Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי יונדאי קופה חדשה וברכב יש מערכת סטנדרטית הכוללת HD של VDO מדגם 721 + 4 רמקולים שקיבלתי עם הרכב .. הרמקולים מקוריים של יונדאי+ זוג טויטרים.

ברצוני להכניס מגבר לכל העסק כדי שבעתיד אוכל להוסיף סאב וופר ..

האם שווה ואפשרי להכניס למערכת הזאת מגבר או שצריך לשפר/להחליף מרכיבים מסויימים לפני כן ?

בתודה מראש, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

בד"כ הרכיבים הקיימים באוטו הם באיכות ירודה נראה לי שגם ביונדאי זה ככה. (אולי אני טועה). אם ברצונך להוסיף מגבר וסאב כנראה שתצטרך להחליף את הרמקולים הקיימים ולהחליף אותם ברמקולים שיתמודדו עם מה שהמגבר יוציא אליהם וגם יספקו לך איכות צליל הרבה יותר טובה.

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

אוקיי אז אם ככה ..

איזה מגבר + 4 רמקולים איכותיים היית ממליץ לי ?

בהמשך גם סאב טוב אבל בינתיים רק את זה ..

התקציב עומד על כ-2500 ש"ח למגבר ורמקולים.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
אוקיי אז אם ככה ..

איזה מגבר + 4 רמקולים איכותיים היית ממליץ לי ?

בהמשך גם סאב טוב אבל בינתיים רק את זה ..

התקציב עומד על כ-2500 ש"ח למגבר ורמקולים.

תקנה קומפוננט מקדימה, אולי אפילו משומש. מגבר וסאב

התציב הזה יכול להספיק לך אם תתפשר, רמקולים מאחורה אתה לא צריך.

פורסם

מגבר... אם דחוף לך ואין לך יותר כסף להשקיע בזה אז נראה לי שלנזאר (1300 שקל)יתאים.

עם סאב פשוט ב-400-500 שקל (חדש) וקומפוננט מקדימה

עזוב עוד רמקולים מאחורה

כי דוגרי זה קופה... שתי דלתות... שני רמקולים =] (קומפוננט קדמי יענו :p)

• תוכן חדש...