פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אתמול בערב אני נוסע עם וולים די חזק פתאום היה ריח של שרוף לא הבנתי מאיפה זה מגיע עד ששמתי לב שהטוויטר ליד הנהג מעוות טיפה כשנגעתי בו הוא היה רותח , הם פשוט מחוברים לטייפ ולא למגבר ואין לי מושג מה הסיבה לכך, אולי לכם יש הסבר הגיוני?
הודעה אחרונה מאת f40, -
אמנם הסטרוקר של סרווין וגה מסתובב כבר כמה שנים טובות בשוק "והרבה" שמעו אותו בארץ, אבל דבר אחד אף פעם לא הבנתי : הסתכלתי על החתך של הסאב, ומה הקשר של המוט המוזר הזה במרכז של הקונוס? תודה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
העיקר חברה מוכרת לא המוזרות של NETACTION. תודה
הודעה אחרונה מאת #יניב#, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברה אני צריך עזרה דחוף אחותי טסה לחוץ לארץ ואמרתי לה לקנות לי רמקולים. מדובר ב6.5 כתבתי אימייל לקרוב משפחה אליו היא טסה והוא ענה לי שיש רק את הרמקולים הבאים: JBL GTO 6.0mk 83$ JBL GTO65.0CM 77$ DLS MATADOR 6/5 74$ חיפשתי באתרים של החברות הנל ולא מצאתי את הדגמים האלו. אם מישהו מכיר את הדגמים האלו, ממליץ, או כל מידע יתקבל בברכה. בבקשה תעזרו לי זה דחוף לכמה השעות הקרובות! דני.
הודעה אחרונה מאת danny, -
- 2 תגובות
- 974 צפיות
אהלן לכולם.... אני מעוניין לרכוש קומפוננט איכותי 5.25 אינץ'. על מה אתם ממליצים? אני שומע את כל סוגי המוסיקה חוץ מנגיד.....קלאסית....בעיקר פופ האוס וקצת רוק. לפני היו לי MB QUART סדרה Q שהיו מעולים אך היו 6 וחצי אינץ' לצערי נאלצתי למכור אותם... תודה מראש אייל
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאחר שפירקתי את הרמקולים מהמגש האחורי עכשיו המערכת שלי עובדת רק עם הקומפוננט הקדמיים (מורל היבריד) חשבתי לשים בדלתות האחוריות זוג נוסף של הייבריד. מה דעתכם? השמיעה תשתפר? תהיה אותו דבר?
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה העלות הכדאית לקנות מגבר של ג'נסן 500 משומש?
הודעה אחרונה מאת רועי GOLF, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הסאב הוא קנווד kfc-w3000 450w ואם אפשר גם על סוג העץ שעדיף להשתמש, ומה צריך להיות בתוך התיבה עצמה. תודה לכל העונים.
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש רדיו דיסק או רדיו דיסק עם MP3 (עוד לא החלטתי) , ואיזה שני רמקולים עד 1000 שקל , חשוב לי שישמעו רדיו באיכות גבוהה , וכמובן גם את הדיסק , מישהו מוכן להסביר לי איזה טכנולוגיות יש היום בשוק , ואיזה רמקולים כדאי , אני לא מאלה שרוצים להעיר את כל השכונה עם האוטו , אבל חשוב לי שכששומעים גם לא חזק ישמעו באיכות די טובה . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת חביתה ברוורס, -
אני יודעה שלכל סאב יש נפח תיבה משלו. איך אני יכול לדעת את הנתון הזה?
הודעה אחרונה מאת f40, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
VDO CD 721 http://www2.vdo.com/vdo/end_consumer/ec_product&fza=&ID=24.aspx
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. אני צריך את עזרתכם בבחירת סאב. המערכת שלי מורכבת מ - 1. מגבר של lightning audio 300.4 2. HU MP3 JVC 3. קומפוננט - MB Quart PSD 4 מקדימה. 3. רמקולים 6X9 של pioneer מאחורה. הבעיה שהקומפוננט כמעט ולא מספק מידבס, אני חייב לחתוך אותם ב ~250-300 HZ, כי אחרת הם מתחילים להשמיע רעש מן הדיונים בפורום הבנתי שיש סאבים שמפיקים גם מידבס. הסאב יחובר למגבר, שאמור להוציא כ 150 Watt RMS. האם קיימים סאבים כאלה, מה הם הדגמים שמתאימים למערכת שלי האם הסאב יפתור לי את הבעיה של המידבאס האם כדי לנסות לאטום את בית הרמקול עם חומר כלשהו תודה רבה על העזרתכם
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין להתקין קומפוננט 6.5 מקדימה האם זה יתאים? בחלק מן האתרים שקראתי כתוב 4 אינצ' חלק כותבים 5 אינצ' ופה בפורום כתוב 6.5 אינצ' שזה מה שאני רוצה לשים, השאלה היא האם על מנת להרכיב את ה 6.5 אני צריך לבצע חיתוכים או התאמות או שפשוט מוציאים את מה שיש מחליפים וזהו? תודה
הודעה אחרונה מאת twhyman, -
- 2 תגובות
- 982 צפיות
שלום החלטתי לקנות jvc 707 ורציתי לדעת איפה אפשר להשיג אותו במחיר טוב עם עדיפות לקניה דרך האינטרנט (למרות שחיפשתי ולא מצאתי). המלצות וביקרות יתקבלו בברכה.
