Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על סאבים של BAZOOKA | תיבה בצורת כספת ?

שיקו 123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חוות דעת על סאבים של BAZOOKA ? התמורה שווה את המחיר ? (יחסית גבוה לסדרות נמוכות של רוקפורד - פיוניר - סרווין - מגנט)

שמעתי את הסאב המשולש שלהם (2000 שקל פלוס).. תותח תותח אבל זה לא הטווח מחירים שאני מעוניין בו .. (מדבר על משהו יותר זול ) עד 1500 שקל ככה.. יש למישהו ניסיון איתם ?

ובאותו נושא.. ראיתי איפהשהו סאב בצורה של כספת. כן כן כספת הוא עשוי מMDF אבל מצופה באיזה חומר שנותן לתיבה להראות כמו חיספוס שכזה ובפרונט של האלמנט יש 2 שרשראות מוצלבות .. בקיצור עיצוב שחבל על הזמן ..... יש למישהו מושג באיזה סאב מדובר או אם זה בכלל סתם תיבה שלא מותאמת לסאב ספציפי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

boom יש לי תחושה שמשהו פה לא בסדר

כי אולי סאבים באמת לא שמעתי

אבל רמקולים ברוך השם ביזבזתי יום שלם לנסות להחליט מה מביניהם יותר טוב

אז גבר.. באיזה חנות בידיוק שמעת רמקולים של באזוקה יש לי תחושה לא טובה בנושא הזה

שמעת את הבאזוקה בחנות של המאגנט ? ניראה לי המוכר מסתלבט עליך :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מוזמן לשמוע את ה

BAZOOKA RS690 שלי .. (הצורח)

דרך אגב הוא 2WAY לא כמו שאר הפיוניר למיניהם 155WAY..

מוגבר עם MAGNAT TRAXX (הסינית)

במת צליל אחורית או לא .. אתה מוזמן לנסות לחשוב על רמקול שנשמע יותר טוב\חזק באותה רמת מחירים..

לא יצא לי לשמוע קומפיננטים ברמה גבוהה במיוחד.. חוץ מPHASE שאין על מה לדבר ..

אבל הבאזוקה לעומת הMOREL MILLENIUM .. הפרונט נשמע כמו מערכת FM ישנה שלא בטוח אם היא תסגור את היום..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...