Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזה בעצם subsonic filter ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתקלתי המון במושג הזה בזמן האחרון..

מישהו מוכן לתת לי הסבר?

תודה!! :lol:

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

פורסם

סבסוניק פילטר זה בעצם פילטר HIGH PASS בדרך כלל ברמה של 24DB.

בתיבות פתוחות יש תדר שאליו מכוון הפורט, כל תדר שמגיע לסאב נמוך מהתדר שאליו כוון הפורט יכול להזיק לו. בשל כך יש לנו פילטר סבסוניק שמצוי בדרך כלל במגבר מונובלוק, על מנת לחתוך את אותם תדרים שעלולים להזיק לסאב.

פורסם

אם אין לי את האפשרות לפילטר הזה במגבר

אני יכול לקנות פילטר כזה בניפרד?

פורסם

זה מיתקשר לשאלה הקודמת על הסאב בתרד ההוא על הסאב של קנווד..

אז ככה

בקשר לגודל התיבה

הקישור שנתתנ לי בודק 3 אפשרויות

תיבה אטומה-(לא ממולץ לדעתו)

2 סוגי פתוחה..

1 מכוונת ל-spl

2 מכוונת ל sq

עכשיו הם נתנו נתונים רק של נפח התיבה מידות הפיר והתדר הממולץ לכל אחת מהאפשרויות.

יתרה מכך הם ציינו שבתיבה של ה spl מומלץ להישתמש ב subsonic filter , ומכאן השלה שלי.

אגב הסאב להזכירכם הוא KFC-W3005 של קנווד.

אהההה ושכחתי בקשר למגבר הוא 200*4

אהההה אייל תודה כבר אמרתי?

פורסם

קודם כל לדעתי תלך על התיבה שמכוונת לSQ, אני אנסה לראות ולתכנן לך אחרת כי לעיתים LAKERSFAN1 (הבחור שהמליץ שם על התיבות) קצת מגזים בחישובים שלו ולא לוקח בחשבון שלפעמים צריך ואפשר לקצץ פה ושם.

המגבר שלך הוא לא 2X200, אין יותר מדי מגברים כאלו ואלו שיש מאוד יקרים.

פורסם

בתחילת השאלה הבחור טוען כי הסאב נותן 175 וואט לפיו נתוני יצרן..

אך הוא יכול ל ספק לו רק 150 ולכן התכנון בא בהתאם..

אצלי אני כן יכול לספק 170,

אגב כן יש לי תכנון ב

manual של הסאב.. איכפת לך אם אני יעלה את זה לפה ותתן חוות דעת ותעזור לי קצת בהסברים?

ולפי מיטב ידעתי המגבר הוא 4 *200 (לא זוכר חברה , כי זה לא שלי , אם זה עקרוני ניבדוק).

תודה!!

פורסם

על 25 וואט לא ניפול.

תראה בינתיים מניסיוני, תמיד שאדם בא כאן וכתב שיש לו מגבר 4X200 דובר במגבר מפירמה לא ידועה שבפועל לא עובר את ה4X50W.

תגיד איזה מגבר זה ונוכל לדעת טוב יותר. 4X200 הוא לא יהיה אלא אם כן שילמת עליו כמה אלפי שקלים טובים.

תעלה את הMANUAL בכיף למה שיהיה לי אכפת?! להפך.

לא הצלחתי לתכנן תיבה טובה יותר, אישית אני גם לא אוהב את התיבה שהבחור שם תכנן אבל כנראה שזו הברירה הטובה ביותר.

פורסם

תגיד אייל יש סיבה מדוע הבחור ביקש תיבות שונות מאלו המוצעות לו במדריך??

אהה ניזכרתי..הם גם הוסיפו נוסחה אח"כ ביחידות מטר.

w*d*h

----------

0.0283

מן הסתם גובה כפול רוחב כפול עומק לחלק ב 0.0283

היה שם גם מושג שלא הבנתי ואני אשמח לקבל הבהרה עליו

[cu*ft]

אייל אשמח אם תפשט לי את כל המידות וכן תתעזור לי בפרטים חשובים כמו חומרי בידוד , מרחק הרמקול מהדופן, ופרטים חשובים שעליי לדעת.

kfc w3005.GIF

פורסם

CUFT זה פיט מרובע, כנס להודעה דביקה של הקישורים בראש הפורום, יש שם ממיר מידות כך שתוכל לדעת כמה ליטרים זה.

אני לא יודע למה הבחור ביקש מידות שונות, מה שכן ההמלצות שבמדריך לא נראות הכי טוב בתוכנה.

למרות זאת נראה לי שעם תיבה פתוחה אתה תסתבך. תשים את הסאב בתיבה אטומה הכי גדולה שאתה יכול, מבחינת SQ טהור הוא אולי לא ישמע הכי טוב שאפשר אבל הוא פשוט לא בנוי לזה ויכול מאוד להיות שהוא יספק אותך גם בתיבה שלא מיועדת לגמרי לSQ (המינימום זה 1.5CUFT ועדיף שיותר).

פורסם

אייל אולי יש מצב לאיזה פרוייקט ...

על הכסף נדבר..

אבל יכול להיות נחמד לא?

פורסם

האמת היא שאבא של הבחור הוא נגר!!!!!

זאת לא הבעיה..

אם רק תוכל לתת לי מידות ל sq

אני מאוד מאוד מאוד ישמח!!!!!!!!!!!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...