Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רדיו דיסק טוב ואיכותי (עם קישקושים וגרפיקה), שקורא DVD ו MP3

עכשיו הרדיו דיסק צריך להיות של חברה עם שם!.

מחירים אני יתארגן כבר, אני צריך דגם.

או אם יש למישהו מושג על רדיו דיסק ממש טוב ואיכותי של KENWOOD בסיגנון או אפילו רק MP3\WMA לא הכי טופ שלהם, אבל מספיק ברמה גבוהה.

בתודה מראש.

פורסם

אני לא יודע מה לגבי הדגמים של קנווד, אבל חבר שלי התקין אתמול סוני MP-80, עונה על כל הדרישות שלך, הוא קנה את המכשיר ב2500, אבל בחו"ל. בארץ הוא עולה בין 3500-4000 ש"ח.

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם

בתור אחד שקנה השבוע את אחד המכשירים הטובים של פיוניר מהסדרה של הפרמייר - DEH-750MP

אני ממליץ לך בחום (!) על המכשיר הזה. קניתי אותו בקצת יותר מ-2500 ש"ח. (כולל אחריות , 10 תשלומים)

מכשיר מעולה.

פורסם
CLARION 815MP,

ALPINE,

VDO DAYTON.

האלפא

הבחור רצה קשקושים וגרפיקה ולחברות שציינת אין את זה. לVDO במיוחד יש מכשירים מכוערים והם כבר לא מה שהיו פעם, לא עומדים יחד עם שאר החברות שציינת (כולל פיוניר).

פורסם

אם הבחור רוצה קשקושים שיבושם לו,

אני אישית חושב אחרת על VDO,

לא מכיר מכשירים בסטנדרטים האלו (חוץ מTOP OF THE LINE של חברות אחרות),

בסכומים שהיום אפשר לקנות VDO לא מאמין שיש להם מתחרים (ראה ערך תימחור ALPINE בארץ :( )

אבל צודק,

קשקושים זה לא ממש זה.

(אבל מה שיש עוד במכשירים האלו יספק אותו...)

האלפא

פורסם

אבל אם זה היה תלוי בי - אין פה שאלה , אם האופציות הם PIONEER (שאין לי שום דבר רע נגדם ) וVDO,

אין ספק.

VDO IT IS.

8V אני לא מכיר בשום מכשיר שלהם היום או בעבר,

אך לעומת חברות אחרות הם לפחות כותבים נתונים אמיתיים על הHU שלהם.

האלפא

פורסם

אם אתה מדבר על תמחורים בארץ אז יכול להיות ואתה צודק, אבל בחו"ל זה משהו אחר. המכשירים של אלפיין למשל מתקדמים בהרבה. קלריון נותנים תמורה טובה עבור הכסף (די זולים) ופיוניר לאנשים שאוהבים תצוגות וכמו כן יש בהם פיצ'רים טובים. VDO לא מתעלה על אף אחת מהחברות האלו, יש להם פאנלים זוועתיים שנראים כמו ניסיון גרוע לגרפיקה כלשהי וגם אין להם מוצרים שנחשבים להיי אנד כמו לשאר החברות שציינתי בנוסף לדנון ונקמיצ'י.

תסביר למה אתה אוהב דווקא את VDO?

פורסם

קודם כל - נכון מודה - לVDO אין מכשירי HI END.

דבר שני - באנגליה מכשירים של VDO היו יקרים מאוד (גם ביחס למתחרים היפנים),

נכון עם ALPINE אני לא משווה, מוריד את הכובע.

תצוגה ? כנראה שכל אחד ודעתו, כשכל שאר החברות היו עושים תצוגה של LEDים מכוערת, כבר אז המכשירים שלהם היו מוציאים עיניים עם הLEDים הסגולים שלהם (שדאז לא היו אצל אף חברה), כבר אז (אני מדבר איתך על 5-4 שנים) היה לVDO מכשירים עם 3 יציאות הגברה, כשלמתחרים עדיין לא חשבו על PRE גבוה בזמנו 4V לVDO, לVDO מאז ומתמיד היה FADE בין שירים ואת האופציה לעביר כמה שירים ובלי להקפיץ שיר שיר,

עכשיו פיצ'רים ? , בוא נראה, נכון שיש פה (הרוב אגב) ילדים שמירוץ מכוניות במסך הרדיו דיסק , זה מה שעושה להם את זה, אבל בוא נראה, הם לא יעדיפו רדיו דיסק עם:

1.שליטה על הוויליום בהתאם מהירות נסיעה ? (אגב קיים כבר 5 שנים לVDO),

2.תצוגה של מד מהירות בHU.

