Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו מחברים לכבלים גדולים כמו 2-4 G ( כבל כוח )

ואיזה כבלי RCA אתם ממליצים ?

ולא לכתוב כבל ב 30 שקל :D כי יש לי עכשיו כאלה :lol:

תודה יובל

פורסם

סטנדרטיזציה....

אז אלא אם אתה מדבר על משהו שאין לי שמץ של מושג, אז אף אחד לא יכול להבין ולא מבין את השאלה שלך.

כיול של מה? הגדרות כיול? ציוד מדידה לכיול? של מה של אודיו לרכב? כמו מה למשל?

מד-רזוננס? בדיקה לגלים עומדים בתוך האוטו?

בדיקה של החזרים והדהוד בין הפאנלים השונים?

מה אתה רוצה להשיג - נסה לנסח את השאלה טוב יותר.

רון.

-ואם אתה מדבר על כבלים לאודיו לרכב אז שוב, דייק ונוכל להבין על מה אתה מדבר.-

לי אישית יש RCA של לייטנינג אודיו בין המגבר להד-יוניט, ועוד זוג של מונסטר\פרו-ווייר לחיבור של הצ'יינג'ר להד-יוניט. הלייטנינג עלו לי בזמנו - לפני שנתיים 160 ש"ח לכל אחד (חדשים) והמונסטר עלה לי 500 ש"ח - יד שניה))-

ובכל זאת, לטעמי לפחות, ההבדלים בין כבלים באוטו זניחים עד לרמות ממש מגוחכות.

יש כל כך הרבה רעש אלקרו-מגנטי וכל כך הרבה רעש סביבה באוטו (בייחוד בנסיעה או עם מנוע עובד) שכל השקעה בכבלים היא מיותרת לחלוטין.)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני לא יודע מה לא היה ברור בכול אופן יתכוונתי לכיול של המערכת בין הרדיו דיסק למגבר מV נקרא RCA

ואיפה אני יכול להשיג כבלים טובים ........

אני מקווה שעכשיו זה מובן :D

• תוכן חדש...