Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי מגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דבר כזה מגבר ששולט על הסאב?

אם כן, אז עם שלט או דרך המגבר?

כמה בערך עולה מגבר 5 ערוצים?

1500-2000 ש"ח זה מספיק?

פורסם

כל מגבר שולט על סאב.

שולט הכוונה כמובן שהוא נותן את האות המוגבר לסאב.

כיום רוב המגברים הרגילים והמקצועיים באים עם מתג מיוחד שהופך ערוץ מסיום שישמיע רק צלילים נמוכים (באס)

אתה יכול דרך המגבר לשלוט בסוג החיתוך של התדר וכך לקבל סוגים שונים של באס.

המגבר הוא פאסיבי, בזמן הנסיעה אתה לא שולט בו.

ישנו הכיונון הראשוני בו מותקן הסאב והרגישות (ההגברה) שלו מתוכננת מראש לביצועים הכי טובים. כשאתה מגביר דרך הרדיו דיסק אתה למעשה שולט באות שנשלח למגבר , כך יוצא שאם אתה מגביא ברדיו דיסק את הווליום אוטומטית המגבר מושפע מכך.

כמו כן, המגבר פועל אוטומטית עם הדלקת הרדיו דיסק ונכבה בהתאם.

1500-2000 שקל יספיקו לך למגבר מקצועי ואיכותי.

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

הכוונה של הבחור הייתה לREMOTE GAIN CONTROL שזה שלט עם חוט שאתה יכול לחבר מלפנים וככה להגביר ולהחליש את עוצמת המגבר של הסאב בלבד, מכסא הנהג. יש שלטים כאלו שעושים רק BASS BOOST ומגברים ומחלישים אותו (מגבירים ומחלישים תדר מסויים ולא את עוצמת המגבר).

אם יש לך רדיו דיסק שיש לו יציאת RCA לסאב אז לא תצטרך שלט שכזה וניתן יהיה לשלוט בעוצמת היציאה וכתוצאה מכך בעוצמת המגבר, מהרדיו דיסק.

פורסם

:evil::twisted::evil:

אני יכול להשיג מגבר טוב רק עם 4 ערוצים ובגלל ששתיים מהם ילכו לסאב ... אני לא יודע איזה 2 אחרים יחוברו למגבר ... מקדימה כנראה יהיה מורל דוטק ... לא נראה לי שהוא יהנה בלי הגברה ... מה אתם אומרים ?

פורסם

אני חשבתי לקנות קומפוננט סאב ומגבר 4 ערוצים (2 לקומפוננט ו-2 לסאב) אבל אם בעתיד אני ארצה להוסיף רמקולים אחוריים אז אני אחבר אותם לרדיו דיסק? או שכדאי כמו שאמרתי לקנות 5 ערוצים? (ושני ערוצים לא יהיו מחוברים לכלום בזמן שלא יהיה לי רמקולים אחוריים)

אם כבר דברנו על רמקולים אחוריים אז אני לא חושב שאני אוכל לשים רמקולים אחוריים יותר גדולים מ-4" (בדלתות האחוריות באימפרזה) כי אין מקום ליותר גדולים. אז השאלה היא: האם רמקולים 4" מספיק גדולים גם לווליום גבוה והאם בשביל 4" טובים אצתרך לשלם מחיר גבוהה יחסית?

• תוכן חדש...