Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

1. ברכב שלי מסוג הונדה סיויק מותקן מגבר 50 וואט שני ערוצים - מחובר לשני רמקולים

קניתי עכשיו מגבר 4*225 ואני רוצה להוציא ממנו 900 וואט לסאב וופר 12 אינץ' גם 900 וואט מקסימלי ( 450 RMS), מה דעתכם על זה?

2. אם אני מחבר את המגבר השני אני צריך קבל לחבר?

3. בהתקנה הקודמת שמו לי פיוז בגודל מסויים בקבל פלוס, האם אני צריך להגדיל את הפיוז?

תודה!

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

המגבר

PROSOUND 4X225w

סאב:

CALIFORNIA BOOM 900W - 450Wrms

לגבי הסלילים ראיתי רשום במפרט הטכני:

כויל "4 עם 4 שכבות ליפוף

אולי זה קשור?

פורסם

נתחיל מכך שבמקרה הממש ממש טוב המגבר שציינת יוציא 5X30W RMS (הרגע ראיתי אותו בנטאקשן, כבר 41 קונים) והסאב שציינת שנאמר שהוא 450WRMS, אני אהיה מופתע מאוד אם הוא יוכל לקבל יותר מ200W.

לא ציינת מה הוא המגבר 2X50W שברשותך.

בכל אופן למגבר שקנית יש 4 ערוצים, אתה יכול לחבר אותו בגישור (אני לא יודע אם אפשר לגשר כזה מגבר ואין לי מושג אם הוא יכול לעבוד ככה, זה על אחריותך) לשני ערוצים בלבד.

אולי עדיף יהיה לך לחבר את הסאב על המגבר 2X50 שלך, תאמר מהו ונראה מה הלאה.

כמו כן אם תאמר את ערך הפיוז שיש לך על יד המצבר אולי זה יתן לו אינדיקציה טובה יותר אם צריך להחליף או לא(גם עובי הכבל יכול לעזור).

פורסם

תודה

המגבר השני שיש לי הוא של חברת JBL הוא יכול להוציא בערוץ אחד 100 וואט

למה אין אפשרות לחבר את המגבר של הPROSOUND לערוץ אחד שמוציא 900 וואט?

פורסם

סאב לא מוציא RMS, סאב יכול לקבל RMS. רק מגבר "מוציא" RMS (וואט שנמדד בממוצע).

לא תצטרך קבל במקרה הזה.

עובי הכבל חשוב יותר מערך הפיוז למרות שבמקרה הזה אני מאמין שהכבל יהיה עבה בצורה מספקת מכיוון שהספק המגברים נמוך.

פורסם
סאב לא מוציא RMS, סאב יכול לקבל RMS. רק מגבר "מוציא" RMS (וואט שנמדד בממוצע).

לא תצטרך קבל במקרה הזה.

עובי הכבל חשוב יותר מערך הפיוז למרות שבמקרה הזה אני מאמין שהכבל יהיה עבה בצורה מספקת מכיוון שהספק המגברים נמוך.

כמובן, לא שמתי לב למה שרשמתי.

• תוכן חדש...