Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

רציתי לשתף אתכם בסיפור שקרה לי.

אז ככה, אימא שלי קיבלה ב- 14.9.03 את הסיאט איביזה החדשה.. בסוכנות סיאט בבאר שבע.

האוטו אחלה, אין לי מה להגיד, הכל נראה ונוסע טוב! :Fade-color

:inlove:

במעמד קבלת הרכב, כל הבדיקות החיצוניות ומה שבדקתי היו בסדר חוץ מדבר אחד. שמתי לב שהפאנל של הרדיו דיסק (דגם של Lenco, שעליו שאלתי בהודעה אחרת) ממש שרוט :2gunfire: . צריך להגיד שאת הרדיו דיסק והאזעקה קיבלנו מתנה בעת קניית הרכב. (ממש הורידו ממחיר הקניה. בערך בשווי של 2000 שקל.

הנה הלינק של הרדיו: http://www.dorelcar.com/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=422&kind=ViewShop&idprod=49_1&random=46172786364331904

היו 2 שריטות מכוערות, ודי בולטות לטעמי. הדבר די מבאס, כי אתה (אימא שלי יותר נכון) משלם ממיטב כספך לקבל אוטו חדש!

בקיצור, עוד באותו יום שלחתי מייל ל"רדיו מילאנו". כתבתי להם שהפאנל שרוט והדבר לא מוצא חן בעיניי. למחרת חזר אליי לפלאפון בחור בשם איציק ואמר ששולחים לי פאנל אחר.

אני חייב לציין שהפאנל הגיע היום, הוא אומנם (לא יודע למה..! :mad: ) לא שרוט בכלל אבל משום מה לא נראה לי הכי חדש. יש שם כפתור אחד שנראה טיפ טיפה משופשף ...(כאילו שהצבע קצת דהה או ירד). אני מדבר על הכפתור הכסוף בצד שמאל. העיגול הקטן בתוך העיגול השחור..בכפתור של הווליום. בקיצור לא ממש חדש בניילון... אבל שאר הפאנל ממש מנצנץ! :D

המחמאה לרדיו מילאנו היא על השירות המהיר (יחסית) והחלפת הפאנל. אבל יש לי את ההרגשה שזה די דומה לבעיה שהיתה לי במסך המחשב:הם נותנים מוצר שהוא לא ממש חדש חדש, אלא משוחזר או משופץ לרמה של חדש - משהו כזה.

מה שחשוב מאוד להגיד הוא שהפאנל שיש עכשיו - מאיר הרבה יותר טוב מהקודם...!!

:D

בשורה התחתונה - אני מרוצה!@!.

מעניין מה אתם תגידו על הסיפור

סער[/b]

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

היי אייל,

דבר ראשון, יכול להיות שאני די קטנוני ומכל שריטה הכי קטנה אני עושה עניין.

דבר שני - אני גר בבאר שבע, והסניף הכי קרוב של רדיו מילאנו נמצא בבני ברק.

ולא משתלם לי לנסוע לאיזור המרכז בשביל פאנל לרדיו דיסק שעובד תקין ומשמיע דיסקים ורדיו בצורה טובה מאוד. ואת זה גם הפאנל הראשון עשה. והאמת - אני לא חושב שיחליפו לי במוצר שהוא חדש חדש. (גם אני כמובן הייתי מעדיף פאנל שהוא ממש חדש מקופסה...)

:roll:

אין לי REFERENCE (התייחסות קודמת לרמת שירות של מתקיני סטריאו)

לדברים קודמים. הכל עובד טוב ומבחינתי הוחלף הפאנל באחר טוב יותר (לא שרוט בצורה עצבנית כמו הקודם)

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת - את הרדיו קיבלנו מתנה, וייתכן מאוד שזה סטוק (מלאי) שנשאר והיבואן (מילאנו במקרה הזה) רוצה להיפטר ממנו ולכן מתקין את זה ברכבי סיאט (צ'מפיון מוטורס)

אני לא יודע,

פשוט רציתי ליידע אחרים.... כי היו פה שאלות על רדיו מילאנו.

שנה טובה

סער

:D

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

סער,זה לא שאתה קטנוני,כל אחד שהיה קונה משהו חדש והיה מגלה בו שריטה היה מתבאס עליו.

דוגמא פשוטה:

חברה שלי קנתה לפני חודש 2 זוגות נעליים של ALDO (נעליים יוקרתיות) ופתאום היא ראתה באחד הנעליים דפקט קטן שאני אפילו לא ראיתי.

מה אתה חושב? ישר גררה אותי לחנות שיחליפו לה......

קיצר,אתה צודק וטוב שביקשת שיחליפו

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...