Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסעת עוד כמה ימים לניו יורק ורציתי להביא משם.משתלם? עדיף להביא מהדיוטי פרי או בכלל לוותר ולקנות בארץ

איזה מידה אני צריכה כך שזה בדיוק יתאים

מדובר על טויוטה יאריס TS 2003

המקוריים של הרכב זה 4 קדמיים שאותם אני רוצה להחליף בנוסף הוספתי 9-6 מגבר וזוג מנחתים בלי פאנל נוסף(בטויוטה יש מקורי שלא ניתן להחליף רק להוסיף ולא הוספתי)

אהה וזאת לא תהיה בעייה להתקין אותם בארץ נכון ?יסכימו להתעסק איתם בעלי מקצוע?

ושאלה אחרונה לדעתכם זה שילוב טוב ?קומפננטים מגבר מנחת ו 9-6???תודה רבה עדי :)

פורסם

מה קורה עדי?

תראי, אם תביאי מחו"ל פריטים כאלו ואחרים יסכימו בארץ להרכיב לך אותם אז את

תצטרכי לשלם רק על הרכבה...

את השילוב שאת הצעת לא הייתי ממליץ, אבל הכל תלוי כמה את מוכנה להשקיע והאם

איכות מאד חשובה לך... אם היא כן חשובה לך ה-6X9 לא יהיו רעיון טוב... אני הייתי הולך

על קומפוננט 2way טובים מאד מקדימה, מגבר, סאב, ואם ממש ממש חשוב לך להשלים

את העסק ושגם מי שישב מאחורה ישמע מוסיקה לא רק מקדימה, אז הייתי מתקין עוד

קומפוננט 2way מאחורה.. אבל בהחלט בהחלט בהחלט לא 6X9...

מקווה שעזרתי. 8)

אדם.

פורסם

טוב אני רואה שלא עונים לך פה אז אולי אני יכול לענות על כמה שאלות. בקשר לזה אם זה שילוב טוב: זה לא. אני תמיד יגיד לכל אחד ששואל אם 6*9 זה טוב שזה לא. הסיבה לכך היא שתמיד שמים אותם מאחורה על המדף הזה שיש שם וזה גורם למוזיקה להשמע כאילו שזה מגיע מאחורה. שיוצאים להופעה, המוזיקה באה מקדימה ולא מאחורה וככה מוזיקה צריכה להיות. אחרת זה כאילו שמישהו מדבר מאחוריך! אז מה שאני ממליץ זה להשקיע את הכסף שרצית להוציא על 6*9 ותהוסיף את זה למען קומפוננטס טובים ומגבר טוב. אם תעשי את זה נכון.. לא תצתרכי רמקולים מאחורה! עד כדי כך זה משנה.

בקשר בלקנות בארץ, אין פה מבחר עד כדי כך גדול אז תמיד מעניין לראות מה יש בחו"ל אבל בדרך כלל לא משתווה להביא דברים מחו"ל כי תופסים אותך במכס וזה עולה פי2 יותר. לא תהיה לך בעיה להתקין שום דבר.. כל מתקין מקצועי יעשה את זה אבל רק צריך לראות שהוא עושה את זה טוב ונכון... הכי טוב לעשות בעצמך!!

מקווה שזה עוזר

אין מה לעשות...באס זה ההההדדדבברררר

פורסם

תודה לכולם אבל דבר קטן שפיספתם זה שיש לי כבר מגבר ו 9-6 אז כל מה שנשאר לי זה קומפוננטים אני לא יודעת מה המידה שאני צריכה מישהו יודע?

ולמה אני מחברת אותם ?

פורסם

אם את יכולה למצוא את הקומפוננט של מורל 3 ערוצים מדגם elate 6

אבל הם מאוד יקרים.(בסביבות ה-6000 ש"ח)

השאלה היא כמה את רוצה להשקיע?

• תוכן חדש...