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עבר טוב לכולם , היום הותקן ברכבי תודות רבות לעזרתו של איציק נ. 2 רמקולים לייטינינג אודיו 120 W , הרמקולים ממש מצויינים. הרמקולים הותקנו בדלתות של הראלי . שומעים נהדר מאחורה ומקדימה , אולם שהבאס טיפה חזק , ישנם רעשים של פלסטיק כנראה מהפלסטיקה בדלת , איך אפשר לפטור את הבעיה של הרעש. תודה , לירן.
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי pioneer מדגם 450MP, הרכב המדובר הינו בעל חלל קטן - מושבים קדמיים בלבד, אטום וסגור (טוב נו, עם חלונות כמובן), בנוסף ישנם שני רמקולים pearless 4.5 אינצ' כמדומני...בשתי הדלתות וזהו. חשבתי לשדרג, הווה אומר - מגבר, סאב ועוד שני טוויטרים... אני לא מתכוון להשקיע בזה הרבה כסף, זו לא מכונת ריקודים אלא הנאה בלבד. השאלה שלי אליכם היא לעזור לי במה בדיוק אני צריך ? בסדר גודל כזה, אני צריך מגבר עם ערוץ אחד או יותר ? אין לי פשוט מושג אם הסאב ידרוש יציאה נפרדת או לא...מה לגבי הרמקולים ? לחבר למגבר או שאין צורך במגבר בכלל ? תעזרו לי בבקשה כולל באופי החיווט... תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת אריק2, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איך הם? למישהו יש נסיון איתם? אלה: http://www.autosound.no/LightningAudio/Hoytalere/S1_62C.HTM
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה שאלות: 1. יש למישהו אולי השערת מחיר כמה עולים זוג פאנלים לדלתות קדמיות של קנגו? 2. איך אני מפרק את זה? אני רוצה להכניס שם רמקולים 6.5, יש מקום במבט מבחוץ אבל ניסיתי לפרק ואני חושב שזה מודבק עם דבק??? יכול להיות? אם כן, הדבק לא יהרס ברגע שאני אוציא את הפנלים?
הודעה אחרונה מאת liran, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רק צריך להרכיב טייפ ודיבורית (ידיים שמאליות מה לעשות)ומחפש מקום עם שירות ומחירים נורמליים
הודעה אחרונה מאת koka, -
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אמרו לי שכדאי לי לשים חוטי זהב לרמקולים במקום החוטי נחושת הדקים הרגילים שיש לי. זה באמת משפר משהו ?
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רמקולים 6X9 של KENWOOD KFC-6979 240 W http://www.electronicexpress.com/product?prod_id=4342 + מגבר של קונקורד 2CH 500W כמה אני יכול לדרוש על זה ? תודה...
הודעה אחרונה מאת dimax, -
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
רכשתי לא מזמן את המכשיר. נתקלתי בבעיה מעצבנת מאוד... ידוע לי שיש לצרוב את המדיות במהירות של X12 ולא יותר וכך אני עושה. הבעיה היא שכשאני שומע MP3 יש לפעמים קפיצות, הקפיצה נשמעת שונה לחלוטין מקפיצה של דיסק שרוט ולפעמים השיר רץ כמה שניות קדימה או אחורה. יש לציין שהקפיצות לא קשורות בכלל לתזוזה של המכשיר. שי
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היא מתפעלת מהמתנה החדשה ! בהחלט צריך ללמד את הילדים שלנו מזה באסים נורמלים בגיל מוקדם...
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 0 תגובות
- 822 צפיות
מגבר 5 ערוצים אם מישהו מכיר אותו אני אשמח לקבל חוות דעת תודה בכל אופן....
הודעה אחרונה מאת audi_tt, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניין להתקין קומפוננט קידמי, הנתונים הם: מחיר 800 ש"ח (אבל עדיף פחות...) בקשר לגודל, אין לי מושג (הרכב הוא פיאט בראבה), לפי מה שראיתי דרך הרשת זה נראה רמקול אובלי קטן, ניחוש ממש פרוע שלי הוא שזה 5X3 (יש דבר כזה?), אפשר להתקין על זה רמקול עגול? החוק הוא, בלי חיתוכים ובלי להרוס פלסטיקים או מתכות. אה כן, המוסיקה שאני שומע היא ראפ, R&B, היפ הופ. טוב נו הבנתם אותי... תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת מתי, -
כפתור תקוע בפנאל
מאת DJO- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, בפנאל באלפא שלנו אחד הכפתורים (של ה ATT) עושה בעיות, הוא נלחץ פנימה, כך שאי אפשר ללחוץ עליו.. רק שמוציאים את הפנל ומשחקים איתו או עם סכין כזה שולפים אותו הוא יוצא.. עד שאתה לוחץ עליו שוב רעיונות? תודה.
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רציתי לדעת מה הרעיון בפונקצייה הזאת, גיליתי אותה אתמול ומאז השארתי אותה ובמקביל הנמכתי קצת את הווליום. הפונקצייה הזאת רק באה כדי לשמוע עוד יותר חזק?
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 5 תגובות
- 874 צפיות
תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת SnOrK, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מאוד נחמד! היה ביריד שבוע שעבר. ראו קישור. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=207&msgid=18213467
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
חוות עת על מגבר
מאת naty- 3 תגובות
- 884 צפיות
רכשתי את המגבר הנ"ל-lightning audio 300.4 4 יציאות,900 וואט. מישהו מכיר מניסיון איך הוא? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת fastgt,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 306 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- EliC25
- פאביה
- Aviady001
- הדיין
- BRAVO_SX
- carsgo
- Avia
- אורי מ.
- Shay Shd Dave
- sperial
- yoav911gt2
- benny62