פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
גם חסך לי את ההתלבטות בקשר לחוט ישיר מהמצבר עכשיו אני מחכה שאבא שלי יחזור אמרתי לו להביא לי גם ייגרמייסטר ובנדיקטין איך משנים את התדרים בדגם הזה דרך אגב? אייל אתה המלצת לי.
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 0 תגובות
- 768 צפיות
חברות התקליטים החלו להלחם בעניין שיכפול audio cd ,מצ"ב לינק עפ פרטים נוספים באדיבות דוחף_לויתן מפורום אודיו וקולנוע ביתי בתפוז http://zefet.topcities.com/audiocd/
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קניתי רמקולים קידמיים חדשים לאחר שלא היה לי שום רמקול מקדימה ואני צריך לחבר את החוטים ל-HU איך אני עושה את זה...? והאם חיבור לא נכון של החוטים יכול לגרום לשריפה או משהו? (אם אני יעשה ניסוי שלא יצליח) תודה... דודי.
הודעה אחרונה מאת SaCKeR, -
- 1 תגובות
- 833 צפיות
היי יש לי את הרמרקולים האלה: http://www.kenwoodusa.com/product/product.jsp?productId=100 הרמקולים שכבו קצת באוטו (לא מחוברים) וכשהסתכלתי עליהם בפעם האחרונה ראיתי שהבועה באמצע הרמקול, איפש שמופיע הסמל של KENWOOD נמערכה פנימה קצת ואי אפשר להוצאי את זה. האם זה פוגע ברמקול? מה אפשר לעשות?
הודעה אחרונה מאת mike, -
רוצה לקנות MDF
מאת DaviX- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן חברה, אני מעוניין לקנות ממש טיפה MDF כדי להגביה את הרמקולים לדלתות הקידמיות (כרגע הם חוסמים את החלונות.) למישהו יש הצעה למקום טוב?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
סאב שמשתמש (ככה נראה) בארבעה "מנועים" כדי להזיז ממברנה אחת... עם כל הכבוד לאב הטיפוס שבתמונה, שאין לי אגב מושג מי ייצר אותו, זה נראה ממש חסר פרופורציות.
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם יש הבדל בשמיעה בין 2 רמקולים ל 4 רמקולים? ז"א האם שאני שם 4 רמקולים אז כל רמקול יכול להשמיע צליל שונה, או שהקדימי הימיני והאחורי וימני משמיעים אותו דבר ? וכנ"ל לגבי הצד השאמלי.
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי במזל טוב המצבר בגולף שבק חיים השבוע וההד יוניט התאפס. לצערי עברתי דירה ואני לא מוצא את הספר של המערכת איך לע..זל אני משנה את התחנות ברדיו מאמריקאי לארופאי תודה רבה שי
הודעה אחרונה מאת Shays, -
מערכת שמע במזדה 6 1 2
מאת big_foot- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני מעוניין לשפר את המערכת במזדה 6 מערכת השמע במזדה 6 אינה איכותית במיוחד אך אני מעוניין לשפר אותה ככל הניתן ללא שינוים ברכת ! רמקולים - במקום הרמקולים הקיימים - בדלתות לא במגש מאחור . אם יש צורך במגבר אפשרי למי שיש ניסיון ברכב המדובר - מזדה 6 (ליסינג לכן לא יכול לשנות יותר מידי) מחירים ושיפורים (לא סאב) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 2 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
מה זה SPL ו-SQ ???? אני יודע שלכמה זה נשמע מצחיק אבל אני חדש בנושא באודיו לרכב ואני רוצה ללמוד.. תודה מראש לעונים.... (שמעתי שיש תחרויות כאלה.. מה הקשר?!) הא ועוד משהו... מה זה MDF???
הודעה אחרונה מאת BMW, -
פיוניר 1550
מאת Jeka- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום ...כמו שבטח שמתם לב אני מחפש רדיו דיסק..בעיקר פיוניר,איך לדעתכם הדגם הזה? ואם שווה לרכושו תמורת 500 ש"ח? תודה....אבקש לענות הפעם .
הודעה אחרונה מאת danny24, -
- 1 תגובות
- 892 צפיות
טוב, אני לא ישקר, אני מחפש את המקום הכי זול באיזור המרכז.... רמקולים 240w פיונר או קנוד כמו שאמרתי ומגבר שאין לי מושג איזה. תמליצו לי בבקשה על משהו שאני ישמע סבבה ב-106 שלי.. מגבר יכול להיות גם יד שניה... משה, שאין לו מושג...
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
הד יוניט מוסרי???
מאת מתי- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למי שזוכר ולמי שלא זוכר (בעצם למה לזכור?) יש לי את ה JVC 895 ההוא עם ה mp3. אתמול צרבתי את הטרק Who the fuck is Alice, והיום כשהכנסתי את הדיסק למכשיר, מה הוא מראה לי בדיספליי? WHO THE F... IS ALICE מי פיתח את תוכנת ה mp3 בבמכשיר הזה? ש"ס?
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברשותי מגבר של ATM עם ארבע יציאות 560 WATT MAX. חשבתי על אפשרות של חיבור סאב למגבר הזה, אבל אני ממש לא יודע אם הוא מספיק חזק כדי "לדחוף" סאב. אם מישהו מכיר את המגבר ויודע אם הוא מספיק חזק כדי לחבר אליו סאב, ואם כן אז איזה?? הבחור שקניתי ממנו את המגבר אמר שהוא היה מחבר אליו סאב של CERWIN VEGA, אני לא זוכר איזו עוצמה... בתודה מראש, נ.ב אין לי כרגע אפשרות לקנות גם מגבר חדש בנוסף לסאב, אז למי שחשב להציע לי לקנות את שתיהם - זה לא אפשרי..
