Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממממ טוב כמו שאתם כבר מכירים אותי

אני מאוד אוהב ללמוד על בשרי בנושאים שקשורים לאוטו !

אז עשיתי ניסוי קטן עם הרמקולים באזוקה RS690 שלי ועם המגבר TRAXX600

גישרתי שני ערוצים לכל רמקול ...... ורציתי לשמוע אם יהיה הבדל בין באיכות ובין בעוצמה

ולצערי לא הרגשתי בהבדל רציני. כמובן שלא נתתי להם בראש.. נתתי להם פחות מחצי גיין

(המגבר אמור להוציא 200 אר אמ אס בגישור.) הרמקולים אמורים להיות משהו כמו 100 אר אמ אס . בקיצור ..... הניסיון נכשל משום שהתוצאה לא היתה כמו שציפיתי לה ..

הבעיה שעלתה בפניי.. היתה הענן הלבן שהוציא המגש מאחורה......

הרמקולים תקינים לכל דבר. אין שום בעיה הטויטר לא שרוף או משהו בסגנון ואין שום עדות לזה שהעשן יצא מהם. אז רציתי לשאול אם יש לכם רעיונות למה בא העשן הלבן ומאיפה ?

פורסם

טוב.. אחרי שהשתגעתי והגעתי למסקנה ששום דבר לא קרה לרמקולים

הסתכלתי מסביב על החיוט לדוגמא ואז שמתי לב שהכבל קצת הותח היתי אומר והוא יצר את העשן הלבן .. כמובן שלא משהו מסיבי .. אבל טיפה בקצה רואים....

השאלה שלי האם זה אפשרי שזה מה שיקרה לכבל שהוא לא כזה גרוע ?

הוא כימעט בעובי של 3 ממ. אומנם לא בעובי של סאב. אבל זה הגיוני ?

פורסם

רמקול יכול להוציא עשן, סליל נשרף עשן יוצא, כבר קרה לי עם 3-4 סאבים.

בכל מקרה במקרה שלך העשן יכול היה לצאת מהמגבר ומכיוון שמדובר במגבר עלום שם אין לדעת כיצד הגישור השפיע עליו ואולי גם על החיווט שמחובר אליו.

פורסם

המגבר של מאגנט.. מאגנט נחשבת לעילום שם ?

והעשן יצא מהמגש לא מהמגבר.

(כשאני אומר במגש אני אומר איפהשהו במגש)

עוד שאלה - לאחר עריכה

כשאתה אומר שסליל נשרף.. לפי מיטב הבנתי הרמקול לא מתפקד אחרי שסליל נשרף.. נכון ?

פורסם

לא מגבר עלום שם, התבלבלתי עם מגבר אחר שצויין בהודעה אחרת, טעות שלי.

אם הסליל נשרף לגמרי אכן הרמקול לא יתפקד אבל עדיין יכול לצאת ממנו עשן והוא ימשיך לתפקד אחרי זה (מניסיון :( ).

בכל מקרה אני פורש מניסיונות הניחושים בנושא.

• תוכן חדש...