Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי !

כמו שכתבתי בהודעה אחרת ביום ראשון אימא שלי מקבלת בע"ה את האוטו החדש. סיאט איביזה 2004. קיבלנו מתנה רדיו דיסק של LENCO. אני בטוח שזה רדיו דיסק הכי פשוט (ששווה אולי 800 שקל...) רציתי לשאול מה דעתכם על הרדיו דיסק הזה ואם מישהו מכיר את האיכות של LENCO ברדיו דיסקים לאוטו...

:lol:

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אין חברה כזאת שקוראים לה לנקו, זה מותג של יבואן ישראלי שהוא מדביק על ציוד שהוא קונה בסין.

אי לכך , אין לאף אחד שום דרך לדעת איך הרדיו דיסק נשמע ועד כמה הוא אמין בלי להתנסות איתו.

ובשל העובדה שללנקו יש בדיוק אפס דגמים של רדיו דיסקים קשה להשוות אותו לאחרים.

Leon Cupra 2009

פורסם

היי פוקו.. קודם כל תודה על ההתייחסות.

זה מה שרשום באתר החברה עצמה:

Lenco

Throughout Europe, the originally Swiss brand name of Lenco has been synonymous with quality, reliability and innovation in the field of hi-fi and electronics.

זה רדיו שמצאתי בארץ של חברת LENCO

http://www.dorelcar.com/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=422&kind=ViewShop&idprod=49_1&random=46172786364331904

רק מחר אני אדע מה יש באמת באוטו...

בכל מקרה, אני חושב שאולי נפלו פה קצת אי דיוקים..

לפי מה שרשום באתר, שציטטתי פה עם הדגשות שלי החברה הוא מותג שווצרי (אני באמת לא ממש יודע עד כמה הם טובים באודיו לרכב).

הנה הלינק של החברה עצמה:

http://www.lenco-audiovideo.com/index2.php?lang=en

יכול להיות שחשבת שזו חברה אחרת..

ביי בינתיים

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ניגון תקליטורי שמע CD בתדר דגימה 44.1KHz

?!?!?!

למה איזה עוד תדרי דגימה יהיו על דיסק?!

קשה לי להאמין שמישהו יכניס מוזיקה צרובה אפילו בפחות מזה

פורסם
אין חברה כזאת שקוראים לה לנקו, זה מותג של יבואן ישראלי שהוא מדביק על ציוד שהוא קונה בסין.

אי לכך , אין לאף אחד שום דרך לדעת איך הרדיו דיסק נשמע ועד כמה הוא אמין בלי להתנסות איתו.

פוקו, אני חושב שהתבלבלת קצת..

יש לי דקים טובים מאד של CD לבית של לנקו.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מי ניסיון של לפחות כמה עתקנות של הרדיו דיסק הספציפי הזה אני יכול לעגיד שהוא הרבה יותר טוב מי כול הרדיו דיסקים הזולים (הפירלס אוטוסאונד אודיוליין וזבל דומה. ) .

מי כמה סיבות

1. איכות ההרכבה שלו.

2. איכות שמע סבירה לכלותין (אפילו סבירה +)

3.איכות קליטת רדיו מצויינת (כולל RDS).

מכשיר לא רע בכלל .

פורסם

ראלימן

ממה שידוע לי הוא לא התבלבל :)

פורסם

ראלימן

ממה שידוע לי הוא לא התבלבל :)

לא לא, לא הבנת.

הדק מאד איכותי וטוב. נותן אחלה של תמורה לכסף ומציג אמינות מדהימה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...