Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר של bose....

עופר א
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לפי מה שאני מבין boss זאת חברה ישראלית...זיוף של bose... האם זה נכון..?..

ולשאלה השניה שלי...

חבר שלי טוען שהוא קנה מגבר של bose ב2700 ש"ח מהחנות חדש..מגבר 4 יציאות 1000 וואט...אני לא יודע עליו יותר פרטים כי הוא בעצמו לא יודע...כך שאם אתם יודעים על מה מדובר באמת אשמח לשמוע מה דעתכם על מגבר זה...

תודה מראש

עופר 8) [/b]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקטע הוא שישראל היתה רוצה שבוס תהיה חברה שלה

בוס היא חברה מצוינת ואיכותית

הבעיה היא שבארץ מרבים חקות את מוצריה

ובקשר למגבר שחבר שלך קנה

אני לא בטוח שזה זה אבל ראיתי חיקוי של בוס 1000W!

250W x 4

את הנתוני ר.מ.ס הם העלימו ואפילו שהם קיימים על המגבר הם טשטשו אותם בתמונה שהציגו

עכשיו אם זה המגבר שחברך קנה הוא לא שילם עליו 2700 ש"ח

אלא משהוא בסביבות ה1000-+

תום

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי

יש לי ברכב מגבר של חברת BOSS דגם RIOT R-935, הוא חזק ואיכותי.

BOSS עושה רושם של חברה טובה מאוד

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

OPEL ASTRA BERLINA 2014

RENAULT SPORT CLIO 203 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא נוהג לקטול חברות, גם משום שזה אולי לא הכי אתי אז גם במקרה הזה לא אקטול את BOSS רק אפנה אותכם לכל אחד מהפורומים שנמצאים בהודעה הדביקה שבראש הפורום. תריצו חיפוש על BOSS ותראו מה התגובות, רק אומר שהן לא הכי אוהדות.

מה שמצחיק הוא שלמרות זאת בארץ יש אפילו חיקוי לBOSS אני מעריך משום שזה שם יחסית מוכר כאן ומשום שציבור חובבי האודיו לרכב בארץ הוא בור בתחום (אין מה לעשות העובדות מדברות בשטח) שם מוכר ובמחיר זול = טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:D וואי אתם מצחיקים ...למרות שכל מה שאמרתם הוא נכון ודי עצוב...

אבל אני רוצה להבין דבר אחד...מה ההבדל בין bose לboss????

סליחה על הבורות אבל זה מעניין אותי פשוט...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין שום קשר בין שתי החברות,

bose זה מותג ידוע בתחום הרמקולים לבית וקולנוע ביתי המותג מיובא לארץ עי חברת אלמור, מחיריהם אינם עממיים ורבים בתחום טוענים שמדובר במותג שהיחס בין המחיר הגבוה למה שאתה מקבל באיכות הסאונד הוא מהנמוכים ביותר

http://www.bose.com/controller;jsessionid=1I4w1N2VTCcSgw1QI7FAmSpfx7PzLfE1jR0ruum6dt9VKRF44gnW!561583292!1164882417?event=VIEW_STATIC_PAGE_EVENT&url=/about/history/index.jsp&pageName=/about/index.jsp

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...