש לי מדבר שתי ערוצים מאחורה ומחובר אליו אר סי איי מהרדיו דיסק שמיתפצל ל4 בסוף , אל המגבר מחוברים רק 2 אבל יש 2 משוחררים . אחד מהמשוחררים מיתחכך במתכת של המגבר ועשה רעש של קצר . עכשיו עטפתי את שנייהם באיזולירבאנד...
הודעה אחרונה מאת eliad2, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם כמו שאתם יודעים כבר כמה זמן חיפשתי רמקולים וסאב היום מצאתי את הרמקולים החדשים שלי .. באזוקה 6 על 9 אר אס .. זה 2 way .. רק רציתי להמליץ שאם מישהו רוצה משהו רמה אחת מעל הפיוניר ומעל הקנוודים מניסיון אישי שלי כמובן .. אז מצאתם לכם משהו באיכות תגידו מזל טוב אלוהים ישמור כבר חודש אני בלי מערכת .. עכשיו הגיע הזמן לסאב - ההתלבטות הבאה בין הפיוניר 800 לבין הסרווין600 http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=239
הודעה אחרונה מאת שיקו 123, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב. ברשותי יונדאי קופה חדשה וברכב יש מערכת סטנדרטית הכוללת HD של VDO מדגם 721 + 4 רמקולים שקיבלתי עם הרכב .. הרמקולים מקוריים של יונדאי+ זוג טויטרים. ברצוני להכניס מגבר לכל העסק כדי שבעתיד אוכל להוסיף סאב וופר .. האם שווה ואפשרי להכניס למערכת הזאת מגבר או שצריך לשפר/להחליף מרכיבים מסויימים לפני כן ? בתודה מראש, אבי.
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
morel hybried
מאת basss- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למישהו מהפורם יש את הרמקולים האלו מותקנים באוטו שאני אוכל לשמוע אותם???
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דגם, הספקים, התנגדות וכו'?
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשעה טובה ובתקווה שתהיה מוצלחת הרכבתי את המערכת שלי היום. נשארו עדיין כמה דברים קטנים ומעצבנים שאני מקווה שיפתרו בזמן הקרוב, פלסטיקים רועדים יטופלו באדיבותו הרבה של הפלציב ולגבי הטוויטרים הצווחנים אני מקווה למצוא להם מקום נורמאלי. בקיצור עדיין לא הגעתי אל המנוחה והנחלה... בהזדמנות זו אני רוצה למסור תודה רבה לכל מי שעזר לי ועדיין יעזור בייחוד לאייל, אלדד, רועי וגיא. וגם לאלו שאני לא יודע את שמם שסייעו לי במפגשים להאזין למערכות שלהם ולדעת מה מתאים לי.בקיצור אנשים, יש פה חבר'ה שכדאי מאוד לרחרח אצלהם לפני שקונים משהו,זאת האפשרות היחידה לצאת עם משהו טוב וחף מאינטרסים כאלו ואחרים של מתקינים שמקושרים ליבואן כזה או אחר ומנסים לדחוף לנו את הרכיבים בעלי נתח הרווחי…
חברה בשם PHD
מאת naty- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם מישהו מכיר חברה בשם PHD,ואם כן באיזו רמה הקומפוננטים שלהם? תודה מראש,נתי.
הודעה אחרונה מאת EyalR,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 945 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- FROGIE
- א.ד.מ.
- GREEN.
- zvit
- itaysamurai
- David32
- avizaz
- DareDevil
- Aviv943
- NickName1
- גולדן191
- Camaro 92