3.תצוגה של מד חום מנוע (עם אזהרה ).

4.חיישנים לחנייה ברוורס.

ראית פעם תפריט של VDO ?

כרגיל - בזמן שלשאר המתחרים היו מכשירים רק ליבשות שונות , לVDO לפני 5 שנים כן ? היו מכשירים לעובדים בכל היבשות, עם אופציה לFM / AM /MW / SW וכו'.

כבר אז היתה אופציה לכבות את ההגברה הפנימית, מתי זה הופיע אצל המתחרים ?

כבר אז התגובות של המכשיר היו מאושרות ע"י ג'וק שמוציא סאונד ברמקולים ולא ע"י BEEP...

אגב - כבר אז המכשירים היו עובדים גם בתור דיבורית (לא MUTE) אלא דיבורית.

ואם כבר - בזמנו - לא ראיתי שום חברה שטרחה לעשות צ'יינגר קדמי (4 דיסקים) - שוב אנחנו מדברים על הרבה זמן, רק הם בפיליפס...במזמנו היו עדיין אחד...

ואם כבר - לסיום - לדעתי גם היום הם נראית יותר טוב מכל מכשיר מתחרה (לא HI END ולא מסכים שלמים)

image_view.jpg

פורסם

אבל אם אני לא טועה...המכשירים החדשים כביכול שלהם -....מצחיק אני יודע...אבל נקראים HI END SOUND....

בכל אופן,

לדעתי במחירים של הארץ, אין הרבה עם אותה התמורה.

האלפא

image_view.gif

פורסם

שים לב שדיברת הרבה על מה הם הציעו לפני 5 שנים, אני מדבר על היום.

התמונה ששמת מחמיאה לHU. אתה יכול לראות אותם ודוגמאות למחירים באנגליה באתר שהוא גם לא בין הזולים:

http://www.caraudiodirect.co.uk/default.php?cPath=3&&received_mfg=0:47+

כל הפיצ'רים שרשמת לא קשורים לסאונד. לנקמיצ'י יש ציינג'ר קדמי כמה שנים טובות. הם לא הביאו לשום חידוש וגם אם כן, אתה מדבר על לפני 5 שנים ואני על היום.

לא תמצא אותם ברכבי SQ ואין להם אף הד יוניט שנחשב למהולל גם שנים אחרי שיצא להבדיל מקלריון, אלפיין ונקמיצ'י למשל.

לדעתי היום לפחות אין לVDO מה להציע לעומת המתחרים.

פורסם

היום אתה חושב שמכשיר אחר ישמע לך יותר טוב באוזן ? ,

אם תגיד שכן אני יגיד לך שאתה משקר.

אגב - שמעת אותו פעם בMP3 ?

זה היה בין המכשירים הבודדים בהרשימו אותי בMP3,

(כמו ALPINE, JVC) לעומת CLARION שלא ידע מה לעשות עם הקבצים...

אני לא יודע על איזה סדרה דיברת, אבל באחרונה שבדקתי כל המכשירים החדשים שלהם נראים ככה (מאז SIEMENS) ,

ונכון הפיצרים שהזכרתי לא ממש קשורים לסאונד, אבל גם מסך עם תמונות לא ממש קשור לסאונד...אז כבר עדיף שיראה לך דברים חיונים יותר.

צודק , לפני 5 שנים הם התבלטו, היום הם לא,

אבל עדיין לדעתי חוץ ממכשירי TOP OF THE LINE נגיד...הסטנדרטיים לא טובים יותר בחברות המתחרות (לפחות באותו תווך מחירים)

טוב כל אחד רשאי לדעתו.

אני אומר מול כל חברה אחרת (דהיינו PIONEER, SONY , KENWOOD ודומיהם...ללא ספק הייתי לוקח את הVDO, ואגב....זה שלא משתמשים בו בשום מקום (כמו שציינת ) זה ממש לא אומר)

טיילתי בהרבה מקומות בעולם , אם לא כולו , לא ראיתי כמעט בשום מקום (גדול) VDO,

פשוט הם לא משווקים שם.

בארה"ב למשל קשה להשיג VDO (ואני יודע)

b_cd4802.jpg

פורסם
היום אתה חושב שמכשיר אחר ישמע לך יותר טוב באוזן ? ,

אם תגיד שכן אני יגיד לך שאתה משקר.

ע נ ק........

מצאת למי להגיד את זה :lol:

• תוכן חדש...