Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת "Mystery"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מישהו שמע על החברה הזאת?

קראתי כתבה על החברה והיה כתוב שם שהם מייצרים ציוד איכותי מאוד במחירים זולים יחסית, בגלל שיווק מצוין. החברה ממוקמת בארה"ב(לתשומת לב אנשים שקונים שם ציוד).

האתר שלה: http://www.mysteryaudio.com/ [/url]

פורסם

איפה קראת את הכתבה הזו?

המוצרים נראים כמו מוצרים סינים זולים, זה שהחברה ממקומת בארה"ב לא אומר שהמוצרים אמריקאיים, האמת היא שרוב החברות האמריקאיות עברו לייצור במזרח (בלי לומר אם זה טוב או רע כי זה תלוי).

פורסם

אם אתם קוראים רוסית אתם מוזמנים לקרוא :)

http://www.avtozvuk.com/ [/url]

אם לא(וכנראה זה המצב) זהו מגזין מוביל בתחום הcar audio ברוסיה, אשר גם מששתף כשופט ב Eisa.(אייל שכמכרת ת` מגברים הבאת כתבה משם).

בכל אופן לפי מה שהבנתי הקטע שלהם זה להשתמש בטכנולוגיות קיימות של מוצרי hi end ולא לפתח בעצמם, כמו כן הם לא משקיעים בפרסום.בצורה כזאת הם מצליחים ליצר ציוד ברמה גבוהה במחיר נמוך מאוד. לפי דעתי שווה בדיקה(למרות שבאמת קשה למצוא עליהם משהו ברשת).

פורסם

לא מכיר את החברה.

לגבי זה שיש חברות שאתה מכיר שיש להן מוצרים שנראים דומה זה יכול להיות, יש הרבה חברות שקונות היום במזרח רמקולים ופשוט מדביקות עליהם את השם במקום להשקיע ולפתח ליין חדש משלהם.

פורסם
יש הרבה חברות שקונות היום במזרח רמקולים ופשוט מדביקות עליהם את השם במקום להשקיע ולפתח ליין חדש משלהם.

לא אלו שאני מדבר עליהם.

פורסם

את AURA מכיר ? המוצרים שלהם נראים כמו פירלס מינימום אבל נשמעים הרבה יותר טוב.

את URAL בטח לא תמצא ברשת, אבל לי יש מגזינים שיש שם רק מילים טובות עליהם ביחס למחיר וגם הם נראים לא מי יודע מה.

את CRYSTAL מכיר ? בדיוק אותו הדבר.

A/D/S מכיר ? נראים כמו רמקולים לפי משקל בשוק, אבל נשמעים מעולה.

יש עוד המון.

סתם זה לא בדיוק קובע - שעם החומרים נראים "לא מי יודע מה" אז הם רעים.

אגב - לדעתי MBQ זה הרמקול הכי מכוער שיש ולטעמי הוא נראה זול מאוד.

(כל זה בהתייחס לרמקולים )

האלפא

פורסם

בסך הכל רמקולים קואקסיילים לא יכולים להראות כל כך שונה אחד מהשני אלא אם כן הושקע באמת בעיצוב, אבל אני ממש לא מוצא דמיון בין החברות שציינת לבין הרמקולים האלו, אולי זה רק אני.

MBQ נראים בסדר גמור והקרוס שלהם נראה טוב מעל הממוצע.

פורסם

אבל MBQ ? ועוד הקרוס ? תרשה לי לגחך.

רק בסדרת הQ וקצת מטה הקרוס נראה טוב, בכל השאר נראה חובבני כמו המראה של הרמקול.

אבל שוב, כל אחד ודעתו.

לדעתי כל אחד מהחברות שציינתי יש להם עיצוב מזעזע של רמקולים / קרוסים ונראים זול,

אך הם לא ככה.

האלפא

פורסם

כנראה שלא ראית MBQ בחייך.

זה הסט DSD שלהם שניתן למצוא ב800 ש"ח, הרמקולים עצמם נראים בסדר גמור והקרוס נראה טוב מאוד, טוב יותר מרוב הסטים במחיר הזה. הסטים היקרים יותר כמובן נראים טוב יותר. תשווה את המראה של הסט הזה למורל מילניום שעולה אותו הדבר ולקרוס שלהם.

dse216.jpg

ואדים, עצה ידידותית, אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר, פשוט אל תדבר.

