Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה יופי של דבר!!

איתי אתה גדול! מזמן כבר לא עברתי על 7 עמודים של פורום וקראתי הכל הכל!

מומלץ!

הכי הרשימו אותי היו פלאנט אודיו, MTX ו-STEG.

מבחינת עיצוב ואיכות בנייה פנימית, כמובן :wink:

MTX:

129621_132_full.jpg

PLANET AUDIO:

230450_83_full.jpg

STEG:

MSK3000-high_res.jpg

אגב ה-STEG קשור איכשהו לבוסטון אקוסטיקס? זה דגם שלהם או חברת בת?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

דווקא אותי הכי הרשים ה us-amps סתם בגלל שהוא גדול :twisted: , לא מזמן העלתי תמונה שלו, ולא הייתי סגור על זה שהם היצרן.

usa800b.jpg

פורסם
דווקא אותי הכי הרשים ה us-amps סתם בגלל שהוא גדול :twisted: , לא מזמן העלתי תמונה שלו, ולא הייתי סגור על זה שהם היצרן.

אם זכור לי נכון, מישהו מסויים הימר שזה היצרן.... :wink:

מזמן כבר לא עברתי על 7 עמודים של פורום וקראתי הכל הכל!

בטח יא עצלן, הכל תמונות :lol:

פורסם

אם זכור לי נכון, מישהו מסויים הימר שזה היצרן.... :wink:

מזמן כבר לא עברתי על 7 עמודים של פורום וקראתי הכל הכל!

בטח יא עצלן, הכל תמונות :lol:

אני עצלן? אז אתה עז שלא מסוגל להגיד לי על הקשר בין STEG לבין בוסטון אקוסטיקס :wink:

ולא הכל תמונות, רואים שלא קראת!!

:lol:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני עצלן? אז אתה עז שלא מסוגל להגיד לי על הקשר בין STEG לבין בוסטון אקוסטיקס

האמת לא זוכר אם כן או לא, זכור לי שSTEG קשורים לחברה מוכרת יותר אבל אני לא זוכר אם זה בוסטון אקוסטיקס.

אולי פוקו יוכל לעזור, הוא יותר טוב ממני באיזו חברה קשורה לאיזו, מאיפה היא באה, מי הבעלים שלה, מי שוטף את המדרגות במפעל וכו' :wink:

דרך אגב, אני הכי אהבתי את זה:

malibu%20100%20inside%202.jpg

:shock:

פורסם

דוקא היו 2 מגברים שנראו יותר גרוע.

רק שאת אותם המגברים ייצרו חברי אותו פורום, אחד עשה עבודה מאד מוצלחת והשני בנה לעצמו מגבר ברוחב של פלאפון ובאורך של 2 פלאפונים..

אני שואל על הקשר של STEG לבוסטון בגלל שהתמונה לקוחה מאתר שנקרא:

http://www.bostonacoustics.de

ולכן אני חושב שזה דגם שלהם אבל לא בטוח..

פוקו?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

זה מה שמצאתי:

"the steg amps are actually cerwin vega amps the guy in italy building them just built a shed load of them for cerwin then cerwin pulled the plug and this italian guy just re badged and designed them they are NOT audio system amps in any shape or form and the steg is also available as a 3000 watt beast known as the masterstroke"

פורסם
זה מה שמצאתי:

"the steg amps are actually cerwin vega amps the guy in italy building them just built a shed load of them for cerwin then cerwin pulled the plug and this italian guy just re badged and designed them they are NOT audio system amps in any shape or form and the steg is also available as a 3000 watt beast known as the masterstroke"

אוקיי אז זה אכן מאשש את ההשארה שלי שזה דגם של בוסטון.

למה?

MASTERSTROKE זה דגם של בוסטון.

3000 watt beast known as the masterstroke

תודה, חאפר :wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

חאפר חאפר, אבל בלינק של האתר של בוסטון שאתה נתת יש גם את STEG מה שמראה שאתה עצלן ולא בדקת את האתר אפילו (לפני שתגיד משהו אני לא יוצא כאן עצלן כי אני הסתמכתי על כך שאם אתה מביא את הלינק לאתר ואתה עדיין שואל, סימן שלא מצאת בו כלום)

ולכן ידידי, אתה החאפר :wink:

פורסם
חאפר חאפר, אבל בלינק של האתר של בוסטון שאתה נתת יש גם את STEG מה שמראה שאתה עצלן ולא בדקת את האתר אפילו (לפני שתגיד משהו אני לא יוצא כאן עצלן כי אני הסתמכתי על כך שאם אתה מביא את הלינק לאתר ואתה עדיין שואל, סימן שלא מצאת בו כלום)

ולכן ידידי, אתה החאפר :wink:

שכחת את ה'יקר' אחרי ה'ידידי'..

חאפר.. :wink:

תודה בכל מקרה!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
דוקא היו 2 מגברים שנראו יותר גרוע.

רק שאת אותם המגברים ייצרו חברי אותו פורום, אחד עשה עבודה מאד מוצלחת והשני בנה לעצמו מגבר ברוחב של פלאפון ובאורך של 2 פלאפונים..

אני שואל על הקשר של STEG לבוסטון בגלל שהתמונה לקוחה מאתר שנקרא:

http://www.bostonacoustics.de

ולכן אני חושב שזה דגם שלהם אבל לא בטוח..

פוקו?

ראלימן

מצטער שאני לא בפורום בזמן האחרון, אני בדיוק עובר דירה ולכן לא מספיק לעקוב.

Steg הם חברה איטלקית שמייצרת מגברים במספר רמות. המגבר ששלחת הוא מסדרת ה Master Stroke שהיא סדרת העלית שלהם וגם מאוד יקרה.

המגבר אכן בנוי יפה ומקבל גם ציונים במבחנים.

לגבי ה Planet - מדובר בבורד סטנדרטי של Kaya Electronics שלמרות שהוא נחשב טוב מאוד ברמות הבינונית בהחלט לא מיוחד.

Leon Cupra 2009

פורסם

הרגע גם נזכרתי לקרוא את הת'רד עד הסוף לפני התגובה.

אין שום קשר לסרווין.

המגברים הרגילים שלהם די מוזרים מבחינת Features , בין היחידים היום שעדיין קובעים בהם את הקרוס עם מודולים.

וכן , יש להם קשר ל Audio System , היצרן שלהם מפיץ את Audio System באיטליה.

http://www.steg.it

Leon Cupra 2009

פורסם
הרגע גם נזכרתי לקרוא את הת'רד עד הסוף לפני התגובה.

אין שום קשר לסרווין.

המגברים הרגילים שלהם די מוזרים מבחינת Features , בין היחידים היום שעדיין קובעים בהם את הקרוס עם מודולים.

וכן , יש להם קשר ל Audio System , היצרן שלהם מפיץ את Audio System באיטליה.

http://www.steg.it

גם אתה חאפר,

לא אמרת מי מנקה אצלהם את המדרגות :wink:

• תוכן חדש...