Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קישקוש....

בגלל שה HU מחובר לרמקולים נוצר המצב.

אין מה להוסיף בנדון , ברגע שתשים מגבר ותוריד את הרמקולים מה HU הבעיה תפתר.

פשוט ל HU יש נפילת מתח בעקבות ההגברה שהוא נותן, לא פחות ולא יותר , אין בעיה במערכת חשמל...

אנשים! מדובר כאן על רדיו דיסק מסכן שלוקח אמפר שתיים לכל היותר! עשיתם את זה כאילו מי ישמע איזה מערכת הוא הרכיב!.

מצבר לא תקין וכו'... כמה ההשפעה של מצבר תבוא לידי ביטוי על הרדיו דיסק ? בחיית.

אנחנו מדברים כאן על הגברה של לכל היותר 10 וואט לכל רמקול (נקי!). במקרה הטוב.

נפילות באסים זאת בעיה שנוצרת משאיבת הכוח והמתח של הרדיו דיסק ע"י המגבר הפנימי ונוצר מצב של נפילות מתח קטנות שבאות לידי ביטוי בנורות של הרדיו דיסק

בכל אופן מגבר זאת התשובה לבעיה ולאיכות כמובן יותר טובה :).

פורסם

אני עדיין תומך בתשובה שלי

ולהגדיל את הפיוז עוזר במצבים שפיוז אחד שולט על כמה דברים

כמו מצט ורדיו

ואז שיש עומס במצט הרדיו לא מקבל אפילו ת10 שלו

ואז נוצרת הבעיה

לחבר מגבר זה כמו לעקוף תבעיה אבל לא לפתור אותה:)

פורסם

כמו שנטען כבר בהודעה הראשונה של 205 ואז לחינם באו כמה אנשים וטרחו לציין שכל מה שנאמר זה שטויות (למרות שדבריהם היו זהים לשלו), הבעיה היא ניתן לומר בתכנון לקוי של הHU ככה שכשיש לו צריכת זרם גבוהה (כאשר הווליום גבוה) הספק שלו חלש מדי ומתקשה לספק בצורה טובה את צריכת הזרם ולכן זה מתבטא בהבהובים בתאורת המערכת.

כמו שנאמר הפתרון במקרה הזה הוא הוספת מגבר חיצוני והפסקת השימוש במגבר הפנימי של הHU.

פורסם

שלום לכולם

עוד לא חזרתי לארץ אבל יש בידי כמה דקות פנויות ואני אשמח לענות.

כאשר מכשיר הרדיו טייפ\דיסק מחובר ישירות לרמקולים של הרכב (כמו במקרה שלך) הוא משתמש במגבר הפנימי שלו להגברה והוא צורך הרבה זרם (הכל יחסי) ,דבר שמשפיע על אספקת הזרם למכלולים נוספים וזה יכול להתבטא בהבהוב של התצוגה או אפילו במקרים דראסטים יותר (בווליום גבוהה יותר) אפילו על איכות הצליל וההגברה, יכול להיות מצב שגם האורות יהבהבו בווליום נמוך וזה נובע מאספקת חשמל לא מספיקה (מצבר\אלטרנטור) אבל ברוב המקרים זה רק מצריכת זרם גבוהה.

במידה ותוסיף מגבר חיצוני זה יוריד את העומס החשמלי במכשיר הרדיו והתצוגה תפסיק להבהב.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

יש לי hu פיוניר 1550

ואליו מחוברים פיוניר 140 נדמה לי מקדימה

ופיוניר 330 6*9 מאחורה

הרדיודיסק מהבהב לי גם וגם מתחמם כאשר אני מגביר ל-25 מתוך 30 ושומע לאורך זמן

אך לפי דעתי זו תופעה נורמלית. אם שומעים בפחות ווליום אין את הבעיה הזו

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם
עבה מתאים (כמו של מגבר) וגם כל הבעיות של תאורה יפסקו וגם יגדל לך ההספק במערכת

(אני מתקין מערכות לשעבר).

מנסיון, מספיק להחליף את המינוס למינוס ישיר למצבר ועבה יותר...

היתה לי בעיה זהה, ונפתרה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...