Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין רמקולים 6*9 והבעיה היא כזאת:

רואים אותם, גונבים אותם.

ואני לא מצליח לחשוב על פתרון.

אבל הנה כמה אופציות:

המגש האחורי - נראה לי פתרון גרוע, כי זה בולט נורא. והבדי הסוואה האלו למיניהם רק מקשים את במצב, הם גורמים לגנב לחשוב שמי יודע מה מתחבא שמה מאחורה.

הדלתות מאחורה - נראה לי הפתרון העדיף מכולם, אבל הבעיה היא לקדוח חור בפח שיתאים לגודל..... אפשרי? כדאי?

להניח את הרמקולים בבגאז' בלי לחבר אותם לכולם - מצד אחד התקנה פשוטה, מצד שני רוב הצליל ייבלע בבגאז', וגם יש סיכוי שהם יעופו יזוזו יירעדו כי הם לא מקובעים לכלום.

תעזרו לי,

אובד עצות.

פורסם
אני רוצה להתקין רמקולים 6*9 והבעיה היא כזאת:

רואים אותם, גונבים אותם.

ואני לא מצליח לחשוב על פתרון.

אבל הנה כמה אופציות:

המגש האחורי - נראה לי פתרון גרוע, כי זה בולט נורא. והבדי הסוואה האלו למיניהם רק מקשים את במצב, הם גורמים לגנב לחשוב שמי יודע מה מתחבא שמה מאחורה.

הדלתות מאחורה - נראה לי הפתרון העדיף מכולם, אבל הבעיה היא לקדוח חור בפח שיתאים לגודל..... אפשרי? כדאי?

להניח את הרמקולים בבגאז' בלי לחבר אותם לכולם - מצד אחד התקנה פשוטה, מצד שני רוב הצליל ייבלע בבגאז', וגם יש סיכוי שהם יעופו יזוזו יירעדו כי הם לא מקובעים לכלום.

תעזרו לי,

אובד עצות.

שים אותם על המדף האחורי ותכסה אותם עם בד אקוסטי.

פורסם

או שמקסימום תשים אותם על המגש ואל תכסה....

לא שמעתי על הרבה מקרים שפרצו לאוטו בשביל רמקולים 6X9

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

שים את הרמקולים על המגש מאחורה כי אין לך ברירה הם גדולים.

אם אתה לא רוצה שיגנבו אותם תקנה כלב רוטווילר אחרת אתה יכול רק להתפלל

פורסם

אף אחד לא יפרוץ לך לאוטו בשביל רמקולים..

איזה רמקולים יש לך? יותר חשוב שתדאג לפאנל של הרדיו שלך. :wink: ..

רנו מגאן קופה 1600 16V

FORD FIESTA SI 16V

פורסם

תתקין אותם על המגש האחורי, ותשיג כיסויי רמקול של חברה מעפה....כזאת שאף אחד לא מכיר כסה אותם...והריי לך זאב בעור כבש,

פורסם

הנה מה שאני עשיתי ברכב הקודם שלי:

:idea:

תרכיב את הרמקולים מתחת למגש לא מעל, ואז תכסה את המגש עם בד אקוסטי שחור.

את הרמקולים לא יראו ואין גם בליטה.

:D

אבל.. למרבה הצער את הרמקולים לא גנבו..

גנבו את כל האוטו :evil::x:cry:

מזדה LANTIS F

שנת 98

פורסם

תמיד יש גנבים ועד שזה לא קורה לך אז את יכול להרשות לעצמך להגיד שלי לא (?) יגנבו. למה לקחת את הסיכון?

א) תעשה מה שהציעו עם הבד השחור.

ב) תכהה את החלונות וככה גם אנשים שעוברים לא יראו מה הולך לך שם בתוך האוטו (גם נראה טוב במכוניות מסויימות).

או... הכי מומלץ

ג) תמכור את ה6*9 ותקנה זוג קומפוננט טובים שישמעו פי 1000 יותר טוב מקדימה...

אין מה לעשות...באס זה ההההדדדבברררר

פורסם

אני ראיתי באוטודיפו תיבות מוכנות לרמקול 6x9 אתה יכול לשים אותם על המגש ובלילה להוריד אותם פנימה לבגאז' ,וכן הרמקולים האלא על מגש של רכב עם 5 דלתות זה פשוט עבודה הכי קלה לגנבים ויש המון מקרים אני מכיר אישית כמה חברה שנפגעו מזה .

ושוב תמיד יש את המשפט שאמרו כבר אלף פעם בפורום הזה שאין צורך ברמקולים אחוריים ובטח שלא בגודל הזה, אני הייתי במקומך מקשיב לחברה כאן שדי מבינים בעסק, בלשון המעטה.

פורסם

שמע,אין פתרון לקטע של גניבות אלא לשכור שני מאבטחים שישמרו על האוטו 24 שעות ביממה. או לרתך את כל החלקים לאוטו (ממש לא..).

המלצה שלי זה פשוט לבטח את כל רכיבי המערכת ולקוות לטוב.

יש מצבים שגנב ינסה לשלוף לך חלק מסויים ורק מהעצבים שהוא יקבל על זה שקשה לשלוף את החלק הוא סתם יעשה לך נזקים ברכב וזה הכי מבאס בעולם (מנסיון,פרצו לי את הרכב, וכנראה כשהגנב לא מצא את הפאנל של המערכת הוא תלש לי את הדיבורית עם חלק מהדש בורד ותלש לי גם משענת יד אינטגרלית של הנהג סתם בשביל לעשות נזק. הרכב היה בדיוק חודש על הכביש כשזה קרה אז תבין כמה זה מעצבן).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...