Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

morel hybried

basss
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו מהפורם יש את הרמקולים האלו מותקנים באוטו שאני אוכל לשמוע אותם??? :?:

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

לי יש , במידה ואגיע בשבת למפגש אתה מוזמן לשמוע אותם. ד"א לאיזה סגנון מוסיקה את מאזין?

פורסם

deep

האוס

rap

mtv

על איזה מגבר הם עובדים ואיזה הד יוניט יש לך??

כמה עלו לך??

פורסם
deep

האוס

rap

mtv

כמה עלו לך??

המגבר הוא PPI

ההד יוניט רוקפורד 9120

הקומפוננט עלה לי 1800 ש"ח.

פורסם
deep

האוס

rap

mtv

כמה עלו לך??

המגבר הוא PPI

ההד יוניט רוקפורד 9120

יניב תתחדש ובקשר לבעיות עם הטוויטרים-אלה בעיות של "עשירים" דהיינו למי שאין מערכת משובחת גם לא מתחבט בבעיות מהסוג הזה :lol::lol::lol::lol: .

דרך אגב מה ההבדלים בין הדוטק להייבריד(פרט לכסף)????

פורסם

ההבדלים הם בטוויטר, בדוטק מדובר בMT-11 ובהייבריד MT-22 שנשמע טוב יותר. ממברנה מחומרים שונים, בקרוס של ההייבריד יש אפשרויות הנחתה או הגברה של עוצמת הטוויטר ובדוטק אין.

עוד אתה יכול לקרוא כאן:

http://www.morel.co.il/car/system/system.htm

פורסם

אני יכול להעיד על הטוייטר של הדוטק MT-11 שהוא מפשל לעיתים, במקרים של עומס על תדרים גבוהיים לפעמים הוא משחרר דיסטורשנים, ללא קשר להגברה של רדיו דיסק/מגבר. זה קורה אבל במקרים נדירים, כאשר יש רזוננס מיוחד מאוד.

חוץ מזה הטוייטרים מדויקים וחדים, מאוד חדים, אני עובד על אקולייזר של -4 (ALPINE) כאשר התדר המודגש הוא הכי נמוך 10K, ועדיין לפעמים הם צווחים.

המידים נותנים אחלה תמורה למחיר, ממש מצויינים.

הקרוסים - יש מה לשפר. אני משתמש בקרוס חיצוני בנוסף אליהם כי הם לא חותכים את המיד באס מספיק גבוהה.

פורסם

מה כוונתך הם לא חותכים את המידבאס מספיק גבוה?

הוא נחתך ב4KHZ, אתה רוצה יותר גבוה מזה?

כמו כן עם איזה מגבר אתה מגביר אותם? לי אישית היה מחובר לסט מילניום שבו יש את אותו הטוויטר מגבר של 120WX2 ולא היה שום דיסטורשיין. הרבה פעמים אנשים מכוונים את הGAIN גבוה מדי ומכניסים את המגבר לCLIPPING אשר בראש ובראשונה נשמע בטוויטר.

פורסם
deep

האוס

rap

mtv

כמה עלו לך??

המגבר הוא PPI

ההד יוניט רוקפורד 9120

איפה קנית אותם ב 1800???

אתה מגיע חמפגש בשבת???

פורסם

גם לי יש אותם עם הד יוניט של רוקפורד בדיוק אותו דבר כמו של יניב

מגבר שונה... אבל חרא שיוחלף בהקדם האפשרי.

הם עולים 1800 בחנות המפעל בנס ציונה

לך תקנה... אחריות לשנה אפילו 8)

• תוכן חדש...