Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!!!!

אני צריך עזרה חבר שלי רכש מהדיוטי פרי סאב של קנווד 700 וואט 12 אינטצ'.

הדגם הוא KFC-W3005

רציתי לדעת מה המידות הרצויות לסאב , ואיזה סוג תיבה ממליץ היצרן (סגורה , פתוחה).

כל טיפ לגביי הבניה יתקבל בברכה.

תודה מראש לכל העוזרים. :wink:

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

פורסם

האם החבר שלך לא קיבל מן דף עם הסאב ובו תיבות מומלצות?

בכל מקרה, חיפשתי באינטרנט 20 דקות תיבות מומלצות לסאב הזה,בעיקרון סאונד דומיין המליצו על תיבה של 42 ליטר, אבל לא רשמו אם היא פתוחה או סגורה, ולא ייתכן שהנפח זהה לשתי התיבות. אתר אחר המליץ לשים את הסאב הזה בתיבה סגורה של 35 ליטר, אבל אחרי שהזנתי את הפרמטרים של הסאב לתוכנה כבר לא ידעתי מה מומלץ, שכן התוכנה ממליצה על תיבה הרבה יותר גדולה, כאשר תיבה קטנה מדי עלולה להישמע לא להיט.

לפחות ניסיתי...

פורסם

גם אני ניסיתי לשים את הנתונים בתוכנה אבל יצא משהו מטורף, הסאב לא נראה טוב בתיבה אטומה.

קח קישור של בחור שביקש תכנון תיבות שונות לסאב הזה:

http://www.carsound.com/cgi-bin/ubbcgi/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=1;t=018152

• תוכן חדש...