Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק mp3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר של אחי טב לארה"ב וברצוני שיביא לי רדיו דיסק mp3 משם (המחירים והדגמים בארץ לא משהו) על מה אתם יכולים להמליץ לי?

המחיר הוא 150$ -200$

תודה

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

רק תזכור שרוב הסיכויים שהרדיו דיסק לא יוכל לקרוא תחנות רדיו ישראליות בגלל ששם התחנות הם שונות בקפיצה.

בארץ ישתילו לך צי"פ במעבדה שעולה כ 400 שקל..

תריץ חיפוש בפורום בנוגע לרדיו דיסקים מחו"ל ותראה את הבעיה.

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

יש היום הרבה חברות שמייצרות מכשירים שניתן להמיר את התדררים שלהם מאמריקאיים לארופאיים, בינהן JVC, אלפיין וקלריון. על מנת להיות בטוח פשוט תוריד את המדריך של המכשיר שאותו אתה מעוניין לרכוש ותבדוק אם זה אפשרי.

אתה יכול לחפש מכשירים עד 200$ באתר הבא http://www.etronics.com/listproducts.asp?catid=317&store=

אתה יכול לקנות את הקלריון DXZ735MP שקורא MP3 וגם ניתן להמיר לו את התדרים ככל הידוע לי, במחיר של 200$.

פורסם
המלצה מנסיון

ALPINE CDA-9811

פשוט תמורה נהדרת לכסף 150+-$

גם אפשרות טובה, משום מה זכרתי שמחירו מעל 200$.

נבדק עכשיו ואכן 250$ אז זה ממש לא בתקציב תודה בכל אופן

דרך אגב לא הבנתי איך אני יכול לבדוק המרה של תדרים?

נכנסתי לאתר ש-EyalR המליץ לי עליו ומצאתי שם מספר מכשירים,

אם יתאפשר למישהו שבאמת מבין להמליץ לי על מה שווה לי ללכת אני ישמח.

תודה ומקווה שזו לא בקשה גדולה מידי.

(אני מצרף קובץ של סל המוצרים אלו המחשירים שנראו לי מתאימים מבחינת מחיר עכשיו השאלה מה מתאים מבחינת הרדיו שעלה כאן לפני כן ובחינת איכות שמע)

תודה שוב.

נתי

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם
המלצה מנסיון

ALPINE CDA-9811

פשוט תמורה נהדרת לכסף 150+-$

גם אפשרות טובה, משום מה זכרתי שמחירו מעל 200$.

נבדק עכשיו ואכן 250$ אז זה ממש לא בתקציב תודה בכל אופן

דרך אגב לא הבנתי איך אני יכול לבדוק המרה של תדרים?

בשביל לבדוק המרה של תדרים פשוט חפש את הספרון של הרדיודיסק באינטרנט ושם חפש את המילה European Tuning...

בד"כ אם היא מופיעה זה אומר שיש...

דוד שלי היקר הביא לי מחו"ל מכשיר מצויין JVC KD-SH9700...

באמת אחלה מכשיר עם שינוי תדרים קל ונוח...

מומלץ בחום... אגב, המכשיר נקנה דרך ETRONICS שהציעו לך פה... וזה המחיר הזול ביותר שמצאתי ברשת...

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

• תוכן חדש...