Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טראנסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן... מה לעשות... נמעס לי כבר מלשמוע רק היפ-הופ והאוסים כל היום... ובא לי קצת לשמוע דברים אחרים. הבעיה היחידה היא שאין לי מושג בשמות של טראנסים טובים בסגנון של Infected Mushroom וכאלה... אולי מישהו יכול לכתוב כאן כמה שמות של שירים טובים וחזקים?? בערך 10-15 שירים!

תודה מראש :D:D:D

אין מה לעשות...באס זה ההההדדדבברררר

פורסם

קח איזה כמה טובים:

Astrix - FeeL.S.D

astral projection - nilaya.mp3

psysex - L. S. Dance

Pixel & Sub 6 - Teder Beseder משהו חזקקקקק

NervaSystem - Zones.mp3

Astrix - Kali

ect - Next Stop Earth.mp3

california sunshine - Rain

ASIA 2001 - Profetic.mp3

hux flux - nemo.mp3

יש פה כל מיני סגנונות, הרוב שונים מהסיגנון של infected.

תיראה מה אתה אוהב.......

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...