Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי טיפה זמן היום לבדוק את הסאב ה"חדש" שלי...

בקיצור, פירוק של האלנמט מהתיבה הביא אותי לגלות שמדובר בפיוניר (את זה כבר ידעתי) מדגם TS-W252F וכתוב עליו - די במודגש למען האמת שהוא FREE AIR.

אוקיי

אז מה הכוונה?

האם התיבה שהוא נתון בה עכשיו מסרסת אותו? מעוותת לו את הסאונד?

(מדובר ב42 ליטר עם פורט שממוקם על הדופן שבא ממוקם הסאב, בעומק של כ-10 ס"מ)

תודה מראש לעונים

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אחי אני לא סגור על זה,אבל FREE AIR זה סאב שלא יושב בתוך תיבה,אלא הוא משתמש בחלל תא המטען בתור תיבת תהודה.

אמורים להתקין סאב כזה על המגש של הרמקולים והוא משתמש בנפח תא המטען כבתור תיבה.

אבל אם אני טועה אז תתקנו אותי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עקרונית אתה צודק

זה סאב שמשתמש בתא המטען

ורצוי לאטום אותו כדי לקבל אפקט טוב

הנושא הזהכבר דובר פה

אבל בדרך כלל הסאבים האלה לא כ''כ מומלצים

ואני בטוח שאייל יוכל לפרט יותר על ה-

free air

פורסם

כמו שנאמר סאב FREE AIR הוא סאב שזקוק לתיבה מאוד גדולה ובגלל זה מרכיבים אותו כך שהתיבה שלו תהיה נפח תא המטען.

הסאב כעקרון לא בנוי לעבוד בתיבה פתוחה אבל יש יוצאים מן הכלל. כמו כן לרוב ניתן לעבוד איתם בתיבות קטנות יותר מהנפח של תא המטען.

לדעתי אם אתה רוצה לנסות ולשפר את הסאונד שיש לך כרגע תנסה להוציא את הפורט ולאטום את החור.

פורסם

ולא הבנתי "מה קשור" לשים סאב על המדף האחורי

ו3. - קראתי במקביל בעוד מקורות והבנתי שזה לא מאוד ממולץ להשתמש בכלל בסאבים כאלה כי הם פחות "טובים"מסאבים שמיועדים לתיבות ספציפיות... - עד כמה זה נכון?

כעקרון הסאב באמת תופס לי כרגע את כל נפח הבגאז', וסתם מחשבה לפנות קצת מקום היא בהחלט קוסמת...

בקיצור מה דעתכם?

רון.

את הניסוי עם אטימת הפורט אני מקווה לבצע מחר...

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
ולא הבנתי "מה קשור" לשים סאב על המדף האחורי

ו3. - קראתי במקביל בעוד מקורות והבנתי שזה לא מאוד ממולץ להשתמש בכלל בסאבים כאלה כי הם פחות "טובים"מסאבים שמיועדים לתיבות ספציפיות... - עד כמה זה נכון?

כעקרון הסאב באמת תופס לי כרגע את כל נפח הבגאז', וסתם מחשבה לפנות קצת מקום היא בהחלט קוסמת...

בקיצור מה דעתכם?

רון.

את הניסוי עם אטימת הפורט אני מקווה לבצע מחר...

כמובן שיש יוצאים מן הכלל - אבל FA הוא לרוב פיתרון לאלה שלא מעונינים לותר על המקום שתופסת התיבה או שפשוט רוצים לחסוך בעלויות התיבה, ולכן ע"פ רוב, הוא נחות ממקבילו הלא FA.

אל תשכח שכמה מקום שאתה משאיר לו - זה הנפח שהוא יעבוד איתו.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...