Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הוא פיאט אונו, שנת 94 - אם זה משנה בכלל.

כרגע ברכב ישנו סאב 12" פיוניר, 2 רמקולים אובליים של קנווד + טוויטרים עלובים + מגבר שאת שמו לא אציין מפאת בושה(נו טוב, קליפורניה בום - תודות לאחי).

הגעתי למסקנה שחסרים לי רמקולים קדמיים ושאני הולך להעיף את הטוויטרים לאלף עזאזל לטובת זוג רמקולים מקדימה, אך כעת נתקל אני בבעיה. בפיאט אונו יש מיקום ל2 רמקולים בדש-בורד, אם כי אני לא רואה שום דבר לקבע שם רמקול בצורה כך שלא יווצרו רעשי לווי.

יש למישהו המלצות בנוגע לזוג רמקולים איכותיים ?

המלצות בנוגע למיקום הרמקולים ? חוץ מהדש בורד?

אני מוכן גם להוציא עוד כמה מאות שקלים(עד 700 שקל) על סט קומפוננט - הצעות ?

ושכחתי לציין שההד יוניט הוא רדיו דיסק של קנווד, 2020 אם אני לא טועה.

המון תודות

דרור.

פורסם

איזה מגבר יש לך של הקליפורניה בום?

הארוכים? או הקטן כמו של פרו סאונד?

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם
איזה מגבר יש לך של הקליפורניה בום?

הארוכים? או הקטן כמו של פרו סאונד?

cl-804

4X200 - masimum power output.

50w/channel RMS continues output.

פורסם

זה באמת בעיה. עצה שלי... תעיף גם את האובליים משום שאם אתה הולך על זוג רמקולים קדמיים איכותיים אז זאובליים שיושבים לך מאחורה אני מניח ימשכו לך את ה"תמונה" אחורנית. זאת אומרת שאתה שתמע את הצלילים כאילו שהם מאים מאחוריך. שאתה נוסע להופעה חיה... כל הרמקולים מקדימה כי ככה זה נשמע הכי טוב וטבעי וכך צריך להיות גם האוטו. אז אחרי שאתה מעיף את האובליים... תחפש קומפוננטס איכותיים לקדימה. אני לא ממש טוב במוצרים של הארץ אז מישהו אחר יכול להציע לך שמות של חברות. בקשר למיקום של המרקולים.. לא תמיד המקום הסטנדרטי הוא הכי טוב. אפשר גם בדלתות וגם איפה שהרגליים (kick pods) והכל תלוי באוטו. המיקום של הטוויטרים משמעותי מאוד (מאוד מאוד) ועם זה צריך לשחק הרבה עד שאתה מרוצה מה"תמונה". אם אין לך בררה.. אז בדאש תשים אותם. אין מה לעשות. ואחרון חביב... 50 אר.אם.אס יספיק לך לקומפוננט ותשמע בסדר אבל אם אתה רוצה קצת יותר מהמערכת שלך כדי לך ללכת על מגבר אחר... ולא קליפורניה בום. רוב החברות המצחיקות האלה נותנים לך נתונים ממש לא נכונים רק כדי שתקנה את המוצרים שלהם. הדרך הכי טובה לבדוק את זה הוא לפי הפיוזים של המגבר. כמה שיותר פיוזים חזקים= אר.אם.אס יותר גבוה. (זה ממש לט ההגדרה הטכנית אבל נחיה עם זה).

וכל זה... היא רק דעתי !!! :twisted::twisted::twisted:

אין מה לעשות...באס זה ההההדדדבברררר

• תוכן חדש...