פורסם

שאתה אוהב להתווכח.

ואחלה דוגמה הבאת...מורל מיליניום...באמת.

תעשה לי טובה...MBQ ממזמן מורכבים ברכב...

ואם הרמקול שלהם , או הטוויטר (שלדעתי הכי מכוער שיש בכל הסטים) בכלל עושים עליך רושם...ידידי אייל ל-ב-ר-י-א-ו-ת.

זה שהקרוס שלהם שקוף ממש לא קונה אותי.

ועצה ידידותית, קבל מסר.

הנה זה סט שנראה "טוב", לא MBQ בטוח בסדרות שהראת בטוח.

על מה פה הוויכוח ? על 5 חברות שכתבתי שנראות רע אבל נשמעות טוב ?

:(

אולי הגזמתי עם הסט הזה - אבל לדעתי גם LIGHTNING נראים הרבה הרבה יותר טוב / מושקע/ מוגמר.

PGTi6Comp.jpg

פורסם

נכון "אלפא" אני אוהב להתווכח, במיוחד עם אנשים שלדעתי הם קשקשנים ושיותר מהמערכת שמורכבת מלנזר ולייטנינג אודיו שהייתה להם באוטו לפני שנים והם טורחים לעלות תמונה שלה בכל הדמנות שיש, לא שמעו דבר בחייהם ומדברים על נושא שבו אין להם הרבה מושג (לפחות לא כמו שהם רוצים שאנשים יחשבו שיש להם).

עוד באוטוסאונד אהבת להתווכח, ושינית את דעותייך מדקה לדקה. ראה את מקרה המגברים והHU ושאחר כך כשכתבת לי ה"פ לבוא ולעזור לך בויכוח שאליו נקלעת בתפוז ושממנו לא ידעת איך לצאת, גם קראתי שפתאום דעתך שונתה ב180 מעלות לדברים שאותם תמיד טענתי. מוזר, לא שמעתי ממך עוד התנצלות על כל הפוסטים שהייתי צריך לבזבז בלהסביר לך את הדברים, לא נורא מוטב שתלמד מוקדם מאשר מאוחר.

השוואתי את הMBQ DSD לסט שנמכר בארץ, עולה אותו דבר (זול) והוא אף תוצרת הארץ ועליו אין מכס. תזכיר לי כמה עולה הסט של פניקס גולד שנתת תמונה לו?

לא הDSD ולא כל סט אחר של MBQ עושה לי את זה ואני די בטוח שאם יש לך סט אז יש לך את הDSD למרות שטענת שאין לך מערכת אבל מצד שני לאבא שלך יש ומותקן אצלו הסוני, אבל בעצם הוא עדיין בניילונים, בקיצור די לקשקש!

אתה כתבת חברות שאני לא מכיר? :lol::roll: האמת את URAL אני לא מכיר, את כל השאר אני מכיר ולא מהיום. עליי לא חלה כאן חובת ההוכחה, אני מכיר אנשים באופן אישי מהפורום שיודעים מה היה בבעלותי, מה שמעתי ובעיקר מה יהיה לי (בוא נאמר שלא קיים סט יקר יותר לרכב). אתה בינתיים חושש אפילו מלהשתמש בשמך האמיתי (כך לפחות כתבת לי עכשיו בה"פ).

אומר לך מילה לסיום שמהרגע של הקאמבק האחרון שלך התאפקתי מלהגיד לך, כל עוד אני מנהל כאן את הפורום אני לא אתן לך לז**ן בשכל לאנשים על דברים שבהם אין לך מושג . עשית את זה באוטוסאונד, עשית את זה בתפוז אבל כאן לא תעשה את זה.

*עריכה: אני רואה שהספקת לערוך את הודעתך המקורית למתונה, נעימה יותר ועם הרבה פחות שטויות לפני שהספקתי להגיב, אז צר לי אבל הספקתי לקרוא אותה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...