Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאתי מהבית של חברה שלי ב11 הלילה. נכנסתי הפעלתי מזגן והכנסתי את הפאנל.

ישר הרגשתי שמהו לא בסדר. זה לא היה ברור לגמרי מה - אבל משהו ברמקולים האחוריים נשמע לי חשוד מאד. אז הלכתי ועצרתי במקום מבודד כדי לבדוק מה קרה.

חיבורים של הרמקול - Check.

חיבורי RCA למגבר - Check.

באלאנס - Check.

מה הבעיה?? הבנתי שאחד מהרמקולים לא מזמר. אז ניסיתי להחליף בין ה-RCA כדי לבדוק האם נשרף לי ערוץ. כשהחלפתי ערוצים עדיין אחד הרמקולים לא זימר, אבל זה היה השני הפעם!! המשכתי לנסות ועדיין אותה תוצאה. מה שהוביל אותי למסקנה החד משמעית - או שהכבל חצי מת או שהחיבור התנתק באחד הערוצים.

בכל מקרה - אני אבדוק את זה בשבת, להוציא את ההד יוניט זה סיפור.

אבל הנק' היא אחרת. אחרי שאיבחנתי בבירור שאין לי רמקול אחורי אחד, פיתחתי חרשות באוזן ימין. כאילו האיזור הזה של השמיעה לא קיים. ההבדל והחשד הפך פשוט לחרשות!! זה קטע מדהים, עכשיו כשאני יודע מה הבעיה אני מודע לה פי אלף מקודם!! וזה ממש מטריד!!

אז אם מישהו יכול להגיד לי שהוא הרגיש/מרגיש ככה אני אשמח, אחרת מחר אני הולך לרופא אף/אוזן/גרון!!!

ראלימן,

חרש :!::!::!:

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני לא גאון גדול אבל אתה באמת מדבר על חרשות ושגם אחרי יום השמיעה לא חזרה לקדמותה .. אני לא היתי הולך אני היתי רץ לרופא כי אוזנים זה דלקות וזה דברים שצריכים לתפוס בזמן שלא יהיה נזק תמידי

פורסם

לא נראה לי שצריך להגזים, אני מאמין שראלימן מתכוון לכך שהמחסור בערוץ הימני ממש גדול לאחר שהוא שם לב לתופעה ושכעת הוא מרגיש חלל ריק במקום שבו היה קודם סאונד, אם זה כך זה נורמלי לחלוטין, אם לא.... :twisted:

• תוכן חדש...