Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגים זה לא הרבה פחות אסטטי מדבק (ואולי יותר), מן הסתם אם מדובר על הברגה ישירה לHEATSINK אז פותחים את המגבר ומבריגים כאשר הHEATSINK מנותק מהמגבר.

בכל אופן כמו שאמרתי בהתחלה, כששמים מאווררים למגברים שמים אותם בדרך כלל במעין תיבה או מגירה שכזו ככה שלא קודחים או מדביקים אליהם דבר (דבר זוועתי למראה, ושגם יגרור הפחתה בניקוד בתחרויות למשל).

לגבי הסיליקון שירד, זה היה מזמן ואני לא זוכר אז ניקח את המילה שלך בעיניין :)

פורסם

הבנתי שאני צריך למקם את המאווררים כמה ס"מ מעל להיט סינק בשביל שתיהיה זרימת אוויר נכונה. עכשיו יש לי בעיה חדשה... איך אני בונה תושבות למאווררים ? ע"י מה ? איך ? מי ? איפה ? :(

פורסם

אז בעצם מה שאתה אומר שאני מתקין מאוורים אני צריך לכוון אותם שיתנו אוויר ישר לעבר ה הטיסינק נכון ? אגב שתה אומר היט סינק אתה מתכוון לחור שעובר במעטפת החיצונית של המגבר ?

פורסם

היט סינק = צלעות קירור

קיצר מישהו יכול להסביר איך לבנות תושבות שישבו עליהם המאווררים במרחק של 5 ס"מ מההיט סינק ? הסבר כללי לא צריך לפרט...

פורסם

אחד המתקינים ששאלתי אותו על זה אמר לי שזה סתם עבודה מיותרת להתקין את מגברים מאחורי פרספקט בגלל שמאוורים יעשו עיוותים ורעשים במגבר

זה הנכון ?

פורסם
אחד המתקינים ששאלתי אותו על זה אמר לי שזה סתם עבודה מיותרת להתקין את מגברים מאחורי פרספקט בגלל שמאוורים יעשו עיוותים ורעשים במגבר

זה הנכון ?

לא

פורסם

אם המגבר מחובר לך עם ברגים למשטח באוטו (המושג האחורי - בתוך הבגאז' מן הסתם), קח 3 דיקטים ותבנה מעין תיבה שתתלבש על המגבר (אבל שהעץ לא יגע במגבר עצמו) ובדיקט שמעל ההיט סינק - תעשה חורים שיתאימו לשני מאווררים...

תלביש את התיבה מעל המגבר ותבריג אותה למושב האחורי גם כן.

פורסם

אפשר לעשות כמה חורים בדיקטים הצדדיים של התיבה הזאת וזה יתן למגבר פחות או יותר את כמות האוויר שהוא מקבל כשהוא תקוע בתוך הבגאז' סתם ככה.

ואז אם תשים את המאווררים - זה יתן לו קירור יותר טוב.

פורסם

לא עדיף פשוט להדביק את 2 המאווררים עם סיליקון לצלעות הקירור ? (בהנחה שהמאווררים לא ישתחררו ממקומם!)

פורסם

וגם אני מחזק את איציק ...

עבדתי באיזה חברת מחשבים ככה :) ויצא לי לפרק בתחילת דרכי מחשב אחד או שניים ומכשיר מתקדם אחד או שניים ....

כלפי הצלעות ולא מהן והלאה

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...