Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רמקולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, פעם ראשונה שלי בפורום הזה ואני באמת לא מבין גדול של אודיו אבל בכל זאת...

יש לי שני רמקולים אחוריים של אלפאיין, הרמקולים שכבו בערך שנה בבאגאז'...

ועכשיו שקנינו עוד אוטו ואנחנו רוצים להתקין אותם. רציתי לדעת איך בודקים אם הם עדיין טובים ותקינים?

תודה, רועי.

פורסם
שלום לכולם, פעם ראשונה שלי בפורום הזה ואני באמת לא מבין גדול של אודיו אבל בכל זאת...

יש לי שני רמקולים אחוריים של אלפאיין, הרמקולים שכבו בערך שנה בבאגאז'...

ועכשיו שקנינו עוד אוטו ואנחנו רוצים להתקין אותם. רציתי לדעת איך בודקים אם הם עדיין טובים ותקינים?

תודה, רועי.

It a shot in the dark but -

תנסה לחבר אותם ולשמוע. שמעתי זה עוזר.

:lol::lol::lol::wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אבל בשביל לחבר אותם צריך לקדוח וכאלה לא?!

וחוץ מזה אני לא חושב שיש לי שמיעה מספיק טובה שאני אדע את ההבדלים

פורסם

לא בהכרח שצריך לקדוח,תבדוק אם יש לך חורים מוכנים והכנה לרמקולים (בד"כ יש), ותחבר אותם,לא כזה סיפור.

לגבי בדיקה,אתה יכול לבד לבדוק אותם,כמו שראלימן אמר,תחבר ותשמע אותם, ואם אתה רוצה בדיקה ממש מקצועית אז תיגש למעבדת תיקונים לציוד סטריאו ותבקש שיבדקו לך אותם, יש להם ציוד מיוחד שהם בודקים את תקינות הרמקולים בכל טווח הצלילים .

אגב,אם אתה אומר שהשמיעה שלך לא כזאת טובה שתצליח להבחין בהבדל אז תוותר על ההצעה השניה שלי,פשוט תבדוק לבד..... :wink: .

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בשביל שלא תתבלבל עם ה- וה+ (אלא אם כן מצויין על הרמקול) תבדוק עם בטרייה, תחבר חוט אחד למינוס וחוט אחד לפלוס, אם הממברנה נדחפת החוצה, הפלוס נמצא על הפלוס, אם היא 'נשאבת' פנימה, הפלוס נוגע במינוס.

פורסם
בשביל שלא תתבלבל עם ה- וה+ (אלא אם כן מצויין על הרמקול) תבדוק עם בטרייה, תחבר חוט אחד למינוס וחוט אחד לפלוס, אם הממברנה נדחפת החוצה, הפלוס נמצא על הפלוס, אם היא 'נשאבת' פנימה, הפלוס נוגע במינוס.

אין צורך.

הפלוס הוא בד"כ שחור או אם הפלסטיק שקוף אז הפלוס הוא בצבע נחושת יותר בעוד שהמינוס יהיה בצבע שחור עם פס אדום או סתם אדום או כל צבע שחור עם סימון בולט.

אם הכיסוי שקוף - המינוס בד"כ בצבע כסף.

המינוס תמיד שונה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
אבל בשביל לחבר אותם צריך לקדוח וכאלה לא?!

וחוץ מזה אני לא חושב שיש לי שמיעה מספיק טובה שאני אדע את ההבדלים

רוב הפעמים לא צריך לקדוח!,

איזה רכב מדובר ?

איזה רמקולים מדובר ?... חברה ?... גודל ?...

אתה לבד מתעסק עם זה או שאתה מתכוון ללכת למתקין להתקנה ?

ניר.

פורסם

טוב תודה לכולם

הלכתי למקום שבו נקנו הרמקולים (בביאליק ברמת גן) ושם גם עשינו בדיקה והתקנו אותם!

היה צריך לקדוח... לא נורא!

אבל הם אמרו שהרמקולים בסדר גמור ושומעים אחלה!

אלפאיין חברה טובה אה?

פורסם
טוב תודה לכולם

הלכתי למקום שבו נקנו הרמקולים (בביאליק ברמת גן) ושם גם עשינו בדיקה והתקנו אותם!

היה צריך לקדוח... לא נורא!

אבל הם אמרו שהרמקולים בסדר גמור ושומעים אחלה!

אלפאיין חברה טובה אה?

אלפיין חברה אחלה, וואלה.

• תוכן חדש...