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 2 תגובות
- 997 צפיות
חברה אני צריך עזרה אני צריך קישורים לאתרים שמציגים בניות של מערכות אני מדבר על בניות רגילות פשוטות ולא אל בניות עם עיצובי פיבר וכו.. תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת oron70, -
- 1 תגובות
- 989 צפיות
ברשותי מאזדה 6 2003 חדשה שכמובן הגיעה עם המערכת המקורית.. אני יודע שטחנו את הנושא 100 פעם לגבי ה-6 אבל דבר אחד לא הבנתי.. שאני מגביר את הווליום ממש גבוהה אז נדמה כאילו חלקי הדלת מקרקשים.. האם זה בגלל הרמקול המקורי הגרוע או בגלל בעיית איטום בדלת?? אם אני יחליף לרמקול טוב-זה יעלם?
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 13 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
ניתקלתי המון במושג הזה בזמן האחרון.. מישהו מוכן לתת לי הסבר? תודה!!
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. הרכב של אחי עבר תאונה מאחור. היו שם פיוניר 6X9 360W , מקוריים. במבט חיצוני- לא קרה להם כלום. כשלוחצים על המיברנה,ישנם רעשי חיכוך, כתוצאה מזכוכיות שנכנסו פנימה,או "גרגירי" זכוכית (החלון האחורי התפוצף,הרמקולים יצאו מהמקום,וכך גם הגריל,בגלל זה נכנס לשם זכוכיות). שאלתי - מה אפשר לעשות ע"מ להומיא משם את הגרגירים האלו? (ישנם רעשי "פרר ,פרר" שהרמקול עובד...). יש למישהו רעיון להציל את הרמקולים?
הודעה אחרונה מאת talhaim2, -
- 2 תגובות
- 870 צפיות
כיום יש רדיו דיסק לא רע של JVC ורמקולים מקדימה (מקוריים לא יודע מה החברה) ו 6*9 מאחור (פיוניר). במחסן יש מגבר ישן של פיוניר משהו כמו 55*2 (נקנה בשנת 94 בגרמניה, לא זוכר כרגע דגם). כשאני שומע אצלו הקדמיים ממש לא תורמים כלום. חשבתי לחבר את הקדמיים למגבר. מה אתם אומרים? האם מומלץ פשוט לשים קומפוננט מקדימה ולנסות להניע אותם עם ה HU או עם המגבר? האם להניע קומפוננטות צריך מגבר רציני??? המגבלות הם מגבלות תקציב. עד כ- 200$ (מחיר קומפוננטות בדיוטי). תודה מראש, שח
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי רמקול 6X9 3WAY והטווטרים יצאו מהמקום, כאילו הדבק לא החזיק מעמד. עכשיו הדבקתי אותם עם דבק מגע חזרה, האם זה יחזיק ?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי בבית מערכת סטריאו ויש גם בחדר טלויזיה אז אמרו לי שיש אפשרות לשמוע תקול של הטלויזיה דרך הרמקולים של המערכת אתם יודעים איך לעשות את זה??
הודעה אחרונה מאת aortal19, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האריזה נחמדה, יש גימיקים אבל האם הסאב נותן באס שמרעיד את האוטו או את הברגים הרופפים שלו? הקיצור, סאב ששוה 400 שקל?
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 0 תגובות
- 844 צפיות
סוף סוף היישר מארה"ב...jvc kd-lh2000 אבל יש בעיה קטנה....עכשיו נשאר רק לקנות אוטו ולהתקין...
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
- 2 תגובות
- 886 צפיות
יש לי צאנגר של פיוניר ואני לא מצליח למצוא באתר שלהם את הדגם הזה משהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו ? תודה לעוזרים ?
הודעה אחרונה מאת YUVAL B, -
- 1 תגובות
- 853 צפיות
יש לי שאלה ברשותי HU של KENWOOD בהספק 50X4 וכמו כן רמקולים 6X9 של פיוניר 330W חיברתי אותם כרגע (ישירות, ללא מגבר) ואני שומע ממש חלש, ז"א הצלילים עלומים כאלו. כאשר אני עושה פייד (מעביר מצד לצד) רק אז אני מרגיש את הרמקולים באמת עובדים כמו שצריך. מה הבעיה? למה אני לא שומע כששתיהם פועלים? תודה על כל עזרה.
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
התמונות לקוחות מסאונד דומיין, וצולמו בתערוכת CES. מקורי, זה בטוח.
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סבא טס לחו"ל ושמעתי שיש בדיוטי איזה סאב של קנווד ב 75 דולר, מישהו יודע עד כמה שווה להביא אותו? ואיזה מוצרי אודיו טובים באמת יש שם ששווה להביא? (קומפננט מגברים סאב וראש קורא MP)
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם!!!!!! אני צריך עזרה חבר שלי רכש מהדיוטי פרי סאב של קנווד 700 וואט 12 אינטצ'. הדגם הוא KFC-W3005 רציתי לדעת מה המידות הרצויות לסאב , ואיזה סוג תיבה ממליץ היצרן (סגורה , פתוחה). כל טיפ לגביי הבניה יתקבל בברכה. תודה מראש לכל העוזרים.
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה דעתכם על המכשיר??? pioneer premier deh-750mp אני רוצה לקנות אותו. הציעו לי אותו חדש ב-2400, האם זה מחיר טוב?
הודעה אחרונה מאת אופיר, -
- 2 תגובות
- 891 צפיות
http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/auto_part/product.asp?pf_id=VB004203&group_id=912&super_dept_id= מה דעתכם עליו?שווה או שזה זבל סיני?
הודעה אחרונה מאת Neo,