Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני צריך את עזרתכם בבחירת סאב.

המערכת שלי מורכבת מ -

1. מגבר של lightning audio 300.4

2. HU MP3 JVC

3. קומפוננט - MB Quart PSD 4 מקדימה.

3. רמקולים 6X9 של pioneer מאחורה.

הבעיה שהקומפוננט כמעט ולא מספק מידבס, אני חייב לחתוך אותם ב ~250-300 HZ, כי אחרת הם מתחילים להשמיע רעש :?

מן הדיונים בפורום הבנתי שיש סאבים שמפיקים גם מידבס. הסאב יחובר למגבר, שאמור להוציא כ 150 Watt RMS.

האם קיימים סאבים כאלה, מה הם הדגמים שמתאימים למערכת שלי :?:

האם הסאב יפתור לי את הבעיה של המידבאס :?:

האם כדי לנסות לאטום את בית הרמקול עם חומר כלשהו :?:

תודה רבה על העזרתכם :!:

פורסם
שלום.

אני צריך את עזרתכם בבחירת סאב.

המערכת שלי מורכבת מ -

1. מגבר של lightning audio 300.4

2. HU MP3 JVC

3. קומפוננט - MB Quart PSD 4 מקדימה.

3. רמקולים 6X9 של pioneer מאחורה.

הבעיה שהקומפוננט כמעט ולא מספק מידבס, אני חייב לחתוך אותם ב ~230-300 HZ, כי אחרת הם מתחילים להשמיע רעש :?

מן הדיונים בפורום הבנתי שיש סאבים שמפיקים גם מידבס. הסאב יחובר למגבר, שאמור להוציא כ 150 Watt RMS.

האם קיימים סאבים כאלה, מה הם הדגמים שמתאימים למערכת שלי :?:

האם הסאב יפתור לי את הבעיה של המידבאס :?:

האם כדי לנסות לעטום את בית הרמקול עם חומר כלשהו :?:

תודה רבה על העזרתכם :!:

לפני שאני מתייחס לנושא אני רק רוצה לבדוק שאנחנו מדברים על אותו הדבר ...

אתה מתכוון למידבאסים ששמים בדלת או בקיקפאנלים או לסאבים בתא מטען ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

סאב שישב בתא המטען לא רלוונטי לצרכייך. גם אם תמצא (ולא חסר) דרייבר מתאים שיכול לנגן עד איזור ה 250HZ , הוא יימשוך את הבמה אחורה וגם ישמע כמגיע מתא המטען במקום להשתלב במוזיקה.

תוכל למקם בתא המטען סאב שיינגן עד איזור ה 100HZ וכן לשלב מקדימה זוג רמקולים 6.5" אשר יישמשו כמיד באסים ויינגנו 80-250HZ.

במידה ואין לך מקום בדלתות תוכל למקם את הדרייברים בקיק פאנלים (מה שרק יעזור לתגובת המיד באס שלהם) רק קח בחשבון גם את עלות בניית הקיקים.

Leon Cupra 2009

פורסם

הבעיה היא בגודל של המידים שלך. 4" לא יכול לספק מידבאס טוב.

כמו שפוקו אמר מה שאתה צריך זה מידבאס 6.5" בנוסף, שימוקם בדלת. השאלה הנשאלת היא היכן ממוקמים הרמקולים שלך עכשיו ואם אתה יכול להוסיף מידבאס בדלת. אם לא אז תצטרך לעשות בניות ל4" (שמומלצות בכל מקרה).

בכל אופן אם פוקו לא מכר עדיין, יש לו את המידבאס של הQSD (הסדרה הכי גבוהה של MBQ) למכירה, יכול להתאים לך מצויין.

פורסם

redroze - האמת חשבתי על הסאב בתא המטען, אבל עכשיו, אחרי התגובה של-poko אני מבין שהסאב מאחורה לא יפתור את הבעיה לבד.

בכל זאת, אולי כדי לנסות לאטום את בית הרמקול של המיד :?:

ובכל מקרה אני צריך לקנות סאב, אז איזה סאב תמליצו לי, שישתלב במערכת :?:

ככל הנראה את המידבאסים, ש-poko המליץ אני לא יקנה בזמן הקרוב, כי אני מבין שמדובר בהוצאה די כבדה (מגבר נוסף + מידבאסים איכותיים).

תודה רבה.

פורסם
redroze - האמת חשבתי על הסאב בתא המטען, אבל עכשיו, אחרי התגובה של-poko אני מבין שהסאב מאחורה לא יפתור את הבעיה לבד.

בכל זאת, אולי כדי לנסות לעטום את בית הרמקול של המיד :?:

ובכל מקרה אני צריך לקנות סאב, אז איזה סאב תמליצו לי, שישתלב במערכת :?:

ככל הנראה את המידבאסים, ש-poko המליץ אני לא יקנה בזמן הקרוב, כי אני מבין שמדובר בהוצאה די כבדה (מגבר נוסף + מידבאסים איכותיים).

תודה רבה.

עכשיו אתה מבין למה שאלתי אותך את השאלה הנ"ל ???

ידעתי לפי מה שרשמת שאתה מתכוון לסאב אחורי ולצערי אין כמעט סאבים שיענו לדרישות שלך וגם אם הם יענו הם יגרמו יותר נזק מאשר תועלת ...

אני ממליץ לך לשדרג לקומפוננט יותר טוב לפני שאתה הולך על סאב מכיוון שסאב לא יעזור לך, הוא אומנם ידגיש לך את התדרים הנמוכים ותרגיש שיפור אבל עדיין יהיה לך את החור המאוד מורגש של המיד ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קודם כל פוקו, שאתה רושם פירלס תרשום בעברית, כדי שיבינו שמדובר בפירלס "ישראל" אנחנו לא רוצים להטעות את הציבור :wink:

שנית, המידבאס של פוקו באים עם קרוס פאסיבי ככה שאתה יכול לחבר אותם בנוסף לסט הקיים ואתה לא צריך להוסיף כרגע מגבר.

אטימת הדלת יכול לעזור אבל בינינו, MBQ לא ידועים במידבאס החזקים שלהם, בטח לא ב4" ככה שהרבה זה לא יועיל.

סאב ומגבר יעלו לך יותר מהוספת מידבאס. במקרה שלך הסאב ישמע כאילו הוא מאחורה משום שתנאי לכך שהסאב ישמע כאילו הוא מקדימה זה שיהיה לך מידבאס טוב ואצלך פשוט יהיה חור בין המיד לסאב.

קודם או שתחליף את המיד 4" למיד 6.5" או שתוסיף מידבאס 6.5". המידבאס של פוקו מתפקד גם כמיד+מידבאס בסט 2 חלקים של הQSD (דרך אגב אין לי אחוזים אצלו, פשוט זו קניה טובה) ככה שאתה יכול פשוט לשים אותו במקום ה4". עוד אופציה היא לקנות את הHCW6.5" של מורל, גם אותו ניתן לרכוש בנפרד.

פורסם

המידים שלי ממוקמים בדש בורד, לכן אני יוכל להוסיף מידבאס בדלתות.

מה עדיף :

קודם כל להוסיף מידבאס ולחברם למגבר ואז מתישהו להתקדם ולהוסיף סאב מאחורה עם מגבר נוסף

או

קודם לקנות סאב, למקמו מאחורה ואז מתישהו להתקדם ולהוסיף מידבאסים ומגבר נוסף ?

כאשר אני לא רוצה לזרוק את המיד שלי, כי הוא די חדש ולא רע.

• תוכן חדש...