Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפיננט קידמי בלי טויטרים

שיקו 123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

רציתי לשאול. כרגע אחת המכונית שאני נוהג בהן בלי טויטרים

מה עדיף.. להשאיר את הקרוס במצב הזה ? או שיישמעו יותר טוב אם אני יוסיף את הצלילים הגבוהים ?

(השמיעה מאוד עמומה בלי הטויטרים)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא פול ריינג' זה וופר של מיד באס שללא טוויטר אין לך אפשרות לקבל ממנו צלילים גבוהים לא משנה כמה תשחק עם הקרוס......

חבל אחלה סט תוסיף טוויטר ויהיה נהדר

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dodo- זה נישמע כאילו יש לך ניסיון איתו. פשוט נשרף לי טויטר אחד אצלו ואני ממש מתבעס בגלל זה .. אני חושב שאני מבועס כל כך רק בגלל זה.. יש לך המלצה על איזה טויטר נורמלי במחיר סביר שיהיה ברמה של הקודמים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע מה הניסיון שיש לdodo עם המילניום אבל 95% מהמשתמשים כאן (האמת חשבתי שגם אתה אז אולי אני טועה) יודעים מה זה קומפוננט ולכן יכלו לומר לך את הדברים.

תתקשר לחנות המפעל של מורל, תגיד להם שנשרפו לך הטוויטרים ואולי הם יחליפו לך אותם או יתנו לך מחיר טוב על זוג טוויטרים חדש (אתה יכול גם לנסות לפנות למקום שממנו קנית אותם).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...