Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לשים את הסאב ?

YUVAL B
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

זה גם תלוי בכמה rms הוא מוציא... אם הסאב שלך מספיק חזק,

תישמע אותו יותר טוב כשהוא מופנה לאחור... אם הוא בעל הספק נמוך,

תכוון אותו לפרונט, אם אתה רוצה לישמוע אותו בכלל.... :D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה גם תלוי בכמה rms הוא מוציא... אם הסאב שלך מספיק חזק,

תישמע אותו יותר טוב כשהוא מופנה לאחור... אם הוא בעל הספק נמוך,

תכוון אותו לפרונט, אם אתה רוצה לישמוע אותו בכלל.... :D

אין קשר בכלל. משנים את הכיוון שאליו פונה הסאב בעיקר בשל ביטולי קול אפשריים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפורט לא חייב להיות על אותה הצלע של הסאב עצמו, הכי חשוב זה שבצורה שתמקם את הסאב הפתח יהיה ללא מכשולים ושהמרחק של הקצה של הפורט מהצלע האחורית יהיה לפחות 5 ס"מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפורט לא חייב להיות על אותה הצלע של הסאב עצמו, הכי חשוב זה שבצורה שתמקם את הסאב הפתח יהיה ללא מכשולים ושהמרחק של הקצה של הפורט מהצלע האחורית יהיה לפחות 5 ס"מ.

ליתר דיוק, מרחק של לפחות קוטר (במקרה של פורט עגול) או רוחב (במקרה של SLOT) פורט אחד לפחות מהקיר האחורי של התיבה.

אותו הדבר מבחוץ.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

5 ס"מ יספק, כמובן שאם אפשר יותר אז למה לא ללכת על בטוח. 5 ס"מ זה המינימום, אם המרחק הוא מתחת לזה יש לחשב קוטר ואורך שונים ככה שהפורט יהיה קצר יותר.

מעניין אותי ההסבר למה שאמרת על כך שמרחק מהצלע צריך להיות לפחות קוטר הפורט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי קצת בעיה :? אני לא יכול לשחק עם התיבה כי היא תהיה מקובעת לא יהיה אפשר להזיז אותה

הסאב יפנה לכיוון המושבים הקדמיים ולכן רציתי לדעת עם יהיה איזה שהיא בעיה ?

עוד שאלה קטנה כמה מרחק צריך להיות בין המגנט של הסאב לצלע האחורית של התיבה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

5 ס"מ יספק, כמובן שאם אפשר יותר אז למה לא ללכת על בטוח. 5 ס"מ זה המינימום, אם המרחק הוא מתחת לזה יש לחשב קוטר ואורך שונים ככה שהפורט יהיה קצר יותר.

מעניין אותי ההסבר למה שאמרת על כך שמרחק מהצלע צריך להיות לפחות קוטר הפורט.

אם המרחק של קצה הפורט מהקיר האחורי יהיה פחות מקוטר פורט אחד לפחות תדר הכיוון ישתנה.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו יכולה להיות התוצאה, השאלה היא מה הסיבה לכך.

לא יודע מה הסיבה לכך.

מה הסיבה לכך שהפורט חייב להיות מינימום 5 סמ ולא 10 למשל?

5 ס"מ בין הפורט לקיר זה כלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...